Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.702
Поени од реакции
24.167
Ми праќа слика после вежбање, со стегнати мускули, а јас му кењам како му е несредено наоколу.
Тоа се тие +30 што ми ги кажуваа, кога си намќорест и незадоволен од сѐ.
 
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.037
Поени од реакции
15.630
Јас се одјавив ама досаден ми е животот.

Она била у таква возраст цветала не се сушела, се направила мрцина нема везе искрено, може и симпатично да изгледа, све цвета ама паметот никако да процвета за жал.

Јас па се исушив и одлично ми е, изгледам и се осеќам како да имам 20 години. Уште безгрижноста да ја најдам и ќе бидам конечно задоволен.
 
Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Кајги,

Дадов отказ пред недела дена.

Тоа е најглавното.

За повеќе инфо ќе се вклучам за еден месец, кога ќе се отселам од градов и вратам на себеси.

Остани ми добра.
 
Член од
30 август 2017
Мислења
997
Поени од реакции
1.433
Драга

Ама сум ручел денеска не памтам кога последен пат толку уживав во храна, се тоа благодарење на тешка физичка работа преку цел ден (си го уредувам дворот)... само тавче гравче со ќофтиња, летна салата и овчо кисело млеко. За мерак
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Skopje e kako kurva.Od daleku te privlekuva,te mami,te zaveduva i ne mozes da docekas da sto pobrgu se dovleckas vo nego(da vlezes vo nea),A potoa samo nekolku minuti potoa se osekas zaeban, a sekund pokasno i prazen i se gnasis na samiot sebe.Skopje e kako kurva.Nema da ti nisto pruzi,pogotovo ne ona na koe si naviknal (na ona koe go imas doma)na rodnoto mesto.Skopje e lamnja,ke te progolta, ne doagaj.Skopje e kurva ne i priogaj.Skopje toa e asfalt i prasina i nisto drugo,a sto ocekuvase TI.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.254
Поени од реакции
1.964
Кајги,дури некој сиромав човек се прашува дали утре ќе има леб да јаде,друг(некоја будала) се прашува дали ќе има Зомби апокалипса...
:oeoeoe: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::pos::pos::pos::pos::pos:
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
На пауза од работа седнувам да јадам на една клупа. Поминуваат двајца најверојатно пензионери и едниот чита некролог залепен на дрво. За една минута го направија овој муабет:

А: Еј гледај... (го чита името на починатиот, исто постар човек)
Б: Дипломирал а?
А: За матурска го сликале.
Б: Епа да де, сега има уписи нели...
А: Да, он на Богословија се пишал...
(двајцата удрија да се смеат)

Знам дека не е за смеење ама и мене ме фати смеата. Види им бе смисла за црн хумор на старциве... :D
 

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Драга, социјалниве мрежи ми се преоптоварени од напалени мажјаци и ефтини мифки као last night perfect night. Значит дотолку перфектна беше претходнава ноќ шо дури и ние шо ни е скурчено од излегвење бевме излезени. Таја перфектна ноќ ни донесе 11 повредени млади пијани лица на возраст од 16 до 21 година од кои едно критично па си имавме мала забава на работа... шиј го едниот па трчај враќај го другиот па врзи го третиот ко куче за кревет зш му се пушти на четвртиот да го тепат... Интересна ноќ во секој случај а не вервам и дек наредниве 4-5 ќе останат покусо. Само би ве замолил утре да не се тепате пошо вработениве во јзу охрид со договор на дело шо се по наредба на директорката морат да одет крушево на прослава пошо од то им зависеле решенијата па ограничени се хируршкиве одделенија со по 2 сестри. Благодарам на разбирањето.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom