Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Cudo e kolku drustvo vlijae
I kolku moze i i taa pozitiva so ja imas da ti ja i iscicaat.Znaci ne deka ne znam ama ete pak se teram po staro.za da ne odbijam izlagam.Znaci bolje cmaj si doma glej gluposti na tv nego li da ja gubis vecerta za negativni lugje

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
 
Член од
25 август 2019
Мислења
263
Поени од реакции
471
I'm really confused. Не сфаќам што сака да ми каже животот. Временска дивизија на дело: една минута паѓам, една минута јас сум Херој. Не ми е проблем да го изодам патот, не знам на кај да тргнам.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Човеков никогаш се нема возено од Ново лисиче до Железничка и нема поим од убавини.
Нашите инстаграм ѕвезди секој ден коа проаѓат покрај Капитол снимат со телефоните,и има во автомобилот пуштено некој ваков вид на музика ''Oko mene svetske pičke Može šta ćemo za piće Lagano zora sviće Ona voli me zbog priče'' и го вперуват прстот кон камерата,ја навалуват главата на лево,и кажуват бар по еден збор од песната.

 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.893
Поени од реакции
84.256
Inside you there are two wolves

One is "Браво за Ханиленд, огромен успех за овој филм и Република Северна Македонија, се гледа дека има потенцијал во оваа земја и дека владата ги поддржува успесите од областа на културатa (y) " the other one is "Хаха, зошто се радувате за ракомет бе шупаци??? Хахаха, па уште таму и нешто пееле некои песни на стадион??? Хаха па ракометот ли ќе ви ги нахрани децата бе идиоти едни? Како само национализмот ви ги затворил очите, прошетајте малце низ свет, ќе видите ли некој у Америка за ракомет да се радува бе? Хаха, затоа ќе бидете заостанати, пошто не дозволувате да ви ги отвориме очиет хахааа"

You are retarded.
 

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.147
Колку убави работи имаше да се прочитаат на времето на форумов. Фатив да вртам од пред петнаесетина страни на темава, стаив два прста у уста и повратив.
 

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Многу сАкАм кога читам мислење и онака ми се допаѓа, предобро е, се согласувам и оп наеднаш ... оплескува работа во една реченица каде авторот сака да сумира шо сакал да кажи. Не за друго, криза ме фаќа, да не имам детериорација и да не не сфатив шо сакаше да кажи претходно?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom