Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.892
Драга Кајгана,
Македонија е пред 16 земји членки на ЕУ во реформи во здравството.
Еве ако мислите дека ја лажам, на интернет убаво си пишува:
http://dnevnik.mk/?ItemID=610630DAF9E5BB4BBFE2F6092D2CD742

М

мојќен

Гостин
Си крцкам сончоглед на лаптоп, во позадина ми оди скрипта за лајкнување фб страници, на јутјуб бетовен 9 симфонија... се чувстувам како villain на апокалиптичен свет.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Јукан (Yucan) на времето беше една од првите транзициски шопинг центри отворена во денешен ресторан Рагуса, имаше од пиле млеко за тогашна увезена канадска роба, ко копиљ киснев во неа пошо ми беше во маало, глеав колички на даљинско и молев бога (не дека нешто бев побожен и тогаш), да ми купат една таква. Некаде втора половина на 90тите ја затворија и се простив со тежок чемер во душата.
Ваљда овој нема да го снајде истата судбина.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Ех Д...драга... ова случкиве деновиве со Стајковци-Сингелич,
ме потсети на поплавата во 1962 година.А се сеќавам добро на неа како да беше вчера. Вода до колена на плоштадот,јас бев тогаш баш во кино, а потоа имаше и голема распродажба пред На-Ма извадија намокрени алишта и чаршави и си купивме нешто,па ако е и три броја поголемо.
Е ама и по друго ја знам таа поплава во 62 година од 20 век, ни почина во поплавата највисокото животно во ЗОО-Жирафата, па потоа да нема во Скопје во ЗОО жирава наредните 50 години.
А знаеш зашто и како се удави таа жирава тогаш?
Прашај некој од моја генерација, па ние се памтиме или помниме треба.

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Znaci po bosh den ebes mu mater zdravje.Od kaj laptopo i telefono pa i umivalniko.Se poplaviv.Arno velat.Losite raboti idat vo trojka.E toa sama go popraviv definitivno otkriv deka me biva i za cifoni mestenje:pos::pos::pos:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Добро, што им е на комарциве бре? Значи не касаат туку само на уво зујат ко ненормални, бетер подосадни и од муви ебате. :uzi: Па за шо си се родил бре?? Да ми зуиш тука на уво или да ме апеш? Апни ми го увото ако веќе толку сакаш да се врткаш таму и завршена работа. Дај бре искасајте ме ко секој нормален комарец и сиктер, бришка да ве нема. Не туку ми летајте и бззз-кајте над глава ко мрднати. Шо си мислите бе, муви сте? Е па погодете што? Не сте! комарци сте! :mad: Ее па више па. :D

Ја арна еве... се расправам комарецов. :свиркам: У заблуда е, зима идентитет на мува. А пошто ми е глупо да го утепам, го трпам. :icon_mrgr: Па после ќе треба да си пеам: Заувјек нека носи на срцу знааак, живот је један она бааааацииииииилаааааааа. :ROFLMAO: Обично кога има некој инсект во соба, јас излегувам од соба и го чекам на врата он дур излезе. „Жентлемен“ сум бе, па шо. :P Само што во случајов тоа и не ми изгледа дека е баш најдобро решение. Пошто смотаниов не знам од кај влегол и ич па не знам дали ќе може сам да излезе преку комарник. :unsure: Среќа што е комарец, да беше на пример пајак, лептир или гуштер, најверојатно ќе ја преседев цела вечер во ходник. :angel: Вака се трпи. :P

Неисе, од шминки жити едно лабело што го имав, сега и тоа го изгубив. :facepalm:
Прееска една ми вика: - Знаеш... убавите девојки никогаш не се возат по автобуси. Само во коли. :cautious:
Прво сакав да и' плеснам нешто во лице, ама после коа ми текна дека ги поштува Ина Многуфина, белешките на Лајла... па си викам... ај, заеби. :D Не си троши зборови за џабе. :D
Ај, барем со тоа што се возат само во нечиви коли, ќе ни ослободат простор на нас ружните во автобусите. :icon_lol:
Доста беше дрндање. Овоа пмс-ов малку ко да ме здрма. Ај, чао. :D

Последно уредено:
Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Скоро сите песни во кои се пее за тоа како не се битни парите, битна е љубовта и само таа можеш да ја пружиш на саканата личност се посветени на богаташи/ки.
Интересна работа ова потсвеста.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
T.e. Nesvesta, dvolicnosta. Samo tie so imaat previse vikaat deka ne se bitni parite.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Седат маж и жена кинези и размислуваат кај да шетаат:

Жено, оваа година кај да идеме ?
-Шо знам ај у Македонија, у Скопје да одиме ?
Не бе, не заебавај сеа и ти, малце мостови на Вардар имаат, дај некој друг предлог...

build.mk » Нов пешачки мост на Вардар ќе ја зголемел туристичката атрактивност на Скопје

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Регионов на ЛОИ собра медали колку што нема да собереме во наредни 50 ЛОИ ама лидерството е најважно.

Работава како мемињана, expectations/reality.
121212121212121.PNG

Во спојлер ќе поставам вознемирувачки фотографии:

Последно уредено:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Винџал се падна на наградна игра Браво кафе. Имам малку стомак не викам не, ама на забелешка дека џабе вежбам а стомакот... Со раце и си нозе се мава затоа се вика кикбокс а не абдоменудар затоа не ме предизвикувај :icon_lol:.

Овај прецедатело на фејсбук вика давајте предлог играчи да контактирал, и со навивачите бил не бил во управа педери :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Викаат во Недела од 10 саатот Битола, многу рано таму шо че прајме, пет кафина на Широк Сокак сакале да пијаат а мене ако ми се крени притисокот тоа не се мисли.

За тебе гинам јас
тралала го ебам в газ :icon_lol:.

Аааааа не така не чини :icon_lol:.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дефинитивно патам од ненаспаност... :mad:
Океј и работа и се, ама нема шанси до толку да сум ненаспан бе мајку му стара.

И после ми викаат сум личел многу постаро од годините шо ги иам. Како шо тргнало за некој месец ќе ме прашуваат уште колку до пензија :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom