Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Знаеш она кога курвиче вика дека е невина :icon_lol:, така и овај нејќел со шишето да го гледаат. Море му викам оди земи пиво сите знаат дека си пијаница :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, колку се добри школкиве... посебно средношколкиве. :icon_lol:
Шала на страна и не дека сам си ги правев, ама подобри немам јадено во животот. И после многу размислување се решив да не идам на мал хируршки зафат. Не е ништо страшно, малку повеќе ќе пазам и то е... плус ми препорачаа некоја маст, ќе ја земам деновиве, па ќе видам како ќе иде работава. Што е можно подалеку од болница! :D

Биди ми поздравена, сега отварам пивото, пуканки и ќе плешам ПЕС. Повеќе од година немам играно никаква игра, мора малку да се навратам на старите не толку добри времиња. :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Најглупо ми е кога ќе се навлечам на некоја песна, бев денеска да го соберам брат ми и на враќање човекот си пушти музика и ме мрдна од памет... И сега цел ден ми се врти песнава во глава... :cautious: И така дојде брат ми и почнаа да пиздат комшиите, ете нека видат малку што е гласна музика. :D Инаку, вечер идеме на пијанка, не пијам, ама мора некој да го прибере волот кога ќе се начука со другарите.
Него, деновите ја бегам за Преспа ако биде се како што треба, неколку дена да разладам душа и да се опуштам.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
На новите, популарни теми што не ме интересираат многу, ги читам мислењата со 5+ лајкови меѓу првите страни зашто тие најчесто се смешни или вредат да се читаат.

Во темава ништо не е офтопик, затоа тука :D

2

~2A

Гостин
Драга

Си дојдов од кај матичната и сум среќен што не беше ништо сериозно.
За време на пиво фесто почна да ми биде тешко,ме стегаја градите не можев да земам воздух како што треба и се уплашив да не е нешто страшно.
Денешниов ден ми беше целиот asdkoasdoqwpkdowq се додека не појдов и не проверив.
-Ми рекоа дека е мала настина и стрес. :cuc:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Пред малку се вратив од фризер...Отидов да се шишам, косата ми беше до половина...Амааа...Некако фризеркава многу ми скрати во должина, плус врвовите ми ги ретчеше... :unsure: Пола коса си ја видов доле на под кај неа... :( Искрено жал ми е по малку...Ама се тешам дека ми расте брзо... :unsure:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми стана куров на онаа еј а незнам женска да не му беше многу неетично од моја страна :icon_lol:.
Еј а ваму цајканот гомна пројаде, лај песу лај тоа ти е професија :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Станав рано со причина, бев на крштевка кај внуче од прв братучед :) Го искапија тоа малото со плаво косиче во коритцето, колку беше кефови само. Еден од подобрите и попозитивните денови кои почнуваат по утрото со убаво.
Си пуштив пост рокче со морски бранови во позадина, ми направи јак филм, па така седнав да попишувам од книгата некоја страна. Идеи идеи милион, но која е најдобра од нив...........тешко прашање

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Драга Кајгана, летово е катастрофа и не може никако да се спореди со 2011. Како е можно бе за толку краток период некој луѓе толку да се сменат... многу сум изненаден...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Преубаво ми е, никогаш во животот толку долго не сум се почуствувал среќно и исполнето.

Доаѓа петок, ќе се гушкаме цела вечер! :giggle:

Г

Гучи

Гостин
Растревожен сум у пм. Ми влезе љиљак у соба! :вонзем:

Таман си се наместив да глеам Хаус, слушам на тераса нешто тропна а мачката ми седеше надвор. Ја подизвадив главата да видам шо праи и коа ми улета у фаца створењево викнав ко женче и спринт у ВЦ :LOL: Се соземав малце и влегов у соба го глеам ова си легнало на тепих а мачкава до него си го гледа :cautious: Земав со крпа го покрив го земав и на тераса ја фрлив и си летна :)

Сеа вратата од терасата навечер не ја отварам па што сака нека биде, ке се потам ако треба :D

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драга,
Игор еден ден нов џигер ќе треба на многу луѓе да му купи . Ова е штетно за здравјето.
Како и да е дури го слушам ми се отвара апетит за филозофирање, гмечејне за животта, иднината а и минатото истовремено. А шо е страшно ретко е денес да најдиш некој со кој шо ќе ги споделиш своите сваќања. Се е денес заебанција се е смешка... се убива од смешка. Ама пак ако не е тоа ќе треба да седиме и плачиме за дамнешните добри времиња за кои само сме слушнале од некој постар. Или пак ќе се надеваме за нешто подобро ... а сега , моментот е ништо и ништо во него не се вложува. Страшно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom