Драга Кајгана (виртуелен дневник)

B

Beginner

Гостин
https://youtu.be/WfEqAolZFB0
Просечен американец :D Ова во Македонија да им направиш анкета на овие 800 к што испаднаа да гласат одговорите би биле: Кој кур е па сега тоа ако сакат нека испоцркнат.
Да стварно жално ке биде да ги снема треба да се обидеме да ги спасиме.
Да да слушнав на вести страшна трагедија.
Заев ке испаднеше со поглупа изјава од таа со холокаустот..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
konecno dojdov do receptata za proizvostvo i dobivanje na segasnoto a nekogas omilenoto Osogovsko bieno sirenje.
Kofa POLIKOLOR + Kesa Bel gips + SOL 3 kgr. se zamesuvaat-mesaat i se stavat vo kalapi.Po 24 casa se vadat i pakuvaat.
-----------
pa majkomu ima li kaj nas nekoj da go kontrolira kvalitetot na ova.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.891
Поени од реакции
84.229
Пошто е забрането цитирање на темава:

Re: Хомосапиенсот анкетата од горе:

Хех..овие Американциве како и увек каснат :D

 
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.336
Па нормално дека немате таков дечко оти од што сме забегани по спорт немаме време женска да си фатиме. Попрво ќе изгледаме милион утакмици него ли да се потрудиме муабет со вас да направиме.
 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.307
Поени од реакции
7.442
Какво оплескување од светски размери, го викаш Антиќ у емисија му правиш промотивно емоционално видео и во сред видео кажуваш Перо Антиќ можеби не најдобриот Македонски кошаркар по знаење и талент но неговата харизма го направи лидер :tapp:. Абе кој се е новинар и води емисии бре у пм и самата реакција на Перо со очите и веѓите кажува се.

Толку да немаат осет, сепак се работи за вкусови, за некој е најдобар за некој не е. Ама на човекот со убедливо најуспешната кариера тоа да му го плеснеш во фаца е на ниво на светски аматеризам. Чие е тоа мислење сопствено на новинарот? На водителката? Како може сами да си донесат таков заклучок. Ако мислиш дека не е најдобар по знаење и талент задржи си го тоа за себе и за дебати со други луѓе, новинари а не да го кажуваш како факт.

9:20 минута

https://www.youtube.com/watch?v=tnxJF4KajsE
 
Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.306
Поени од реакции
10.320
Мразам пички од луѓе , а уште повеќе се мразам себеси што дозволувам истите да ме извадат од такт и да збеснам.Еј 30 и кусур години си начукал, имаш жена и дете заработуваш за нив па биди маж да му се сневиди.Од друга страна имаш некарактер од луѓе што сами не можат ништо да напраат.Или го правам или не, не чекам на другите.Ауф волку ми нема скиснато од луѓево долго време.


Јунајтед еби се.
 
Ф

Флеш

Гостин
Attack on Titan ми е поинтересно од Игра Престола .....Искрено .....Нема инцеси,нема порно ....Боље аниме акција само и канибализам содржина ..... Досеа сум 10 епизода .... Од 21 часот ко будала беЗ престан на КисАниме .....Закон е
.....
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Еј, дај бе преку кур веќе од користење на „анскиозност“ како изговор за внимание, семка ви ебам пореметена. Има луѓе кои навистина боледуваат од тоа или потешка болест не дај боже ама вие атеншн хорс премногу умарате. Барем прочитајте ги симптомите убаво, проучете ги па искористувајте ја анксиозноста без да се примети дека сте шарлатанти и ви фали пажња ебате.

Биле нервозни (ЖИТИ СЕ' ВО ДЕНЕШНО ВРЕМЕ ТЕШКО Е ДА СИ НЕРВОЗЕН И ПОЛН СО СТРЕСОВИ) па сместа биле и анксиозни. Спортува, не чувствува слабост, не се поти постојано, нема проблем со концентрација, нема проблеми со отчукување на срце али поради нервозите биле и анскиозни.

Абе копачот у глава и ај у курац.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Кога бев помал се тепав со сите деца, а ме тепаа и мене, а мајка ми никогаш не отиде да тропне на некоја врата и да се пожали. Ќе изедев ќУтек и од неа абе какво бранење и жалење. Знаеше какво теле чува дома.

И јас никогаш се немам пожалено на некои родители дека децата им се лоши, по што знам дека и моите не се многу мирни и знаат да вратат ако некој ги тепа, да направат гужви и секогаш вината ја наоѓам прво во моите.
Од едно дете не издржав и се пожалив на неговите родители да видат што е работата по што долго време ги следам како си играат во парк и без причина ги напаѓа и да го смират малку и неговата мамичка: а ние двајцата да ве истепаме, сине имаш поддршка.
Мислев заебанција е, ама оваа озбилна. :eek:o_O

Секој не се за да има деца и да ги воспитува. :toe: А ваквите деца најчесто ги воспитува само мајката, таа одлучува се за нив, а таткото кој го слуша, не постои.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom