Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
eve 2-3 godini kako sum vo penzija, e,,,a imam eden kolega 3 godini postar od mene i denes razbrav uste raboti. Ne na fotelja vo nekoja opstina tuku vo zagadenata Zelezara vo pogon. A istiot ima i benificiran staz okolu 7-8 godini,znaci mozese da odi vo penzija pred 10 godini a toj uste tamu go jade lebot na nekoj sto e pod zavod. I sto ima cudno tuka (roden e 1952g) prasav eden drug pomlad kolega zosto se uste ne odi vo penzija-odgovor-nemalo koj da go zameni.Ma za takvite nikogas ne im davaj penzija neka rmbat do THE END.
A moz i imat pravo,eve da se pusti zavod so site masini kaj ke najdes dreari i glodaci i brisaci i leari,ke mora da vikas penzioneri,maladive se se otideni vo IT struki.
 
Член од
17 ноември 2021
Мислења
109
Поени од реакции
201
Проблемот со македонскиот народ е углавном што се пичиња. Не сите, да не се разбереме погрешно, ама едно 60 до 70 проценти од македонците се пичиња, да не речам пички у душа. Тоа е главниот проблем драги гледачи. Мафија на нет, а на улица куртони, така ќе му дојде некако.
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.068
Поени од реакции
78.278
Има неколку ченови што се оноа, баш утепани од Господ, што би рекле. И таа нивна утепаност ја сеат по темиве, пошто они не мислат дека се утепани и не контаат дека личат патетично, плитко и кринџи.

Епа, највише доаѓа до израз таа нивна тажна состојба на темите за љубав и секс, или како и да се викаат тие теми.
 
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.462
Поени од реакции
9.179
Самиот факт дека има казина, кладилници и брзи онлајн лихварски кредити на секој чекор, како и реклами на секоја телевизија од нив е најголем доказ за тоа каков тежок општествен дебакл се случува во државава. Декаденција од библиски пропорции.
 
Член од
29 ноември 2014
Мислења
985
Поени од реакции
3.897
Пред точно 5 години, ја најдов мојата прва работа. Нормално среќен бев, а во меѓувреме запознав и една девојка и се вљубив во неа, името ќе го изоставам. Всушност и не бев заљубен, само сакав да општам полово со неа. Помнам многу добро, секој ден и носев чоколадциња кои ги крадев од локалната трафика, бидејќи сум сиромашен и беден... Се правев и дека ги слушам нејзините приказни за младешките соништа и секогаш ја гледав во очите кога зборувавме, иако имаше баш бујни цицки. Најпосле, едвај собрав и ова малце мадиња што ги имам во гаќите и ја поканив на пијалок, таа ми кажа дека и се допаѓал некој Марко кој работел во ИТ секторот, а и да не и се допаѓал пак не би излегла со мене. На моја среќа, а на нејзина несреќа, дупли јарец сум во хороскоп и не прифаќам НЕ како одговор. Смислив генијален план како да го освојам нејзиното срце, а и нејзината вагина, пошто овој вториот орган повеќе ме интересираше...


Отворив боледување и ја следев после работа до едно оддалечено место каде живееше во стан со мајка и. Наредниот ден, точно во 20ч, нејзината мајка тргна до локалната продавница да купи млеко и кафе, а јас ја прегазив директно на пешачки. Меѓутоа, не избегав, напротив дојдов до неа и и помогнав, дури почнав да ја убедувам дека ја прегазил некој со BMW E46 со налепница Пун Гас и побегнал, одма и беше јасно дека станува збор за ретард и веднаш ми поверува. Ја однесов на Ургентен и веднаш се јавив и ја повикав нејзината ќерка. Таа дојде да ја посети мајка и, која имаше скршени колкови и погодете кого виде дека стои цел загрижен покрај креветот на мајка и? Така е, МЕНЕ! Не Марко од ИТ секторот, не некој друг лик, МЕНЕ! Веднаш ми се фрли во прегратка и ми беше благодарна до небо затоа што сум ја спасил мајка и. Уште една работа која ми одеше во прилог беше тоа што девојчето беше глупо како к*р и не ме ни праша што сум правел покрај нејзината зграда во вечерните часови додека сум на боледување... Мајка и ја одведоа на операција, а јас си тргнав дома. Во еден момент девојката ме повлече за раката и ме праша како може да ми се одолжи? "Па еден фелацио би завршил работа, да кажеме." веднаш ми помина низ главата но морав да се држам до планот. И предложив да отидеме на вечера и овој пат се согласи. Мораше. Сепак ја спасив мајка и од смрт.

Ја одведов во еден фенси ресторан, дури и костум облеков, а пред тоа темелно го измив мојот "Бобан", сe фул што се вика. Како солза беше чист. Ни денар не штедев таа вечер, богати порции, десерти, флаши вино кои не ги ни пробав бидејќи морав да останам трезен, планот така налагаше. Алкохолот, шекерот и мојот неодолив шарм ја завршија работата - ми кажа дека одлично си поминала... Ја вратив дома и се паркирав баш на пешачкиот премин каде што ја згазив мајка и... Се вратив на местото на злосторството, хехе... Ме покани во станот и уште на вратата почна страствено да ме бакнува, моја среќа па имав изгледано мал милион - "Хау ту мејк аут вит грлс" туториали на Јутјуб и Гугл. Почна да ме соблекува, сакото, па краватата, па кошулата и се заврши на подот од спалната... Се спушти на колена и почна да ми ги откопчува панталоните, на секунда ја запрев и и шепнав на увото: "Опушти се јас сум тука тебе да те задоволам" пропратено со шмекерско намигнување... Нормално дека веднаш се прими, сакаат глупите кучки да слушаат вакви романтични срања. Ја фрлив на креветот и веднаш и го исцепав фустанот кој го носеше, како од шега. Нормално, кинески беше. За ништо не го биваше... Почнав да ја бакнувам пополека по вратот и почнав да се спуштам пониско, преку градите и стомакот. Со забите и ги скинав и гаќичките кои патем и тие беа кинески, морав со забите бидејќи рацете ми беа валкани, бидејќи не ги измив, па да не добие некоја уринарна инфекција, сигурноста на прво место, зар не? Продолжив со јазикот накај нејзините бутови додека таа ме влечеше за косата накај своето "забрането овошје"... Се најдов лице во лице со забранетото овошје, нежно и мирисливо како цветови од Роза... Со целата должина на јазикот влегов внатре. Таа почна да дише забрзано и стенкаше на целиот глас: "Те молам стави ми го, те молааам" и во таа предоргазмична секунда, во моментот на најголема екстаза, со забите и го одгризав клиторисот, и и го плукнав во лицето и со целиот свој глас и реков: ИЗЛЕЗИ СЕГА НА ПИЈАЛОК СО МАРКО ОД ИТ СЕКТОР, СЕ ДА ТИ ЕБАМ ПРОКЛЕТО, ПА КОГА ЌЕ ТЕ ЕБЕ БЕЗУСПЕШНО ТРИ ЧАСА, А ТИ НЕМА ДА МОЖЕШ ДА СВРШИШ, БИДЕЈЌИ САМО 0.0001% ОД ЖЕНИТЕ МОЖАТ ДА ДОЖИВЕАТ ВАГИНАЛЕН ОРГАЗАМ, А ОСТАНАТИТЕ САМО КЛИТОРИЧЕН, ШТО Е ЗА ТЕБЕ НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА, БИДЕЈКИ КЛИТОРИС ВЕЌЕ НЕМАШ, ЌЕ СЕ СЕТИШ НА МЕНЕ И НА ДЕНОТ КОГА МЕ ОДБИ!!!

Се облеков, отидов дома и издркав на Isis Love. Личеше малку на девојката од погоре, само што беше едно 50 пати подобра риба. Совршенство од жена. Ангел. На таква жена ништо не би и замерил. Се би и простил. Планирам наскоро да ја повикам да излеземе. Се надевам дека ќе прифати. И подобро би и било да прифати...
 
Последно уредено:
Член од
17 август 2009
Мислења
3.598
Поени од реакции
5.102
Во тотален контраст на постов погоре :D:ROFLMAO: али...

Нешто ми вика у потсвест веќе долго време, у стил: Мора нешто возвишено да направам....мора!
За Светот и животот во целост (како супер чудна творба) сите живи суштества и живиот Свет... едноставно морам, тоа ми/ ни е животната цел.
 

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
2.669
Поени од реакции
10.062
Рими у стил 'Мојата мајка од убавина блика и убава е како слика' ми ги ежат сите влакна.
Ама затоа римите од еден др пост се тука да ме возвишат и натераат са се запрашам : Дали богот Врчак уствари се крие зад еден женски акаунт?
 
Член од
17 ноември 2021
Мислења
109
Поени од реакции
201


И шо сеа јааа ако не суумм од ВМРО не ти се допаѓам а? :pijanco:

4:55 Брат ти ти дава ли некоја паричка вака? - Дааа, ми дава брат ми :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Последно уредено:

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.667
Ааабе крфца ви ебам неспособна па не може секое сабајле да местам саатов на рерната пошто секое ебано сабајле снемува струја. Уште 3-4 гасења и ќе испорикаат уредиве. Ај ако и не UPS за по дома да си купам племе ви ебам ухлебано.
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.793
Поени од реакции
17.154
Дечки да не отвараме нова тема и да ја искористиме оваа тема и мислење за хумана работа. Прв пат гледам за случајот на малиот Матеј, секое хумано дело е добро и секоја помош е важна, така да нема потреба да објаснувам и да пишувам поголеми реферати. Детето е син на бранител што е мотив плус да му се помогне.

Линк за интернет донација

Број за донации:
А1: 143-448
Т-Home 143-137

Жиро сметка и број од неговите за некој кој сака да помогне повеќе

Screenshot_20211118-131150_Facebook.jpg



Помогнете му на Матеј да може нормално да оди, како што татко му не бранел сите нас кога требало
 
Член од
23 март 2011
Мислења
1.032
Поени од реакции
944
Драга
На тој член што сите ги ,,врега на некој свој циничен начин и лаже,а тоа можат модераторите да го проверат,(преку неговите приватни пораки на пример)требаше одамна да се преземат мерки да не ги загрозува другите членови и да не го прави пеколен форумот.
Форумот со сите негови теми е интересен и ни требат искрено членови кои не се фрустрирани во секое поле.
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom