Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Ете почнаа да даваат зооморфни одлики на академски граѓани... Јас добро реков пред некое време - образовниот систем ни` е животинско царство - it all depends on a natural selection, including the alpha male, alpha shemale.
So says Saladin

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Порака до себе не туку изјавувај љубов или дека ја сакаш пијан оти трезен кај ќе се бега :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Одма на другарка и и кажала и слушам речи му мори речи му, а оваа одговара доста бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Треба да прекинам да ги пишувам интимните работи овде е и тоа во пораката :icon_lol:.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
што е финтава со харлем шејк???
еден ден ако ме нема на интернет кој знае што ќе се случи....
вчера речиси цел ден немав прилика да влезам на нет и сега кога влагам што гледам........Харлем шејк..........
ќути и овде не ме сретна слична тема :cautious:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе бегајте од лаптопот сто страни имам за преведување види ги :icon_lol:.

Слегувај ми вика брачка ќе јадиме чорба, опа каде во Пајтон. И одам кај него гужва за бел картон како за леб порано шо имало, јас за таа пуста чорба работата недовршена ја оставив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми вика ти преведуваш, да бе покрај пет професорки по англиски јас се шо треба од медицина до нуклеарна физика не е проблем :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е како така, е така не сум нормален :pos::pos::pos::pos::pos:.

Нема лек :love::love::love:...

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Значи кога слушам италијанска музика јас како да сум во друг свет.
Не можи некој да ме убеди дека постои поубав јазик, понежен, поинтересен.... :)
Aх, ми се разнежни душата :pipi:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Уф, што е добро кога после работа од 10 часа и 3 часа пат да си дојдеш дома и да се испружиш у фотеља пред компјутер... Мх, мх, мх. Јас, кафе во рака, слушалици во уши - best threesome ever!
Да послушам уште малце музика па ќе гледам Твин Пикс, може сеуште кафе ќе иам у шоља... колку кафе пијат у една епизода, ни у Менталист толку чај не се троши!
Ае.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
ехх.....ќути не ми ја пукај душава. кој пат да ја видам какви само мисли ми поминуваат, можам со саати да ја гледам и слушам. после неколку месеци не ја гледам и нормално ја подзаборавам, ама кога ќе ми излезе пред мене :oops: пак се од почеток.......на голема мака сум............па уште кога ќе ми рече: Еее здраво Дарко, добар си? :love:
Stiffler's mom

јас и таа (кога ќе дојде на гости, ок сеа не е баш ваква ама нешто слично.....)

п.с. овој ме потестува на мене, за оваа работа.
Сигурно ова ти е омилена песна:D

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Луѓето ценеле искреност?
Ми вика биди искрен, кажи ми што мислиш за мене, и викам: ти си површна, родена си да бидеш жена на некој површен ко тебе што ќе те фали насекаде оти знаеш да му направиш кајгана за појадок, макарони со кечап за вечера и торта од бискивити и пудинг за да се заблажи, нејќум таква. Така слатко си го дочекав шамарот :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom