Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
вредат црвените очи, вредат болките во грбот и вратот, а вреди и по некој случаен подочњак... вреди цел труд. :)
Вчера земав 4 оценки и сега остануваат уште неколку... супер е се, не се жалам. :)
Денов максимално ќе го искористам во одмарање, слушање музика, шетање, масажа и ставање капки во очи. :confused:
Да дополнам: внука ми ми пишува на фб - Излези надвор. :pos:
Поздрав Драга. :) Еве ти една:

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Драга Кајгана колку што ја разбрав темава треба тебе да ти се обраќаме.
Јас навратив само да ти кажам дека сум еден од поновите членови овде и искрено ми е мака што се немам зачленето од поодамна, ама што е тука е, битно сега ќе се дружиме.
Навратив, само тоа да ти го кажам...

H

HITCH

Гостин
Драга,

многу ме нервираат политичариве и новинариве кога ќе ги чујам/прочитам дека историјата се повторувала. Па, добро бе, кој деген треба да бидеш за цело време да правиш исти грешки?!

Го гледав Диктаторот од Саша Барон Коен и не знам дали во сето ова време - невреме јас ја изгубив смислата за хумор или филмов се погоди тапа, ама тоа не е ни важно сега. Комшииве пак го оставиле отворен нетот, имам неколку филмови да симнам до утре. Среќа недела е, па до покасно спијат. :icon_lol:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, ме фаќа страв од што ми е убаво. Се оди како што треба. Среќна сум. Ми иде да ги изгушкам сите. Само морам да направам се како што треба, а тоа СЕ ми оди некако со невидена леснотија. Има еден куп луѓе што ги сакам, некои ме плашат, ама се чувствувам силна за да ги победам, а овие првите да ги направам среќни. Ги сакам моите, брат ми, тета, малата форумџика со најискрено срце на свет, најинтересниот тип на светот кој прави милион ситници за да бидам среќна, другарка ми, колегите, пријателите.
Мислам дека после се што изживеав во животчево, редно време беше да почувствувам среќа и да бидам зен.
Те сакам и тебе и сите со тебе :)

B

Black Guard

Гостин
Сега ќе си го сварам кафето кое ќе треба да биде де факто поледно бидејќи веќе не смеам да пијам,ми дозволија само наутро еднои,ама решив да се напиеш едно кафе наутро. а потоа по кафичи на гости да не пиеш кафе и тутун е исто како да ја ставиш само главичката-не повеќе:pos: ,а така не е убаво јебига поарно ич ајде сега да си го сварам,благо-МЕРАК ДА СИ НАПРАВАМ!!!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Депресивен пост у најава...

Се околу мене ма Кајгич е убаво, само јас се осеќам лошо. Ти текнува на метаморфозата од гасеница у пеперутка? Е тоа.
Само што сега метаморфозата е обратна, а на гасеницата и останаа сеќавањата од батерфлајскиот двеста на саат живот.

П.с Единствена шанса за многу наши сограѓани кои пливаат во селски манири, да се осетат битно и уважено е WC - каде има натпис ladies или gentlemen! :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Мислев дека ќе умирам од досада. Всушност, I kinda like this city and these people.
Утре ми е day off. Конечно :)

Голем поздрав до JAY-Z и неговите другарчиња, и се надевам дека им е добро во соседната држава :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Релација - Кајгана - Дома
има и една друга релација, во една друга тема и насока,која е во недоглед
и не и се гледа крај и со друго име,како „Револуција која тече“- Темпо што би рекол,а во овој наш случај - доселување кое тече. Па нека тече.
И ги оставам таму,нека се полни и преполни,се дур не претече и се разлее.
А јас и ти може и вака од време на време да си поразговараме пријателски.

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга К,

Многу работи се случија. Космички ред, природна рамнотежа.... не знам како да ги наречам. Изгубив две работи за да добијам други две работи. Многу се трудев и можам само да кажам дека успехот е загарантиран секогаш кога размислуваш за конкретни работи а не за апстрактни. Поздрав:)

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга,
Ме фати летното лудило.
Имам криза за море, за плажа. Не можам да престанам да си замислувам дека сум во некој бар на плажа, со ладни коктели, овошни салати и весела музика. Шаренила и насмевки на сите страни. Мирис на морска сол, креми за сончање и морска храна. Опуштени луѓе на кои единствена цел им е добра забава. Нови познанства и интересни журки на песок во доцните часови. Шопинг на некорисни сувенирчиња, лакчиња за нокти, интересни пешкири, школки и камчиња. Ладно нес на лежалка под чадор....
Аххх...:love:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Dear, i need a hug !!
Ми треба личност на која ќе можам да се попрам, да се изнаплачам, ама сеа сум оставена сама на себе да си ја решам оваа мистерија....:place:
И да се изборам со овој ПРЕТЕЖОК период..

Сеа само ќе се вежбам на лажната насмевка.. тоа остана :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Колкава е шансата на Партизанска да те застане французин?:icon_lol: Ја мислам дека е мала, иако мене тоа денес ми се случи.Си го извежбав англискиот, добар муабет направивме и си продолживме по своите патишта, закон :).
Инаку, се уште не смеам да се опуштам периодов, се уште има малку напнатост и нервоза, но среќа заврши неделава, а со тоа и поголемиот дел од моите грижи.
Едвај чекам да видам што ќе донесе нареднава недела, се надевам нешто добро..:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom