Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
D....sakas se da znas za mene,nesto pocnav da ti kazuvam ama ima uste mnogu sto ne znaes,edno vreme eden Dedik,moja generacija i nesto starii peese Sve sto znas o meni,ubavo potsetuvanje
a znaes,izvini ama ne znaes pa zatoa ti pisuvam i kazuvam,a ti kazav pred 18 g.prvo vnuce i...
se razbira po nekolku meseci tamosnite pravea na i moe vnuce krstevka i toa golema,masi cel dvor,
i znaes sto NE ME POKANIVA, i jas ne bev na krstevkata ni doma ni vo crkvata, a koja radost mi bese da otidam i koe spremanje go imav ama ako ke dojde brzo i svadba pa....
na kerkata stalno i spomnuvam koga ke mi bara leb,kecap,kompir,pasteti,taoletna,jabolka i dr. .............sto ne baras ednas od onie sto bea na krstevka,sal od mene baras...
ete bas preska mi pisala,plati gi uste ovoj mesec smetkite (taticko) susi laze cel zivod i gi plakam.
 

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.405
Поени од реакции
29.797
Весело е да се вози низ Скопската џунгла......некој лази 20 на саат.....а на семафорот е зелено....не го фаќаш. Чекаш....се вклучило зелено светло.....спијат....додека се разбудат тие пред тебе....повторно црвено. Чекаш пак.....од трета ќе го поминеш.
Жмигавец.....што е тоа? Ретровизори.....да не праиме муабет, не биле потребени. Шарањето низ лентите е права уметност....кому иде...сечи пат на се околу тебе.....како шериф.....патот е твој и само твој....тоа е дефиниција!
Присутно е и дивеењето....вози 100ка и цик-цак низ лентите на булеварот.....демонстрирај моќ!
Гледаш дека се пали жолто светло.....нагази брате и помини на црвено.
Предност.....кој прв ќе се упика, тој има предност. Паркирај каде сакаш.....секој тротоар е твој.....пешаците кој ги шиша. Возиш во десна лента.....пред тебе секој има право да застане....да собере некој што го чека.....или цигари да си купи од трафика.
Да речеме....50% возат океј....остатокот е за трајно одземање на возачка....или преполагање и почитување на правила.

Сум ја изорал со кола цела Европа.....што со моја, што со рент а кар.....многу пати досега. Таму да ги пуштиш овие волови....па вол е убав збор за таквите возачи.
Или ќе направат уште во првиот поминат километар....сообраќајка...и тоа ќе предизвикаат ланчан судир. Но едно е гарантирано....ќе платат така дебела сума на пари.....купче казни (со фотки)....што нема да им текне повторно да возат надвор од вукојебинава.
 
Ф

Флеш

Гостин
Вардар нов газда ќе имал .... Човеков на Силекс бил ..... Човеков на Сергеј бил .... Опет зачаран круг .... Ајде .... Самите праат ујдурми :pos:
 

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.536
Поени од реакции
14.669
Можеби ме фаќа малку на емоција ама рекламата за Макс ТВ со "учиме мајко, карај ме" во позадина е квалитетно парче од реклама.
 
Член од
1 април 2020
Мислења
142
Поени од реакции
836
Драга Кеј,

Зошто најдобрите флертови ми се со зафанети дечки?
Со нив обично имам најмногу теми за разговор.
И вајбот е друг, плус секогаш можам да се срчкам(е) за нешто. Јер тоа уз мене е неминовно, и мислам дека квалитетното кавгање ми е предуслов за поголема блискост.

Мислам, не е фер.

Низ целиот социјален л'рнинг к'рв, со сите новости што ги носи, ќе морам да научам како да комуницирам и со спротивниот пол без да се борам и летам.

Бидејќи зад целиот мозок, уич ис секси- ај кноу, имам и аура. :гик:

Ај џаст ниид то гет аут деар.

П.С. М, мислам дека ако сега знаеш што правам, можеби ќе се гордееш.
 

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.144
У право се Дарлинг и Батеман. И јас си размислував така деновиве, добар беше полицискиов час од 12 до 4. Кој ќе ги слуша сеа сељациве навечер со брмчењето и сељачката српска музика што ечи од кола. Крв им ебам сељачка.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom