Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 мај 2016
Мислења
490
Поени од реакции
933
ДК
Кој к ми е бе?
Па мме..сингл поголем сум од Монт Еверест и 9катница у Прилеп заедно, и упорно коа женско ме покани у друштво наоѓам глупави причини да не идам.
Кај да е ќе се пишам у Гинис, категорија верен на бившата, на прво место, далеку пред сите, факин Џио.
Сибам психото сибам.
:facepalm:
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
kajgi.... utre sum na svadba..potocno denes ke bide,eve pominalo polnok.
I ja zapoznavme nevestata pred nekoj mesec-dva bese malku trudna,a ja vidovme pred nekoj den bez stomak-manekenka,stvarno e ubava.
Ej abortirala pred svadba,e zosto de... ne bila sigurna od kogo e trudna i aj stoe sigurno e sigurno i abortus.Da ne izleze posle sram.
Dali nekogas si cula,more i videla ete ovca da abortira,ili svinja ili ete macka.
Ne bre, tie znaat koga i so kogo da vodat ljubov.
Za razlika od niv nevestive i zetovcite i lugeto go izgubile kompasot.Vo posledno vreme sekoj so sekogo se ... vodi ljubov.
A za abortiranje da ne zborime, gi ima uste vo O.O. koga se mladite momi.A gi ima nekoj sto abortirale i po nekolku pati.
A uste i ova..pomegu zivotnite nema prostitucija,tie vodat ljubov od merak i ne se prodavaat za edna banana ili rakavatka seno.
 

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.698
Поени од реакции
27.624
Додека јас треба да препрашам 5 колеги, два стручни соработници, еден сметководител, една секеретарка и еден домаќин дали имаме 8 или 10 касетофони
upload_2019-6-22_11-16-0.png
 
Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
ДК,
Конечно го положив последниот испит. Нека ми е честито.
Од Септември ќе запишам и мастер.
Не дека ќе ми смени нешто, ама ајде :)

П. С Каде на одмор? :rolleyes:
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
17.496
Поени од реакции
9.406
ДК...

Има една морбидна изрека- Брате, сестро, сети се на смртта!

делува морбидно, ДА, но кога луѓево секојдневно би се подсетувале на неа и би ја повторувале, сигурно ќе им текне дека животот е минлив, лета за еден трен, немаме време за небитни работи, немаме време за грижи, немаме време за туѓи мислења..:rolleyes:

...и ете, седам така безвезе и никако да смогнам сила, никако да земам доволно воздух и да се нурнам длабоко во себе, во лавиринтите на мојата душа, на моето битие....да нуркам и да ги пронајдам одговорите што се уште не ги знам...а времето лета, лета:angel:

Кажи ми ДК зошто човекот не се занимава повеќе со сам себе, не се дизајнира сам себе:(

Страв ми од стравот дека ке откријам нешто што нема да ми се допадне или пак дека нема ништо да најдам на дното од мојата душа!???


Време ми е да се пронајдам, време ми е да се истражам, време ми е да проговорам...време ми е да створам слика за себе:)
 
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.233
Поени од реакции
4.408
Каков период, уффф.

Кое педерче у душа од цимер имам. Настрана тоа шо е стварно педер и цел ден за пилинг и креми за лице дрнда.
Ме изнервира еден ден и му викам ај бе доста и ти и организација не сакам дс ги глеам ко само тоа у животот да ми е за мислење. За 3 дена збореле нешто у канцеларија и го прашале зашо сум ја затворал вратата а веќе април било да фатело промаја да не им било жешко. Овој рекол па рече не сакал да ве гледа
И уште ми кажува шо кажал. Зашо викам така? Не можам да лажам ми вика

Газдарицава на станов доаѓа понекогаш и прашува кога ќе земаме годишен одмор за она ако можела да го издаде станот ако одиме у исто време. Баш зборевме дека нема потреба да кажува два сааата пред да дојде она и и кажал дека 20 дена ќе идeл у Македонија. Сеа бабава или ќе дојде и ќе дреми у стан тие 20 дена или ќе ме пресели негде и ќе издава. Наместо20 дена сам
Зашо и спомна викам коа зборевме да не спомнуваш? Јас не лажам не сум како тебе ми вика:facepalm::facepalm:
Да немав попаметни работи ќе го затепав

Не сум тип шо иде по забави до сабајле пред 3 месеци излегов ај викам да искористам ситуација. Прејака романка студентка упознав али збор не кажува ако не ја прашаш нешто ако не ја зазборуваш ни да се заинтересира ни да праша нешто. Две три недели тинтрење ај у стан викам ајде дојде. Ни две ни три ми вика if you are thinking what i am thinking we are not gonna do that:icon_lol:
Jа у бунило ми идеше да се смеам ми идеше да ја бркам од стан:icon_lol: а баш си викав нема шанси некој да ме изнервира како цимерот, па убедување и на крај дојдовме до not today. Али вредеше.
 

G1-Killer

Life is a game
Член од
18 декември 2009
Мислења
352
Поени од реакции
452
Еххх кога ке се сетам дека го прокоцкав студентскиот живот џабе, дури 2 факултети пробав ама не одеше, барем да клецнев некоја од оние напуканине, онака за кеиф да видам шо е разликата....Зашо бе мора животов педерски да игра цело време цццц....пред да се запишам на трет факултет со моиве речиси 25години ке морам да расчистам со минатото еднаш засекогаш, да си побарам стручна помош најарно ке е...ај добра ноќ.
 

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.034
Поени од реакции
28.670
Кајги...
Недела вечер на вратата веќе куца Понеделник...додека се пакува го пратам секое нејзино движење, ја гледам пред мене како очите и светат додека го допивам пивото и несакам тој момент да запре, а осеќам...осеќам полека ја губам а не поради друг, тешки се разделбите, далечината и најсилните мостови ги срушила. И додека се правам дека сум добро со кисела насмевка на радио пее ебениот Боб Сегер да ме дозакопа...
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
Кајг,
... замисли, знаел да работи на компјутер, па затоа ќе биде министер! :facepalm:
...шо знаел, ебаго? да влезе на ФБ и да слуша песни на ју тјуб?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom