Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Драга, Пошто имаше случка пред одреден временски период, јас сакам да ја покажам како се виде во моите очи.
Пеџа и 40-те разбојници :D But first let me take a selfie :D
peja.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,

Мразам кога ќе си испланирам да се туширам пред работа а сабајлето ќе се успијам па треба да одам таков неиспланирано небањат на посао.

П.С. Балотели, у гз да и го набијам на мајка ти посвојувачка.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Кеј,

Среќен нека ти е пријателе од погоре, да си жив.Да се вратам сега на првичната причина поради која те посетувам,а тоа е вишокот време поради ненормалново време.Пред некое време зборев за камповите во Грција.Епа сабајлево влагам да се туширам и пуштам тушот на најтопло зошто бев заборавил да го уклучам бојлерот вчера а јас не чекам вода да се стопли освен ако не спијам.И така се туширам и водата топла и одеднаш заладува.И ме потсети на туширањето во камп.Влагаш кај тушевите и наредени се 8 туша,и ако си редовен во тој камп знаеш кој туш секад вади топла вода.Ама кога идеш накај 10 да се тушираш топла вода има само у првите 5-6 минути.И таков таман си почнал да уживаш со фацата накај тушот си праиш филмови и све тоа и одеднаш почнува ладната.Си се завиткуваш во бањарка и фураш накај плажа да си го дотераш филмот.Е муабетот ми беше дека сеа кога излегов од под туш си замислив како место да дојдам у соба би се појавил на плажа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прво, среќен роденден на Шпигел :)

Второ, ова што пишал дека му е роденден и фактот што последниве неколку дена на ФБ секој ден има по 3-4 родендени во денот потсеќа на Југославија со колективниот одмор во јули :icon_lol:

Трето, мој братучед ќе прави свадба во петок (не овој, петок како ден) и никој ништо не кажа од родниниве, му смета само на еден роднина кој патем е невработен :facepalm:

Четврто, Арсенал.

Петто, една членка решила да се врати и да не посети на форумов, welcome little one, you can run but you can't hide :icon_mrgr:

Член од
21 јуни 2011
Мислења
93
Поени од реакции
170
Хелоу,

Мислам дека никогаш нема да разберам што е тоа што им недостига на 16 годишните девојчиња што излегуваат со постари мажи, а исто не ми е јасно зошто еден дечко кој веќе ја надминал 25-тата и треба да размислува како да создаде фамилија, тој оди со некоја жена од 40-50 години која веќе има свои деца, го изживеала животот, и има два пропаднати брака зад неа!

Што е тоа што навидум нормалните луѓе ги тера да се однесуваат неразумно, а не е љубовта сигурна сум!

Точно, јас не сум никоја за да им судам, но се ужаствувам од глетката како млади луѓе го губат највредното во својот живот и тоа за едно големо НИШТО.

Зарем тие не знаат кои се вистинските вредности во животот? Зарем никогаш не биле среќни со мали нешта? Зарем никој не ги научил кога се тажни да помогнат некому и да уживаат во среќата на другиот? Зарем толку се малубројни вистинските луѓе на планетава?

Понекогаш се прашувам дали само јас уживам откако накисната ќе се вратам дома, ќе се истуширам, ќе се завиткам во ќебенце, ќе се сместам до моите и ќе пуштам некој филм. Само јас ли уживам кога ќе сум во близина на некое животинче, само моја ли е среќата кога од се срце ќе помогнам некому да се подобри. Само мене ли не ми требаат скапите коли, облека, парфеми, јадења, одмори? Во ова време многу е ненормално да бидеш нормален.

Вистинската среќа лежи во малите нешта, само треба да знаеш да ги цениш.[DOUBLEPOST=1430313398][/DOUBLEPOST]BTW идам да возам точак, ако уште еднаш видам некој кај што се клецаат во кола ќе им тропнам на врата!

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Доаѓа први мај, а со тоа доаѓа и несфатливата хистерија и уште понесфатливото славење на истиот празник.

Ако го немате досега прочитано, задолжително:

http://www.tarzanija.com/7-tipova-ortaka-za-prvi-maj/

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.408
Поени од реакции
3.316
Драјгана,

Денес скоро цел ден врни. Утре пак. Петок на таквото ќе седиме за мајот кога се ќе биде водено.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Драга,
Денес ја земав личната карта. И за прв пат се гледам како возрасна особа. Доаѓам дома и прв коментар на баба ми и беше Сега имаш лична карта, у близина ни е матично, кога да закажеме за венчавка? :facepalm:

Него, Си се подновив. Си купив фармерици и блузички. :D Отидов ја :D Чао-Поз.:popce:

Kajgana Shop

На врв Bottom