Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.859
Поени од реакции
34.895
Зошто е толку тешко да се донесе закон за ако сакаш да градиш зграда, да направиш и ист број паркинг места колку што имаш станови? И сите места да си бидат заклучени само за сопствениците на становите.

Некаде прочитав дека цело светско население живее на околу 7% од цело копно. И покрај ваков податок да имаш проблем со паркинг јасно ти е дека не е просторот проблем, туку урбаните мафии кои го владеат светот. Некаде подобро, некаде полошо, али во глобала секаде се соочуваш со тој проблем наречен паркинг место.

Благословени се тие чеда кои немаат возачка дозвола.
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
8.860
Поени од реакции
54.390
Годишнина.

Од камбекот.

Од објавата на мртвата но сепак според многумина секси и пред се убава пејачка од Косово, која повика на автохтона голема држава.

Све да и ебам пацовско длакаво ружно.
 
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.815
Поени од реакции
7.502
ДК,

1626880800014.png

Не знам што очекуваат со вакви исповеди и објави на социјални мрежи.

Дали сакаат Мите од Струмица да ги повика на годишно садење пиперки и домати.
Или па Стојан од Валандово да и каже колку е тешко да работиш градежно во Италија.
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.068
Поени од реакции
78.278
Вечно навивам за Шкотска во фудбал (и за Македонија, секако), а во NBA за Милвоки Бакс (најверојатно затоа што како мал роднините од Америка ми носеа со Бакс-маици и друго).

Оваа годинa после толку децении, ем ги видов на големо натпреварување и Шкотска (повторно после 20+ години) и Македонија, ем Бакс вчера освоија (втора титула).
Не веруем дека некад пак ќе имам таква година, со оглед дека навивам за дунстери.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.311
Поени од реакции
57.753
Dear K,

Некогаш одамна светот го имаше Јуриј Гагарин, кој храбро тргна во непознатото, ставајќи го сопствениот живот на коцка. Светот го имаше и Нил Армстронг, кој отиде на месечината и кога стапна на истата, изговори една фантастично обмислена реченица: Ова е мал чекор за човекот но голем за човештвото. Тоа беа луѓе кои инспирираа.

Денес имаме милијардер кој едвај стигна до работ на вселената, помина некои 4 минути таму извикувајќи јеееј и вааау, ни прати dick pic



И се врати назад. Со него меѓу останатите земал и 18 годишен тинејџер на кого татенце му уплатил 30 милиони долари, да прошета детето.

I don't want to live on this planet anymore.
 

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
Го мрзам делот од летото кај шо нема спорт. Таман се навикнав на секој ден мечеви еуро, прекинаа. Ај бар олимписки игри ќе се гледа. Ама па ОИ не може да се рамња со еуро и светско (фудбал) во никој случај, барем за мене. Олимписки игри гледав само заради Болт и русинката шо скока 1000 метра со стап :) Иницијалите и се Е.И хх. Сега ќе гледам Џокович сите мечеви како меле од почеток до крај и зима златна медаља.

Од август е друго веќе, почиња премиер лига, ЈуЕсОупен, ќе има шо да се гледа на ТВ. Уште Ју Ес Оупен ќе гледам (од) тенис и само полуфиналињата на Џокович и финалињата на Слемовите и кога ќе се пензионира не гледам веќе тенис, зашто нема што да гледам, ја прврти игрицата момакот, не е интересно веќе. Ќе си гледам премиер лига преку цела година и ЛШ и тоа битни мечеви и тоа е тоа. Порано гледав и Серие А и Ла Лига, али више не. Досаден ми е тој фудбал, а и не можам да пратам сега 100 лиги.

Иначе сега станав од спиење и немам појма шо да праам, да му ебеш матер да му ебеш.


Ova e Japonsko mislam deka. Eve vo chest na Japonija edna numera.
 
Последно уредено:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.068
Поени од реакции
78.278
Зоки Фаци се огласи пред неколку моменти: Мене освен Бог неможе и нема право да ми суди

фантастична реченица
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Слика6787[1].jpg ..juli 2019..draga ja gledas li razlikata Слика6835[2].jpg ..juli - 2021g.
prvata slika TOJ ili onoj mori dgabolebarot cel dvor go napravil so vakvi nesta,ama nema od toa supa sum mu go kazuval toa stotina pati...i sega sto eve krusa pod krusa,kakav otac takav sin, gledaj istoto prodolzuva da go pravi,ili cel den spie ili koga ne spie prai-prepravuva nesto ene glej ja ofarbal sega bela onaa selska kuka a od toa nema supa i na vnukot mu go kazuvam toa.
 

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424


Слушаш Продиџи од Енглеска и ја гледаш Руската Армија. Каква смртоносна комбинација нек си Ебе матер... да го рокнам ова сакам на најјакиот звучник што постои, да се тресат ѕидови.

DESTROYYY!!!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom