Хелоу,
Мислам дека никогаш нема да разберам што е тоа што им недостига на 16 годишните девојчиња што излегуваат со постари мажи, а исто не ми е јасно зошто еден дечко кој веќе ја надминал 25-тата и треба да размислува како да создаде фамилија, тој оди со некоја жена од 40-50 години која веќе има свои деца, го изживеала животот, и има два пропаднати брака зад неа!
Што е тоа што навидум нормалните луѓе ги тера да се однесуваат неразумно, а не е љубовта сигурна сум!
Точно, јас не сум никоја за да им судам, но се ужаствувам од глетката како млади луѓе го губат највредното во својот живот и тоа за едно големо НИШТО.
Зарем тие не знаат кои се вистинските вредности во животот? Зарем никогаш не биле среќни со мали нешта? Зарем никој не ги научил кога се тажни да помогнат некому и да уживаат во среќата на другиот? Зарем толку се малубројни вистинските луѓе на планетава?
Понекогаш се прашувам дали само јас уживам откако накисната ќе се вратам дома, ќе се истуширам, ќе се завиткам во ќебенце, ќе се сместам до моите и ќе пуштам некој филм. Само јас ли уживам кога ќе сум во близина на некое животинче, само моја ли е среќата кога од се срце ќе помогнам некому да се подобри. Само мене ли не ми требаат скапите коли, облека, парфеми, јадења, одмори? Во ова време многу е ненормално да бидеш нормален.
Вистинската среќа лежи во малите нешта, само треба да знаеш да ги цениш.[DOUBLEPOST=1430313398][/DOUBLEPOST]BTW идам да возам точак, ако уште еднаш видам некој кај што се клецаат во кола ќе им тропнам на врата!