Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.536
Поени од реакции
14.669
Cuvstvototo koga ja poracav edna od omilenite knigi vo akademska kniga na popust i koga ustvari poradi nekoj bug vo softverot porackata ne e napraena i nekoj drug si ja kupil skockano vo 10 sekundi.
Se da vi ebam i na vas i na stopanska banka posho nez kaj tocno vi e toj ebaniot bug vas
 
Член од
1 ноември 2021
Мислења
158
Поени од реакции
328

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.514
Поени од реакции
34.557
Почнува да се гради зграда, камионите влегуваат-излегуваат од градилиште и му чуе таквото да ги заперат гумите пред да излезат на асфалт. По неколку часови цела улица веќе не се познава дека воопшто има асфалт, имаш слој од 5цм кал на 2 км од строг Центар :tapp:

Да вибам ропаците, ќе сте влегувале во ЕУ, вие не сте за во рудник да влезете, не за во ЕУ.
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.701
Поени од реакции
24.161
Заглавив до 4 и пол на Сабнаутика вториот дел, спиев еден саат, се разбудив, го пречекав домаќинот од работа, му дадов да јаде и ја финиширав играта. За некој саат ќе се разбуди мини и ќе треба да бидам мајка и човек цел ден.
 
Ф

Флеш

Гостин

Песнава ја постирам од мерак оти баш последниов период сум со расположение во врска со работата.Дали да си идам или си останам и да си терам.Реално лошо е.Си ја сакам работата ама проблем е што претставува веќе навреда шо работам за таа пара.Нови газди,нови глупости. Сета стара екипа шо ја знам си отидоа. Зборам и за луѓе со 10 години работење у фирма.Не очекував ваков пресврт од 2-0 на 2-3 јебен резултат ситуација лоша. Не се жалам,работам,научен сум дупли смени да работам 3 дена по ред . Или да дојдам касно 11 вечер,да поседам со друштво до 4 сабаајле и ненаспан на работа од 8 саат како зомби.
Глупо ми е шо веќе рмбаш неколку години и ти вика епа тоааа е сега,не можеле ништо а секој ден се профит да ги ебам.

Фирмата не е до парите,туку до луѓето со кои работиш и довербата во нив. Губиш добри работници. Пари доаѓаат и идат.Луѓе не ,потешко е.
Македонија го има овој лош проблем со менталитет на газдите. Намали плата,избркај луѓе ама има пари да купи мерџо или бмв.
Чоек,не чини.
 

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.667
Типично саботно сабајле, децата гледаат кинески травестит како пее Елза песни. Гомна да јадам што купив телевизор со youtube дугме на даљинско.
 
O

onefifty

Гостин
Со татко ми купивме кола од 96та за по град стриктно, онака место скутер пошто си треба и за по риби секако, да не си ја кршам мојава али деновиве ми поминаа интересно средувајќи ја, неколку механички дефекти кои беа интересни да се средат ама ништо страшно, таман си искористивме време за дружба и да помине денот ама неможам да се изначудам колку е сочувана за тие години, значи секоја чест за домаќинот од кој ја земавме, така се чува кола.
 
Член од
9 јануари 2021
Мислења
666
Поени од реакции
701
ДК,
не секој може да напише текст, да испее песна, да биде успешен, да биде пофален и да биде признат.
Човек кој солзи ронел тој може само да напише песна со цела душа.
Да се испее песна треба да си човек со чувства,
Да се биде успешен не значи само да имаш пари, туку и рака која знае правилно да фати,
Да бидеш пофален е најдобро за да се храни твојата душа со убави зборови
И да се биде признат значи дека те цени некој и постоиш!
 

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.004
Поени од реакции
15.326
@Acid веќе е 4ти декември и уште нема снег! До кога Корвус ќе лобира за снег на форумот? Секој декември мора да си вадам очи со некакви Гринчови и антисреќа луѓе! Сакаме снег! По можност и елка!
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Нема опис за фотографијата.
se spremam za Nova godina... dosta bese samo za deca delevme paketcinja, e nece tako.
Автоматски споено мислење:

i ova uste da dodadaam. Za lopovite i aramiite ne se samo vo vlada gi ima i megu nas.
Sabajle na grobista,edna zena 60-70 god. ne me primeti deka sum vo blizina,od patot skrsna megu spomenicite i od edna sakcija zema novo zolto plasticno cveke i pobrza nagore po patot, jas se zaprepastiv od sluckava i trgnav po nea i ja slikav, nesto pogore si zastana kaj eden spomenik,verojatno nivni i si go stavi cveketo (ukradeno) tamu vo sakcija. Me vide deka zjapam nakaj nea ama nemav dusa da recam nesto,sleden pat ke i ostavam pismo.
- Go-go bev malku izlezen na vozduh i ve vidov kako mi go zemavte cveketo,ve molam da mi go vratite kaj sto bese,dole nemame cvekinja,samo korenja.
Go kazav ova na eden i stvarno li decata na nekoj pratenik kradele vaka cvekinja od spomenicite i potoa gi prodavale pred drzavna bolnica,imalo i po novini moz i sudenje,koj bil toj.
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom