Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Пак почнаа проблемите со срцево... Дај боље нека откаже бар ќе ми ги скрати муките и болките, а не вака..:mad:

К

Кики.

Гостин
Драга,
додека јас така дремев по дома, случајно ми стига порака на телефон од колешка ми дека сум ги положила последните испити.
Кога скокнав од кревет... мислам дека ребро скршив. :pos: Ама се е ок, во петок идам да земам тема за дипломска и мислам дека се ќе биде супер. :)
Драга, знаеш дека јас повеќе сакам планина, отколку плажа (не дека не сакам плажа, ама не сакам жештина) и изгледа дека за некое време конечно ќе може да уживам на моето омилено место од детството. Колку спомени ме врзуваат за тоа место... рекичка, зеленило, птици, чист воздух, пријатна температура... и уште ако направат езеро таму, баш ќе биде супер. :)
И на зима покрај камин... милина. Едвај чекам... :vozbud:
Ех, Драга... кога би се средиле некои работи, не би барала ништо повеќе. А сега, барам само 2 нешта... ама ќе биде ајде. :)
Подздрав, еве ти една: Muse - day :)

П

Пепси_

Гостин
Од роџење си чкарт бе дјуд и цел живот си таков немаш шанса да го смениш тоа,ме сваќаш бе дјуд.Е тоа е дјуд грешка кога си,фалш,одма идеш 2-3 класа или те мават скроз бе дјуд.:confused:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Денес ми е тешко дури и да го оправдувам моето постоење.
Денес, едноставно сакам да спијам и да сум мирен и со телото, и со душата и со умот.
Денес ми треба мир, за да можам утре повторно сите да ве лажам.

Кајгич, тешко ми е:(

M

Moon Child

Гостин
Драга, некој се дрзнал да ја препее Оган под ѕвездите! Замисли! Ако го знаеш кој е да го стрелаш во мое име.
Многу мразам кога песни како таа, Кажи нешто драга, и останати евергрини се препеани од Гаџовци, Мекици, Ва Џејџејовци. Тоа треба се да се убие! Накази некреативни!:гомце:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
,,не сметам дека е големо постигнување во животот да се матурира, па дури и да се дипломира, магистрира и докторира. Битно е нешто сосема друго: какви луѓе ќе станеме, со каков морален и вредносен светилник ќе си го осветлуваме патот низ животот и како и за каква цел ќе го употребиме знаењето стекнато низ образовниот систем и надвор од него. . Ако знаат како и ако се зрели и дораснати за предизвикот,,

Автор: Билјана Ванковска
Свака и част на женава каков текст состаела, капа и спуштам, БРАВО !
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=6111297475&id=13&prilog=0&setIzdanie=22601

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ah kako se razbuchio drogash masni... A borish li se za zivot? Teshko ti je, jadan ne bio! Nije ti ga lako! Ahahahahahha.... Izjele te droge druze, droge te izeleee... A. Pesticitidii, pesticidiii! Be(n)sedini! Uuuu... Makni se mike... Ev ev evo ga... Hahahhahaha.... Se borish z(a) zivot jaraneeee..Auuuu muke na tebe vaskolike! A! Gori mozak, gori, gori! Eeeee 'oce to! Kuku mene velish! Ah shto je ovo sa mnom, shto se zbiva ljudi moji? Ah crna droga izjede mi jarana! (A) Nabodi ga Mik, nabodi ga Mik oca mu jebem drogasha masnoga! Vidji ga! Vidji ga! Vidji ga! Auuuhehehehehhehe.... A zapjeva(j) mu malo Mik, zapjeva(j) drogashu malo, mozda ce mu bit lakshe!

:pos::pos::pos:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Драга Кајги
уште 4 недели ин дис факинг робокап кантри.......
Леси се врача кучи......:vozbud:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајгано опет јас!
Вежбам мултитаск. перформинг...... ем учам, ем те следам!
Зашто имам толку многу енергија.....како сакам да се изнаспијам како човек бе!........ Не заспи 2 сати и фурај 2 дена без проблем! Ем ај крејзи? :eek:
Сакам да спијам и да не станам 1 недела.....

L

Ligeia

Гостин
Денес ми е тешко дури и да го оправдувам моето постоење.
Денес, едноставно сакам да спијам и да сум мирен и со телото, и со душата и со умот.
Денес ми треба мир, за да можам утре повторно сите да ве лажам.

Кајгич, тешко ми е:(
:)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
готово кајги го допрев дното. кошмар по кошмар се редеше неможев да спијам, до кога вака ќе биди незнам.
ме фаќа страв само да не е вистина ова, ама затоа решив и отидов да проверам, да знам па што сака нека биди.
подготвен сум машки да се соочам со ситуацијава ма макар и да е вистина.
после 1 часот се надевам дека ќе ми падни товарот што ми се качи вчера.
ама слабо кој го го разбира ова :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Буквално ќе повраќав. Незнам кој им е филмот, можеби да не ги касаат комарци, ама се бањале со ефтин женски парфем.
Also, јас носев по 750 грама подочнаци оти немам спиено.
Нека ме извинат ако изгледав како сакам да ги убијам.
Таков ми е денот.
Таква ми е неделава.
..таков ми е животот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom