Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Bodhidharma

Avatara
Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.397
Имам "температура"....не од студот или од умор......туку од неможноста да се справам со тоа колку е убаво да играш баскет на сонце. Сум заборавил зимава.....полека се присетувам.
Животов е убав нек си ебе матер, може само да се јаде гомна со сила......
 

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.338
Поени од реакции
6.257
Драга кајгано, лани кога љетив со авион многу се тресеше, врнеше надвор и кога пукна отворот за тркалата на слетувањето мислам и дека малце така како да се припосрав. Во тој момент се сетив на мудрите зборови на мојот татко кој ми рече "Синко на еден у авионот да му е пишано, на сите ви е пишано" и се опуштив.
Другаркава шо седеше до мене и и го кажував ова за и она да се опушти, се сврте накај сестра и и рече "ама идиот е овој" и уште толку ме стисна за рака.
Сакам да кажам ако ти е пишано жената со тавчето дома ќе те отепа. Види пример дека може https://www.google.com/amp/s/www.nbcsandiego.com/news/local/el-cajon-kitchen-pan-assault-naranca-avenue/140883/?amp
Така да, глеајте да си поживеете што може поубаво, правете тоа што ве прави среќни, глеајте да помагате на луѓе колку можете и кога и да дојде денот да се сретнете со Св. Петар гледајте да го сретнете насмеани. :)
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Ди кеј,

Америка била ретардирана нација. Земјата што ја има НАСА, МИТ, Харвард, итн. И сето ова кажано од припадник на нација што згреши се можно од автопат до знамиња и ги брендираше cena imbox, koko koste, koko parije odma & AMIN. :cuc:
 
Член од
16 ноември 2019
Мислења
185
Поени од реакции
839
Драга,
Сакам да сум дете и безгрижно да си играм, да ги гледам возрасните како се нервираат и мачат, а јас да им се смеам и ништо да не разбирам. Детството е навистина кратко, и неможе да се врати. Ми фали
 
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.091
Поени од реакции
15.952
Го молам со месеци да излеземе и да ја донесе братучетка му, со ветување дека ќе бидам фер и нема да го посрамам и разочарам, и ме лажеше како мало дете. Сеа треба со една со мошне лесен морал да излезам, ја знаеме и двајцата, и сеа тројка да сме праеле вика. Дефиниција за денешно другарство. Мрш бе таму грмушко една.
 

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.116
Не ми се јасни луѓето кои те бараат само кога имаат потреба од твојата помош, а зад твојот грб зборуваат најлоши можни работи за тебе. И најчудна работа е што во секојдневни ситуации не те познаваат, а кога им треба помош веднаш се сеќаваат кој си. Епа не сум паднал јас од крушка, па да ме користите како тоалетна хартија за еднократна употреба.
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.952
Поени од реакции
17.704
Да ви ебам и карневали и се, да заглавиш еден саат покасно на работа зошто треба да молиш некој да си оди, дека работното време е завршено.Како да е воа биртија некаде во некое поголемо село во Македонија, а не ресторан за брза храна.

Инаку шефот што ми вети дека ќе ми даде 3 слободни дена за крајот на Март, денеска даде отказ така да сега можам да ги сонувам тие слободни денови.
Остануе или да си дадам отказ или да се правам болен(па они да ми дадат отказ :D ), зошто утакмица како Македонија-Косово не верувам дека ќе се случи уште еднаш кај нас, од секој можен аспект и би жалел цел живот ако ја пропуштам.
 

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
36.792
Поени од реакции
29.260
,,DrK,,,sea ke pochnat da kukumjavchat,,ponedelnik bilo ta vakov e takov e,,,ej alooo petok nadoagja,, :icon_mrgr:
 
Последно уредено:
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.031
Во масовното лудило со вегани, лактовегетаријанци и слични милувачи на здрави навики и продукти, фатив реклама за ВЕГАН ШАМПОН за коса ?!?!?
А не знаев дека мијам коса со екстракт од бубрези...
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Вчера го деактивирав профилот на Инстаграм. Нека оди на пауза малку. Одамна ми здосади и се мислев дали да го баталам и вчера конечно се решив. Како за прв ден ич не ми недостасува. А и се некако си мислам оти кога за месец - два пак ќе се логирам да видам што има ќе ги затечам пак истите луѓе, секој со ист тип на стори што веќе го има постирано сто пати.
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Bolen sum trup najloso e sto me bolat muakulive ko da sum istrcal 10km. Si sedam i si gleam utrinski programi eve razmisluam kaj i da e da se javam da bistram politika :D.Se javuvam kaj direktorot na rabota da se opravdam On ej pa aj moes utre dojdi nema luge u firma u guzva sme.Znaci ko vi treba znaete da bidete fini sve vi ebam, da ne smee covek da se razboli pak ne e rat i umren ke go trazat da dojde na rabota.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom