Драга Кајгана (виртуелен дневник)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.991
И да ми извини ЛГБТ заедницата, ама не верувам Манчестер Јунајтед да освојат Премиер Лига сезонава
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
...D....moz nemas vreme da zirnes vo VESTI pa vo oci da ti kazam so kopi-p.
Zalosno... posebno i mene mi e mnogu zal za mladicot ( inaku ne ucestvuvam vo vakvi temi i raspravii i politika ne me interesira i nema sto da kazam,koga eve mi tekna deka ovaa recenica treba da ja napisam-TUKA POBEZBEDEN SI OD DOMA).
Pred nekolku dena za praznikot Kurban-Bajram otidov vo edno selo so 100% muslimansko naselenie(da ne recam Albansko selo NE, vo Makedonija e znaci e makedonsko selo na 10-ina km od Skopje.(a mu se spremam nekolku godini ama od ONIE nebezbedni pricini kako li ke pominam tamu ne sum bil do sega) Znaci za Krban -Bajram otidov vo toa selo so namera da prodavam igracki,i stasuvam tamu go svrtev celo selo i se vrakam na sred selo i gledam kade da postavm tezga od 5m i kola vo blizina i da ne smeta.Vo cel toj krug vo sred selo desetina dukani i parkirav pred eden zatvoren sto ne rabotese.Vednas na hauba i na stakloto napred gi iSPRCIV puskite(plasticni ama kako original kalasnikovi i drugi mitalezi i poveke vidovi pistoli). potoa pocnav da ja montiram tezgata no se uste poleka so dvoumenje i kako da ocekuvam sto ke recat eventualnite komsii ili pominuvaci ili PROTIVNICI. Veke i dotrcaa nekolku deca pred kolata i taka eden covek pomlad onaka so domakinski izgled-rabotliv mi se priblizi i po ona dobar den ili ne samo prvo mu rekov DA NE SMETAM NESTO TUKA.
- NE,TUKA SI POBEZBEDEN NEGO LI DOMA, dobiv odgovor od muslimanot pred mene i taka pocna uste muabet.
Se uste po nekolku dena kako da gi slusam tie zborovi,TUKA SI POBEZBEDEN NEGO LI DOMA.
Tamu ostanav cel den,nemase nikakov problem,cel den vrcea koli pred mene(retko golf vidov,samo mercedesi i golemi BMV)
 
Ф

Флеш

Гостин
Јаки ми се Србиве возвишувањата и со постовиве за Грчка ....

Србиве коа ќе отидат у Грчка и се вратат е као оргазам за нив ..... Као да отишле пред Петар у рајот ..... Слики,јадење,море ....Најдобро ....Батали шо се за Краља,вечи националиста ....Батали Џокович,Црвена,Србија ....Абре матори,Грција је та и таа ветена земја ....

Забегани се Србиве со импресииве за Грчка....Али разумем ....Јадран и Јонско затворено премин ....Ту низ Северџанистан кон ветената земја Грчка ....

А пак Северџаниве? Мува не ги лази .... 450.000 ги имаат свои во Беломорска,бабуле не ги боли....Одат,има пари и назад ....Србиве пак немаат многу,но имаат гробишта,свои конекции у Грчка и тоа како поштуваат ....Ние сме проклет народ....
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Од денес си имам и принц и принцеза. Кај малата процесот е почнат, сега и кај баткото - тетка им ќе ги разгали најмногу што може :*
 

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.386
Знаеш, све што е тајно е некако послатко. Ако добро чуваш тајни можe да си пружиш разни задоволства. Можеш да убиеш човек ради задоволство ако добро ја сочуваш тајната и ке имаш прилика пак да си направиш задоволство некад.
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.620
Поени од реакции
14.357
Стварно треба да се полага за некој да седи на интернет. Ова го зборам со години.
Значи онака, пред да потпишат или продолжат договор за мобилен оператор или по дома фиксен интернет - да имаат положено за користење на интернет. Некој сеопфатен курс. Пребарување, социјални мрежи и слично. Нека се вика, еве - Дозвола за интернет. Со физичка картичка или така нешто. Да мораш да ја покажеш кога дома ќе ти дојдат од некоја агенција бидејќи си бил ИДИОТ и деген споделувајќи гомна по интернетов.

Значи како може, пост направен ВЧЕРА, по 10-ти пат од лажна страна за Кам Маркет да собере 10к лајкови, 8к споделувања. Ајде разбирам дека дел од коментарите се тролачки, ама сепак 8 ФАКИНГ илјади споделувања...
Пост што почнува со "Почитувани честитки на клиентите по повод 5 години на работа".

Затоа за некоја година Фејсбук ќе остане за честититање родендени од тетки, стрини и постари роднини.
 
Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Одамна зборувам и сега пак ќе кажам.
Ниту еден родител, посебно мајката не е должна да трпи мрзеливи суштества во куќата, да чисти по нив, да готви по три пати на ден на секој посебно на дотичнатите затоа што не сакале манџа или нешто друго на трпезата.
И утре биле неспособни, истата навика ќе си ја имат јер мажи биле, срамота било тие да чистат па затоа жените се овде третирани ко слуѓинки.
А што да кажам за разгалените принцези кои не смееш да ги разбудиш пред 12? Очи ќе ти ископат, душа ќе ти изедат. Добро знаат во странција, после 18 години ако сакаш крши глава, снаоѓај се сам како знаеш и умееш, а не како овде, во стаклено звоно ги чуват до 30 па и повеќе, во фатот се како раце од шпагети, не дај боже влакно да им фали.
Затоа нема да не биде, затоа што секогаш се чека на готово.

И то.

Убав викенд.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.254
Поени од реакции
1.964
Кајги,пак бисери кај твојата соперничка.
Една членка таму се испофали дека е ќерка на пратеник и дека за неа државните образовни институции не чинат.Таа си мисли дека само приватните се вредни.
О,колку поима си нема...
Збеснаа младиве,Кајгано. :oeoeoe: :pos::pos:
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.794
Поени од реакции
17.159
Последните Мохиканци.
Се после овие е само лажно и неискрено и секогаш кога некој кој ќе ви каже дека се бори за Македонија е борба за личен интерес и ништо повеќе од тоа.

FB_IMG_1566086073099.jpg
 

Kajgana Shop

На врв Bottom