Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.016
Поени од реакции
6.670
Возевите ни се најголемо срање( и буквално срање, смрди на срање).
 
Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.024
Поени од реакции
36.785
Me nervira u posledno vreme sho rap zurkive so stranski artisti pocnaa da gi praat u sred rabotna nedela u 9/10pm, pa da mu ebam stopankata koj be vi gi smisluva ovie raboti?

Zemi napraj tamu u sabota vecer da zeam da se ispoiznapijam ko choek,a ne vaka da zaglavam i da umiram naredniot den na rabota.

Inace it's all good baby baby.

Eve ti slusni neso kvalitetno, dosta te pukaat so dvatribona.

 
Ф

Флеш

Гостин
За разлика од некои пуси Македончиња кои одбиваат да играат за Македонија како малиот Секулов и други ,. Албанците секогаш немале проблем за нас да играат ,дури и ако да ги бара матична земја како Албанија или втор избор како Косово дури ....Мизерија е ....


 
D

dARK_ElementaL

Гостин
Драга, стварно се досадни. Ќе видат некоја жена муслиманка на улица со шамија и одма ќе почнат со оговарање. ,,Види ја, ставила шамија''; ,,Како мумија се шета''. Истите ќе ти зборат за слобода на облекување, како секој има право да се облекува како сака. А од друга страна ќе јадат бурек зашто женава носела шамија. Ако и е убаво така нека си носи. Ако сака гола нека оди по улица, нејзина работа е тоа. Не го дрвете веќе. Ако му треба на некој моден психијатар знае кај да си најде.
 

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.320
Поени од реакции
17.764
Драга, уште не можам да се изначудам каква стока од народ сме...
Сум била сведок на секакви расправии при чекање во редица, почнувајќи од супермаркет, па се' до врвот на расправиите денес при чекање редица во црква. Резили.
Толку беа гласни расправиите што цела црква ечеше - кој прв дошол, на чие лепче прво треба да се крене пресвета, кој бил постар па имал привилегии за преку ред. И тоа траеше, и траеше... што попот го прекина пеењето и објаснуваше како џабе и лепче и пченица кога не почитуваат каде дошле. Ама на кого да објаснува... не се ни доискажа една го прекина: Па нели јас имам предност, како може оваа пред мене да оди? Јас 20 минути чекам, до кога ќе чекам?
Попот продолжува со пеење, друга пак го прекинува: Само да те прашам нешто (сите само прашуваат нешто нели), само да те прашам, јас дојдов пред нејзе, како може она пред мене да заврши, нели треба јас да сум прва?
Расправии како мали деца да се, па и бетер. Не знам што толку ќе им сменеа тие 2 минути во животот. Утре истите тие ќе ги слушам по автобуси, како омладината не била во ред, немала никаква почит кон постари лица. Истите тие што се жалеа како се многу стари и треба пред сите да одат, ќе се потепаат во автобус да седнат на празно место. Срамотилоци живи.
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
D.... mori,znaes li ti deka sinoka Saban Saulic bil vo Rastak....e kako de?
Kako de do tolku da imame prost narod ne mi e jasno.
Me srekava denes eden-nekoj sto me znae sto odam taka na celovecernite selski slavi i mi veli,
- Kaj si bre sinoka,da vidis vo Rasce guzva,muzika Saban Saulic,i najbrojuva uste...
a toj siromaviot dopil nekolku nedopieni piva ostaveni na zidot,dodeka sopstvenicite bile na oro i moz cul nekoja pesna od Saban...
ne veruval da dosega da ne cul kade e Saban,deka ne e mozno da e prisaten vo nekoe Rasce pa duri i da pee?
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.120
Поени од реакции
15.931
Драга,

Одма би го сменила плачкото за пасош за агресивното мочко што го имам дома. Има полошо од одење по гз и цмиздрење, не се секирајте. Во право се за војската, се слагам, бар некој одвреме навреме ќе им ја тресеше прашината и ќе научеа дека не се центар на светот, пошто јас би, али за жал не можам.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Секоја чест за детено Марко меѓутоа мајка му/татко му ми делуваат како тешки комплексаши. Во стил, видете, инвалидитетот не му пречи, може да преплива 60+ км, знаете, оние родителине што на натпревари вриштат најгласно и после секоја трка ти дробат анализи као тие во слободно време да се тренерот на Фелпс.

Си има време и за 6 и за 60 и за 160 километри во вода, без разлика на инвалидитетот. На неговата возраст се нема ни психичка спремност за толку долг потфат, не е прашање дали Богородица ќе го смирела или не езерото за малиот да испливал :popce:
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Абе за нигде се! Знам такви родители, ама ако премногу си ги оптеретат децата после нека не се чудат зошто се мрднуваат или на крајот ќе останат без никаква амбиција. Фала богу дека ќе му прегори и на децата.

Туку Кај! Денес имав последен испит. За испитот бев толку многу сигурна дека ќе помине супер бидејќи е мојот омилен предмет и се читав со огромен интрес, по неколку пати за на крај буквално се да ми усере ебан испит.
Воглавно знаев или барем потоа се добјаснав со оглед дека истиот беше на јазик којшто сеуште не го владеам комплетно, ама сепак пристапот на професорот беше катастрофален.. се вратив и си легнав пошто ми падна мака од тоа колку лошо се постави и колку се чуствував како идиот. Сеа по дремкава и не ми изгледа толку лошо, ама сепак.. мех.
Со нови сили нареден семестар.
 

Дејмон

why not
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Здраво,

Имало статија низ медиумите пред некое време, прашањето било - "Што имаат заедничко сопругата на Пендаровски и сопругата на принцот Хари од кралското семејство?" додека одговорот гласел во смисла на "Нашата прва дама вози Рено Меган, а името на сопругата на принцот е Меган."

Чисто информативно, кое е дното на нашата држава.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom