Сега озбилно, дур сме на темата љубовниот живот на Византиецот, ова овде е сепак Дневник, а што да не и љубовен. Се сеќавате на Таџикистанецот, Казак-станецот, ликот од Чеч-нија или која и да е монголска провинција на Русија? Со руски амбиции. Е тој смрдлото. Типов сега пробува да ја смота една Германка шо личи ко вистина да е од Градината Еден. Создадена лично од Господ, од него бакната при создавањето. Плавуша - се разбира, розева. Ние прилепчани не само шо го вртиме на Че, сетне и Мариовски поговорки имаме, некои лично од Пејо Мариоецо сковани, гарант.
Во оваа прилика че ја искористам - *Убајте круши, свијнето ги јадат*. Типкава е по малце дрска, sozusagen, не за друго, сите женски шо се убај сакаат да си разгледаат повеќе опции, пошто знаат колку вредат и, реално, гревота би било да е поинаку. Да се разбериме.
Вчера се качи на спратот кај што работам, ме виде и дојде да разговара со мене. Една друга колегиница не гледа отстрана си вика, која му е сега пак ова. Одеднаш сите забораваме на работата. Ме праша како сум си поминал Швајцарија и дали нареден пат ќе ја викнам со мене, само тоа беше ништо не кријам.
Прашањето е ова:
на скала од 1 до Анџелина Џоли, колкав homewrecker (растурач на домови, за тие што незнаат англиски) ќе бидам, ако им се вмешам на Пит и Анистон во врската? Доволно е да и речам само едно, кај го најде овај од сите мажи овде и сите напри че му станат вода под мостот.
Че носите памучни маички, на нив испечатено Team Византијецот, и Team Чеченецот.
Шо би рекла Corvus, стеј тјунт народе!!