Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Втори ноември - Доручек на тераса, прошетка на маичка по кратки ракави и конверс, ладно каффе и ќисељак на отворено, вечер само по кошула на локање ЈЕР је претопло за сако. Јесен господова две тисуче осамнајста.. Свака чаС:cool:
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
Сакам да се оженам со дебела оперска пејачка со име Elizabeth van DeGroff да одиме на претстави наменети за високата аристократска класа, да им се потсмеваме на сиромашните вилиџери, да пиеме чај во мали филџанчиња со кренато мало прсте, да носам монокл веднаш до џепчето наменето за чешле, и во дворот да ме чека кочија изработена од феникиско дрво со кочијаш од пенсилванија.
2018 апдејт
Сакам да возам жолта опел корса со бели алуминиумски бандажи( 6 краци), на радио да си рока меко техно миксче, да се паркирам 2 милиметри до кафиќот кај шо го пијам малото еКспресо со лајчето во уста, и да прам муабет како сум лапал 15 годишна средношколка на забава во локалната игротека.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.528
Поени од реакции
34.678
Кајг,
ми недостига @viktora со неговиот хумор и коментари,



зарем и него мораше да го „тргнеш“ :(
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610

"No site sme drugari neli...Si razmenuvame CD-inja, temi, obleka i taka i zheni"

:gjavol:

"Dlabok presek od nas ko pas na Fabregas do vas - rima za chas!"

:tvg:
 
Член од
14 октомври 2018
Мислења
346
Поени од реакции
426
Покрај труење со политика и глупости знае Јанко Јади Бурек да сними и понекоја добра емисија. Се разбира емисиите се добри поради гостинот.
Оваа е за старо Скопје, интересен податок дека Скопје бил центар на проституција на Балканов.
Другото видео е со Радан Митровиќ од Скопското астрономско друштво.


 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.528
Поени од реакции
34.678
Кајг,
ова ти се вика комплицирано семејство и со право се бара ослободување од воениот рок! :facepalm:

 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Две слики од свадба со опис #weeding и веќе не знам дали се заебаваат или навистина се сериозни. Џабе се дотерале, нашминкале кога ќе одат на weeding, a не на wedding. Ако се сериозни и не знаат точно како се пишува и „Свадба е големааааа“ ќе помине.


Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
 

= CyBeR =

'-.-
Член од
14 јануари 2009
Мислења
126
Поени од реакции
171
Драга,конечно топол дом :).Нема повеќе прокиснување,влага,снемување струја/вода.Почнувам од ново,и баш кога помислив дека ова е премногу добро за да е вистина реалноста ми залепи една,па новите станари ми приредија пријатно изненадување :angel:,со тоа што некој од нив ми ги дупнал двете гуми на точакот.Добро зошто ни е во генот да му наштетиме на некого,ЗОШТО?Точакот беше убаво ставен во ходникот без да му смета на некој и има доволно место дури и 2 шлепера да се разминат.Не ми е јасно,ако навистина му сметало тоа на некого(а не верувам) можел да тропне на врата кај мене и да ми каже комши вака и вака или пак да напише на ливче и да го стави на точакот па ја да видам и да не го оставам во ходник повеќе.На тој што го направил ова крвта кисела да му е**м и све женско што има и 300 метри околу куќа :zloo:.
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.477
Поени од реакции
16.090
Ни Илири, Ни Словени, ни Хелени, ни Тракијци ни било кое племе. Ни Срби, ни Грци, ни Бугари, ни било која нација. Едноставно сите сме еден ист народ од Пиреј до Триглав од Варна до Истра...

 
Ф

Флеш

Гостин
Реалити емисијата ЗАДРУГА е кулминација на српскиот мозок и балканска широконародност .
Таа емисија,ти ебам поим шоу,е НАЈРЕТАРТДИРАНА РАБОТА ...... :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Видов се ......Луѓе за на психијатар ..... И кој пенис им е финтата со дрвото и длабок глас .... ЕНИСЕЕЕ ЗАШТА СИ ТАЖАН ? НИСАМ ЈЕО НИШТА .....:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom