Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Се собравме фина екипа синоќа, седнавме малце и стварите не сакајќи измакнаа од контрола. Станав пред 3Н, земам телефонот, гледам 3 пораки у инбокс. Си викам Уат да фак, кој сум тормозел у глуво доба. Отварам пораките, гледам сите од мене за мене:rolleyes:. Кога сум се прибрал, сум си пишал алко совети за ''dear future me''. Телефонот ми е олд скул и не можам да направам скриин шот од пораките, затоа ќе ги искуцам ручно. Иначе не знам зошто гласникот на совеста ми е бил од Ваљево ..

Порака-1 *цела у капс лок*: МА НЕ ПИЈ ВИШЕ. СОБА ТИ СЕ ВРТИ КО ЦИГАНСКИ РИНГИШПИЛ МА ДА ТИ СЕ ОСЕЧАШ ЈАКО. МУКА ТИ ЈЕ И ДОЛАЗЕ ТИ ЈАСНИ ПОВРАЧАЈИ. МОРАШ СМАЊИТ ТО СРАЊЕ И ДОВЕСТ СВОЈ ЖИВОТ У РЕД. ЗАБАВЕ СУ ОКЕЈ АЛ НЕ СА 20 ЧАША ЖЕСТИНЕ. ИСКРЕНО ТВОЈ ЈА ИЗ ПРОШЛОСТИ.

Порака-2: Анална дијареја ствара ти нагон поврачања. Лак сан немаш нипошто јер ти алко врије у телу и мозгу. Молим те намали дозу да би лакше одвијале ствари. Искрено малиша из вечеа

Порака-3: Врти се на најгорем могучем ступњу и грло ти је запечено. Управо си поврнуо и није ти било нимало пријатно. Дакле што је могуче мање ракије


Ете. Нека стојат тука во кајгана архивата како повремен потсетник на моите ''блистави моменти''. Ова е hall new level of a low point и ваљда ќе послужи за исправање на кривите дрини понатаму. Од телефонот ги бришам одма. Не дај боже да ги прочита некој, ќе помисли дека сум доктор Џекил ..


ПС - Единствен silver lining од ова ми е спелингот во коматозно стање. Речиси без грешка. Импресиониран сум.
 

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.964
Поени од реакции
6.784
По кој знае кој пат Украина ни врши работа.Историски единствен народ кој не ни има направено никакво зло, само добро, ама не е тоа битно од утре пак ќе сме за Луганск и ДНР во војната.Слава Україні!
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
4 гола од инает им закачија :D
Нејсе, убаво е да се види полн стадион, доста со бројка на луѓе се фалиме само за митинзи.
Само шо македонска работа е пред сам влез да стајш огради.
И да нема некој шо продава семки, туку на полувреме да трчаш да купиш и не те оставаат да излезиш од стадион, туку преку ограда има едно бате шо дила во кесички семки. :facepalm:
 

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Скопје на скопјани, учете ги правилата, и зборувајте литееературно. Литературно македонски не е Скопски дијалект, ама не сваќате очигледно. :)
П.С. И да, има палка во автомобилите за одредување правец на движенње. Немора ние останатите да бидеме обучувани од главниот на Х-мен
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Гледам снимки на тв од чествувањата и прославите од 11 Октомври и се прашувам, што им требаше да ги менуваат старите гардиски свечени униформи, имавме едни од најубавите на балканот, а сега не разбирам што и кого го претставуваат новиве.

Што беше поентата, се што е востановено и направено од некој претходно да се смени, колку и тоа да беше тривијално и непотребно?
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.419
Поени од реакции
7.757
Кое лицемерие е да наши претставници од партиите(ментално заостанати патриоти, такозвани борци за слобода, обоени-квази револуционерчиња) положат цвеќе пред ХЕРОИ, луѓе кои животот го дале за Македонија, гинеле, се криеле, бегале, им била вршена тортура, изгубиле фамилија роднини и тн.
А најголемо достигнување на овие "патриоти" и "шаренилуци" кои денеска(како и на другите државни празници) исположија цвеќиња е статус кој има 1000 лајка и 50 ретвита. Да ви ебам семката покварена материјалистичка.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Сингл лејдис од форумов, сакате ли да се запознаете со Фaтмир Дехaри? Застанете во ред :love:

CugMldBWIAAD6ss.jpg large.jpg

бајдвеј колку што знам јас она sci го додаваш ако имаш Ph.D во областа од природните науки, не во социјална политика ама изгледа сум била во заблуда цело време :icon_lol:
 
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.240
Поени од реакции
4.431
Oд шaрени ревoлуциoнерки пoштуем сaмo Иренче. И јa oбoжaвaм неутрaлнoстa, a и зaнесениoв пoглед сaбaјле...у "шлиц":confused:
Сигурнo oдеше у штaб, нa нaсoки кaкo дa нaјде 10луѓе кoи не се членoви туку сaмo симпaтизери:eek:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom