Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ди Кеј,

Во време - невреме во какво што сме сега, кога многу од луѓето кои имаат можност да ќарат (и свесно го прават тоа) со тоа што би ја искористиле моменталнава ненормална ситуација, во Џорче, маалски ланец од продавници го прави следниов подвиг. Кога од 130, многу да не кажам премногу пазарџии, дуќанџии и ланци на маркети ги качија и до 200 денари нашиот СТЕП од Џорче реши да ги спушти на 50 денари и воедно да ограничи до 2кг по купувач.

Не можам да опишам колку сум горд што лично познавам вакви луѓе а верувајте кога ќе кажам, не го прави ова затоа што сака да стекне на популарност или да добие клиентела затоа што не знам за нивни незадоволен купувач. Едноставно, цело семејство со се вработените се TOP-NOTCH

:love::love:

 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.308
Поени од реакции
7.442
Note to slef (а и до сите вас): Секогаш кога врне носете си еден поголем камен во џеб за некоја будала со кола кога ќе ве испрска да не пцуете во празно...

Да ја смениме културата на дебилните возачи...
 
Ф

Флеш

Гостин
Најглупо нешто и воопшто глупо што ми се дешава секад е што по омилена поза на спиење странично надесно, е да добивам нож у колено десно за следни пет дена .... Да свиткам,стапнам со нога,мои дами и нежни господа,е исклучена опција .... После забоболка,ова е најгадно :place::place::place:

 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.542
Поени од реакции
34.714
Кајг,


дојде време да не знае човек како да се однесува, дали да плаче ? :place: :facepalm:


или да се смее ? :pos: :lolzz:

:несвест:
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.732
Поени од реакции
24.356
Чаленџ аксептед, со Здравко Кузмановиќ, лето господово 2018, чинам. Кога не ме однесе на торта оти сум била дебела, туку ме седна пред кооперација на пиво.

received_471552750004501.jpeg
 
D

dobramuzika

Гостин
пуштив лотр за прв пат, си отворив пивце, го испив пивцето, си ставив и еден јегер, го испив јегерот, лотр заврши, импресиониран сум. од лотр. првиот дел. вториот утре. третиот сабота или недела. чао дк.
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
da te prasam D.... imas li mesto za uste bar dve-tri temi tamu da se otvorat za virusov
- POLICISKIOT CAS I VELIGDEN...dali ke se primeni togas,sto praime, vazat li drzavnite zakoni vo dvorot na crkvata,kako da se spremime za taa vecer.
- Koronata i CRVENITE CADORI...dali drzavata misli na ovie rabotnicki, se zalat im se namalil profitot,ke ima li nekoe resenie za niv,pomos od vladata.
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.904
Поени од реакции
17.557
Кур ме боли дали ќе звучам сељачки ама Агде машала, нормално Велешанка не е вистинска Велешанка ако не е вака "надарена" :icon_mrgr:

Отидов прееска на работа, нешо почнав да чуствувам во себе некоја желба за работа, некој ентузијазам и одма отидов до веце да си измијам лице, да земам здив, за да ми помине таквото чуство :D
Иди у пичку матер само улав човек може да има желба за работа, далеку сум јас од такво нешто.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom