Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.514
Поени од реакции
34.557
Типови на луѓе кои ги мразам максимално: глупи, паразити, шпиуни, мрзи, газолижачи, вработени со непотизам, дволични, искористољубиви.
Типови кои ме нервираат и ги избегнувам за комуникација во секоја можна пригода: хардкор религиозни, хардкор политички потрчковци, хардкор забегани со веганства и некои духовни филозофии, членови на анима дунди, членови и поддржувачи на хомосексуални групации, бро сајанс експерти, секташи, модерни секташи членови на лајонеси и слични гомнарии.
 

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
854
In the jungle the mighty jungle weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Kaj,
кога почнав да студирам ни на крај памет не ми падна дека програмирање и математика ќе ми треба во струката. Сега изгледа дека ќе морам да учам некои нови работи и ептен се радувам. :)
 
Член од
26 август 2019
Мислења
351
Поени од реакции
763
Кој ќе ми речеше дека за 1м ќе се сменам 180 степени ќе му се изнасмеев во фаца. Еве ме размислувам за уште една вработена за повеќе време за себе, за нас, за дома. Додека седам, пијам кафе и размислувам за се што ми се случи изминатиов месец сфаќам дека тој цело време ми го раскажувал ова, ова што ќе го доживееме и колку бев глупа што одложував. Ах животе убавино, требаше да ме треснеш порано по глава. Мило ми е што се откажав од идеата да си отидам подалеку од градов оној ден и отидов во Веро по нови ситници за домата да ми биде поубава, денес уживам во прекрасните пернички и декорации, ама заедно со него, тој ден ја запознав најпрекрасната личност на свет!
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.665
Поени од реакции
4.387

ДК

Тоа што е добро добро е. Интересно е што вакви ситници има куп еден од државни институции до банки итн итн. Кога ќе направиш математика тоа се милиони евра.

Во конкретниов случај со ЕВН за притискање на едно копче напллаќаа 1700 денари.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Коа сум бил една година татко ми викнал камерман да ме снима видеото трае 1саат верувајте ми ќе се удавам во сопствените солзи колку и да звучи клише.
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.120
Поени од реакции
15.931
Драга,

Кога сум настината, обично ми се гледа Дизни по автоматизам. Од пред некое време ми се уврте песнана од Фрозен за сноумен, и сега деновиве упорно по неколку пати на ден го замарам да го гледа со мене пеејќи Do you want to build a snowman? и ко што ја одјебуваат Ана, така и јас добивам одговор - Ко ќе има снег надвор. :(
Замисли да нема снег годинава, нема да го репризирам филмов, а камоли продолжението сега кога ќе излезе да го гледам.
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
d... koj li gi izmisli ona tregerine za pantaloni Go..A da jade... trcam me stegnal stomak samo sto ne pocnalo da izleguva,stiskaj i trcaj po skali i pravo vo kupatilo(a tamu e sekogas ona WC) i ripaj na solja i ??? sto...ona tregerite prvi pagaat vo solja a ni da primetis i potoa i ??? sto...toa tregerite pravo na grb i preku ramo, imalo spas se spasiv na vreme,ama i sto ama i ??? e aj pogagaj sega sto se desi potoa.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom