Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.358
Поени од реакции
19.190
Драа Кајгана

На 16 февруари 1923 е најдена гробница на Тутанкамон, пробудена е стара магија, родено е проклетсфо.На 16 февруари 1987 родено е ново проклетсфо, ја :D Парва ХиндуХун Кумановски. Племе Кумани имав сродсфто сс Хуни... у образ ме цуни hh
Парвати е врховна хинду божица, Деви Ма,Ума или Гаури, жена на лорд Шива и мајка на Ганешу.У Хиндуизам има 330 миљона полубогови.
А ја на амоксиклаф хаха настинат и вруќ ке дувам 33 сфеќе.
Клуб 33, највисок масонски ред.Триес треќу Хици доаѓа на власт.Триестри ееееееј алооо Џизс Крајс е имаја 33 на крст.
Епи брдеј.Фала.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.507
Поени од реакции
1.722
Драга Кајгано,

Помина скоро 1/6 од годинава. До сега, реализација на планови за тековната година ми е негде -47,35%.
Енихау, ја реотвориле Пјаца. Се реновираше 75 години и по слики ко шо глеав имаат само префарбано внатре. Може и мене таков ќе ми биде животот, ќе треба да се измелам од работа за на крај резултатот да е една трошка разлика од почетокот.
Ми текна да ти кажам за Пјаца пошо порано имавме таму собиранки а и најголем дел од наставата у средно ја поминав таму, јадејќи ја чоколадната торта која без топлото чоколадо беше ултра грда. Треба да поминам да видам случајно да не ја вратиле на менито.

Остани ми поздравена. Јас одам да гувеам со неделната депресија иако надвор е пролет и има сонце.

Г
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Роднини читале на фејсбук и да не имаат трауми :icon_lol:, па ајде тука :icon_lol:.

Дури беше ВМРО на власт имаше големи мафијаши страшна работа, ја изгуби властта после квичеа, не биле толку многу јаки. Сега да видам ти пријателе како ќе се покажиш, ако не квичиш имаш темане од мене, ама тешко тешко тоа :icon_lol:. Има крв да ти се напијам тоа коакинот шо го дилаш има вгаз да ти го начукам, поздрав и се најубаво :icon_lol:.

 
Последно уредено:

Don Huan

Alter Ego
Член од
12 јануари 2020
Мислења
256
Поени од реакции
333
Se mislam koj film da go gledam od Aquaman, Joker i Papillon? o_O Da bea dva da frlam paricka, ama vaka neznam koj finta da ja napravam!
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Со оглед на тоа што владата треба да се распушти, одлична шанса за сите што ми викаа пред 3 години "brat4e so takov stav nikad nema da ne bidne, mora da se zamaras so politika i da se boris za svoite prava, mora bajo moj, nema pravda nema mir, vaka ke imame bolji zivot i dobra vlada, sega strajkuvame za vo idnina na drugite vladi da ne im teknat da praat gluposti haha, samo glaasanje i sharena revolucija bajo moj, im helping!!!" да се соберат секој ден во 5 пред влада и да штрајкуваат против неправдите.

Со оглед на тоа што нели, нема да има влада поради тоа што ќе биде распуштена, никој нема да ве обвини дека сте партиски определени пошто штрајквуате против "interim government" :D

Истото важи и за бетменците нели
 

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.242
Поени од реакции
8.312
Овие се во ситуација да изгладаат закон, секој глас за СДСМ на избори да се рачуна Х2.

Овдека одамна нема здрав разум ама сега нема ни надеж.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom