Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Кајгич

Да ги видиш Боки 13 , Панчо и Стеф Ангел во исти ден е премногу за мене ...

I can't take this shit any more ....Ах еве го и оџава почна да завива а таман се спремав за мојата попладневна дремка... животиште.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ти немам пишано некое време, си молчам јас кога ми е тешко ама знам и да си пукнам.

Епа нема полоша недела од оваа не, денес е постигнат врвот на одвратнава недела.

Најблиската личност што ми значи има тешки проблеми со здравје, а неможам никако да помогнам ме уништува тоа, се чувствувам неспособен ме јаде тоа од внатре.:( Епик феил колоквиум од кога студирам, одложен друг колок за 4мај (како да нема друг ден на календарот), дадени ветувања, расипани планови (не личи тоа на мене), ништо од скарата и собирот со екипата. Пеп си оди, заврши еден период. Насмевка што беше тоа ? каде ја оставив ???

Ми треба сон и одмор, психички сум заморен. Кога тоа ќе се случи не се знае..

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Имаме сите по најмалку една фацка у животот шо кога и да ни се појави пред очи со себе си ги носи сите потонати бродови, срушени згради и пропаднати инвестиции.
Муабетот започнува со едно просто Како си? за на тоа да се надоврзе еден одговор од неколку тома кој и те како ќе те натера да се мразиш затоа што си бил доволно учтив да прашаш.
Вистинска случка:
Седам јас така со повеќе познаници меѓу кои една девојка апсолвентка на Филозофскиот факултет при УКИМ. Се развиваат приказни од типот кој, колку е изморен, од што, зошто, од кога, до кога. Секој си ја кажува својата мака притоа давајќи некаква утеха на другиот воедно секој од нив обидувајќи се да си ги одржи очите отворени и телото во некаква си достојна положба. Другарка се жали дека нема време да отиде дома да отспие (ученичка во ДМБУЦ) поради многубројни ангажмани од школото вон школското време. Другар се жали дека не може да постигне со предавањата и материјалот за учење во соодветно време за да може на раат да си отиде на полагања и да заврши со тој проблем. Јас се жалам дека преку глава ми е од дишењето на хемикалиите во лабораторија во која не ми е овозможен целиот потребен прибор за работа, па морам да импровизирам и наместо со дрвени штипки или соодветни други помагала, јас загреаните предмети да ги фаќам со свиткан ракав од мантилот. И така секој со своите проблеми наидуваме на следниов муабет од погоре посочената познаничка, студентка на филозофија, воедно и постара од сите пристуни во групата.
-Што знаете вие што е тешко? Дали знаете како е да се учи филозофија? Дали знаете колкави книги влечам секој ден до читална и назад за да го задржам просекот со кој земам стипендија? Не сте виделе вие уште ништо од полагања испити, колоквиуми, седење на предавања до ниедно време (нели јас не студирам хемија и не знам како е по цел ден да си на факултет). Имате уште мноооогу фурни леб да изедете додека стигнете до она до кое сум стигнала јас. Маката тек допрва ви доаѓа. Не туку се жалете кога не знаете како ни е на нас што малку повеќе се трудиме да постигнеме во животот.
И во тој момент, кога заврши монологот на дотичната познаничка, мислев дека можам комотно да повраќам добри 2 до 3 саати без престан од што се изнаслушав како тоа моите проблеми не се достојни за да се наречат проблеми кога она имала далеку поголеми од моите.

Еден апел до девојкава и до сите слични на неа. Може ви е тешко на вас, може се трудите многу да постигнете, ама додека не се ставите во туѓа кожа не можете да кажете дека на некој животот му е мед и млеко. Животот е нормално и за некои да е потежок а за некои полесен. Сами ги бираме патеките кои ќе ги поминуваме. Ако мислите дека сте способни туѓите патеки да ги изодите без проблем, откажете се од својата која толку ве измачува и фатете ги нашите и покажете ни каде грешиме штом се жалиме со така банални проблеми.
Во спротивно, устата у чворче и терајте како знаете.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, дали женски род од бик е бикини?

И тоа шо сум у некоја варијанта на сингл не значи дека никој не ме сака, туку дека не може секоја да ме има. Така бејби?

Ти Кајгиче се имаш ли мувано со други форуми? Мислам не е ни битно то толку и не мора да одговориш пред волку пипл ако не па, туку муабетот сакам да го свртам кон најубавите очи на свет на кои мислам подолго време, дури уше пред првата утринска ерекција. Тоа љубов ли е ма Кајгич? Ја сакам единствено неа и и и , да неа. Прееска ечеше мојата соба по телефонскиот разговор. Поклопив и у афектна состојба милион пати и едно добар пол сат, на сиот глас:

TE САКАМ МААААААААААААААААААААААААА! У ПИЧКУ МАТЕР ДА ФАТИШ, ЕБЕНО МНОГУ ТЕ САКАМ!

И све е ко шо треба.

Гушки - ЈЕС!

Бацки - ЈЕС!

Месечината у соба при разменување телесни течности - Јес афкорс!

Скинати розеви кондоми - Ноуууу

Фамилијарни ручеци со стегање на пенисовидниот орган - Ноуууууууу

Пивце - јес, секад со дооолги муабети. На ова уше едно јес.

И сеа овој контадикторен муабет станува фасцинантно контрадикторен. И немој ти на мене со тој тон - кој ти е кур тогаш!?

Никој не знае, а она па најмалку. Се плашам од Те Сакам у нејзино присуство. Се плашам дека ако и кажам на глас дека ќе ја изгубам. А мадафакерски добро дише покрај мене. Колку само наивно се гушкаме. Колку е се само едноставно со неа. Колку само боли одсуството на нејзиниот мирис у собава.

Зашто ти Кајгич немаш тема Те Сакам и љубовно блуење у неа?

Чекај, чекај и уше нешо да ти признаам(прашам како год). Ти стварно мислиш дека има потреба од гласно кажување на овие зборови? Зарем не е тоа вулгаризација на љубовта? Зарем Те Сакам не ја сјебува љубовта, али онака клизачи у тестиси(ма). Не, апсолутно не мислам дека Те Сакам е покажување на слабост, немој мене тие муабети. Али мора ли баш така? Зарем нема да се сруши магијата? Зарем љубовта се кажува на глас? Зарем не се чувствува? Зарем не постои виртуелна инвизбл пенетрација од нејзина страна во нашиве животи?

Сори пијан сум, педерски звучи знам, али еве го:

ТЕ САКАМ МА!

Шо беше ова?

Не знам, али еве го пак:

ТЕ САКАМ МА!

Не е Александар уште помалце Тоше, али е екстремно моќно и факинг перфектно. АЈт!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.294
Поени од реакции
7.023
Драга К.

Зошто сум педер? Не,не...педер е премал збор...ПЕДЕРИШТЕ??? Правам се за некој личности шо ме имат повредено 100 пати до сега,и цело време наоѓам причина да му простам иако знам дека тоа ќе се повторе. Вечерва заклучив дека давав премногу на некој шо не го заслужуваше тоа...Како РНС шо рече во една негова песна."Следната ќе биде среќна,а бившата ќе пати зошто нема да се врати ниту еднаш". Еххх....и повторно петок,и повторно во 00:30 дома,и повторно се нервирам...Се прашувам до кога вака?? Неам нерви уште долго да издржам у пичку матер,или нека се средат стварите,или да почнувам да станувам ѓубре па да видиме како ќе биде...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
..Како РНС шо рече во една негова песна."Следната ќе биде среќна,а бившата ќе пати зошто нема да се врати ниту еднаш". Еххх....и повторно петок,и повторно во 00:30 дома,и повторно се нервирам...Се прашувам до кога вака?? Неам нерви уште долго да издржам у пичку матер,или нека се средат стварите,или да почнувам да станувам ѓубре па да видиме како ќе биде...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ако уште некој ден ја почувам брадава можам слободно да ставам фластер на главата и на некоја рандом женска да почнам да и' се дерам: „We have to go baAack, Kate!“

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
Колку сум исцрпен кајгано уф :нинџ:
Цел ден не сум се прибрал дома. Од сабајле кај женска ми, после тоа влечење низ Центар, па три саати играње баскет, па вечерва се искинав од шетање...
Од кај мене до Кисела Вода, па до Ескимо да го тејстнам првиот сладолед за годинава, па до парк, па пешанка до дома...
Милион километри изодев денес ми се чини :icon_mrgr:
Тоа е убавината на топлото време :icon_mrgr:
Многу си се осеќам убаво :noze:
Највредниот комплимент го добив завчера :love:
Ми рекоа дека кај и да сум одел сум ширел позитивна енергија. Сите се смееле и се развеселувале. Вчера татко ми вика чим успеаа теткицине на шалтер во банка да ги изнасмееш дефинитивно си чудо на природата :icon_mrgr:
Вчера ја извадив протезата бтв... :D
И таму беше смеење, особено со типката што ме снимаше на рендгенот. Мислам дека солзи и потекоа од смеа.
И имам густа брада и сочен брк во моментов колку да личам бар на средношколец, а не на полуматурант, па конечно не ме шмекаат основки. Сега сум цел на средношколките :P
Али верен сум јас не се секирај :pipi:
Одам на заслужен одмор, утре ме чека нов ден за шетање а имам доста планови во главава :giggle:
После тоа обврските од факс...
Ајсде уште 5 предмети и аривидерчи. До Јуни ќе ги спичкам, најкасно до септември (y)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
"A ustvari se samo treba napiti, pa sjesti na bicikl... jer na sreću ćeš prije naletjeti, nego je pronaći..."

А уствари, јас пешки излегов.:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.066
Jadev lazanji, piev kokakola, se prosetav posle, dobar sex, ona zaspa, jas gejmav, sega film ke gledam.
Ne mi go drvete za klubovi, like, ever.

Da neznaev podobro, ke pisev najperfektnata nok vo mojot zivot.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Драга Кајгано!!!
Конечноо...Квалитетен разговор со квалитетна личност (така да ја наречам).По долго време скоро година дена одкако ја запознав и веќе година дена дружење онака другарски конечно се отврорија картите.Конечно нешто паметно од страна на ова од надвор Недодирливо девојче додека од внатре срамежливо тивко и мило.Ми го разубави денот а богами и годината.После толку големо разочарување неможев а не ни очекував подобро од ова.Сеа останува да се стиши малце ситуацијава пред уште еден дабл атак од страна на двајцата па да се тргне на некој супер чекор.Конечно малце насмевка ко што му личи а не само скисната фаца и разочараност до бескрај.Животот продолжувал понатаму,и навистина така било колку и да е тешко сепак нештата продолжуваат да се движат.И мило ми е за тоа.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
I jas ke ti zakacam sliki4ka od Alexabde the Great, gledam popularno stanuva slikicka da stais vo dk, namesto pesna :D
Soprais ma ti? :D
Ja niso eve, lezam u krevet I ti pisuem. Srekna sum be nesto! Site gi sakam :D
Telefonot seeekoj den mi dzvoni. Prekrasnosti e :)
Vremevo e isto takvo prekrasno, samo za soblakanje :)
DYgveYehgfehue aaaaaa. Mozam da umram od srekja :D
Aj cao :*

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

Ептен "паметни" има на форумот што секогаш наоѓат причина за цитирање. Бар интернетот беше само нормален, ама веќе ни тоа не е... :вонзем:

... одјавна шпица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom