Кајги ,
Ментално сум уморна. Знали станата сум уште во 6 и пол сабајле и еве сега се прибирам 20;00 h
Значи толку информации , пракса , па повторување на некои работи и учење како треба правилно , главата ми чури . Не е н и чудно што немам сега сила да излезам со никој , а како добро би ми дошло масажа - ќе си платам друже ,само да се опуштам.
Да тибам швајцарците, се морало да биде перфектно, без грешки , да било прва класа , високи стандарди , големи очекувања ,,,,, аааааа ама јас сум селско дете па не може да очекуваат да знам се , морам да учам и повторувам како треба .....ме исцедија скроз , па се изнаслушав критики за секакви детали , значи како требало да бидам преставителна , како да разговарам , па time management, organizational skills , па да не зборам многу , ко дух да сум била , па располагање со буџетот , па networking за потребните работи што ми требаат пред секој лет...... значи психички попуштив...
Да се истуширам сега и да седам да учам за silver service оти утре пак треба да станам во 6 сабајле.
Ништо , морам да им откажам на албанциве дека немам сила да се видиме,,, може телефонски да се чуеме за респект, ама мислам дека ке се онесвестам ако излезам на шетање.