Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.983
Поени од реакции
7.631
kajgi shto e so decava?

ovaj Taxistov saka za 5 min da gi svati zhenive!!!
Ejjjjj tie sami ne mozhat da se svatat a ne pa ti !

I ushte neshto vo 1994 god kaj teatarot vo Prtilep imashe (dodusha ushte go ima) edno dujcance i Gazdata uspea da obezbedi 9T Kamin tovaren so gajbi Nikshicko pivo.
Nekoj se javil vo od Jovica frizerot radioto i otide vo programa informacijata.

I shto da vi raspravam, kamionot ushte ne rastovaren go razgrabaja. Padna duri i po nekoja turkanica koj da zemi poprv.
Fala Bofu dve gajbi zavrshija kaj mene vo dvor, pod ceshma.

Shto da vi kazham, podobro Pivo zdravje. Kako Maslo mmmmmmmmmmmm

Koj saka da proba neka go prasha @бристол kade e toj Pabot.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.268
Поени од реакции
2.016
Кајги, овие што те тражеа изгледа не прочитале известување за прекин.
Нормално е да се поправа и апдејтува форум.
Не како Фемина форум заглавен деценија уназад. :pos:

Член од
30 октомври 2022
Мислења
444
Поени од реакции
1.271
Многу антиваксери деновиве се испаничени за своите деца со појавата на на магарешкава -голема кашлица,па сега трчаат да ги вакцинираат и голтаат диезепами во моментот кога детето ќе се закашла.Живееме во време на многу имформации и дезинформации шо создава огромна забуна и заблуда.Пример имам другар шо е убеден дека со авиеониве не прскаат со вруси и разноразни отрови.Оди ти убеди го во спротивното.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
само Еврејката можеше да испеј песна за секс со вонземјанец, тоа е тоа Ашкенази АјКју и смелост, шо би рекла една колегиница пресвета пресвета форумска.

Средба со Вонземјани би била кобна за луѓето со сигурност. Не толку заради инвазија, колку заради нашето кршливо Его. Не мислам дека би можеле да се носиме со идејата дека некој за развил на поубав начин од нас. Мислам замисли да има некои таму во просторот што се уште позгодни од Викиншките сорти?
Тогаш нема да му пеј Кејти да ја носел кон Светлината, туку сместа че му се слечи.

А дали сме Хибрид од мајмунчина и таква супериорна сорта?? тоа че ги прашате прилепчани или илуминатите.

Автоматски споено мислење:

Приказната на Асиријците вели дека таквите вонземски ѕверки кој се развиле порано од другите, создаваат свои робови на други светови со фксртување на гени, за ископување на скапоцени метали.
Приказната вели и дека една од сортите се вљубила во својот Хибрид. Кога Бог, се вљубува во човекот, лол. А пошто им било забрането да се мешаат со вкрстените, избувнала космичка воња, со разнесување и распрскување на цели Ѕвезди низ Космос и што ти ја знам Лорд Ведар срања. Наводно биле џинови во висина, (дефинирај џинови, колку два просечни луѓе би бил еден, доволно за да му гледаме до половина) во споредба со нас. Скрос Парвати врста на пост, а не сум ни пијан лол, ај доста је.
Автоматски споено мислење:

Не сум ни хај лол, само тумачам источни срања.

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.330
Драа

Знаеш ли зшто никад нема да не биде како врста која ке населуе други егзопланете у други соѕвездија?
Затој што постоиф људи кои кд ке праиф кафе,прво стаиф лажиче кафе па сс мокро брцнеф у шикер и там се стфориф грутке.
Е затој.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Имавме некој тим билдинг викендов и онака све беше на заебанција, позитивна атмосфера, езеро, природа, се наполнив со позитивна енергија. Сабајле чекам лифтот да дојде и сретнувам едни комшии што буквално секој ден ги сретнувам, имаат 2 мали дечиња и секој ден де мајката де таткото ги сретнувам и ептен се фини, муабет стандарден што праиш комшија што има бла бла бла, јас ќе ги закачнам дечињата нешто, особено девојчето пошо е позборлесто и си тера секој од нас патот, и сабајлево викам како сте денес и мајкава вика па не баш добро, и ја реално мислев нешо болно да не е девојчево па на лекар да одат и викам аман бе што е работа и кога ми кажа дека мажот и починал нозе ми се пресекоа. Пренезгодна ситуација, млад човек сигурно беше под 40 години, од нигде никаде починал и остави сега 2 мали дечиња сирачиња. Али изразот на лицето што го видов кај девојчето кога мајкава рече мој ***** (да не спомнувам сега имиња) почина мислам ќе ме прогонува уште долго време. Две невини очиња полни со жал кои останале без татко толку рано..., No comment. А факт е дека пошо е мало девојчево 6-7 години одприлика не е ни свесно што се случило. Штета, ти ебам неправедниот мртов живот.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.416
Поени од реакции
13.440
Оооооо ајде ма не замарај ти ибам алоеверата

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.636
Поени од реакции
35.176
Кајгич :love:

На денешен ден, пред 3 години светот остана без еден од најдобрите текстописци и најголем поет меѓу музичарите.:(
Велат дека некои луѓе имаат само датум на раѓање. Тој е еден од нив. Затоа што со своето дело, беше и ќе остане икона на едно време, кое ќе живее уште многу долго.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Драга,

Не си растела у Скопје ако не си јадела симит погача од кај тетка, абе пешки од Моша до таму идевме по симитка, нема ништо подобро! И во стил на Сусуро, провинцијалци стоп! :icon_lol:

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
40 години поминале од излегувањето на ремек делото на This Mortal Coil. 40 години, а како вчера да беше кога пресреќен си ја купив плочата во една продавница во Солун.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Драга,
кога надвор сонцето не е јако (како денес), или воопшто го нема, не сфаќам зошто секој втор низ град е со наочари за сонце.
Као глеј ме колку изглеам фраерски иако сонце нема.
Шо пари наочарите, 5 евра од Aliexpress?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Која мизерија луѓе...
Не беше сега ова, летово беше, ама кога ќе се спомне куче скитник нападнало и одма на ова ми текнува и како луѓето ги испревртуваат приказните.

Зема еден дечко сендвич од една сендвичара и носот не го крена од мобилен може 20 метри како одеше така. Таму карши еден полн кафич, ние на задните маси седиме и си лежеше куче од овие уличниве тука на страна и дечково оди оди и се сопна од кучево и падна и се разлетаа компири по тротоарот, па мобилниот, па цел сендвич, и кучето нормално стана и почна да си јаде од компирите. И овој дегенот смрдлив зеде и крвнички го испотепа со нозе по стомак, по глава, не гледаше кај го маваше и со која сила го маваше. Јас за онака некој човек некој може а може нема да се вмешам, ама за дете, куче и стари луѓе и жртва ќе паднам, а ако не се вмешам тогаш ќе го исплачам. Еднаш јадев камен во глава за тоа што се мешам, ама друг пат за тоа.

И пошто ова е таков смрден град со наконтани роботски фаци најголемата срамота беше овој што падна а после што јас си го зедов кучето на мојата маса и му купив за јадење, а крвничкото тепање врз недолжно куче како да не се десило. Не гледаат нас ко лепрозни и демек онака од горе, со гадење, таа некоја забите и се распаднале ама филер ставила на уста го трга столчето понастрана од мене и кучето со она ццц свашта какви болни луѓе има... И, да не беше само тоа да ме изнервира толку, вечерта читам на еден овдешни демек квази портал, по кажувањата на граѓаните кои мирно си го пиеле своето кафе, куче скитник агресивно нападнало граѓанин кој само носел јадење за својата фамилија, па му го растргнало кесето и изело се што било за гладните дечиња дома.
Колку тажно. И клетви, завери за убиства и што ти не за кучињата.

Порано се расправав по тоа групите, ама веќе не и баталив, само како може една приказна во која еден несмасен вол се сопна и сам си одлучи дека кучето е криво што е тој деген и морон и го претепа, стана приказна за агресивно куче кое напаѓа недолжни минувачи.
80% посто од приказните за напади од кучиња се измислени или вака скроз изопачени од вистината.

Јас сум само љубител на животни, не сум во никакво здружение, ни водам некоја борба за некакви права, ама она што е неправда брате неправда е и кога знаеш со каков лесен ретардиран народ имаш работа ич не подгорувај веќе разгорена тема со глупости...
Или најдобро ич не се раѓај во оваа држава.

Kajgana Shop

На врв Bottom