Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Момент коа не знам шо ситуација е..
Ја сјебав ли?
Ја добив ли?
Ај ако не време да помине малце.

Ми падна формата иначе. :D Треба да се вратам на патеките ама уште неам слушалки, демек оправудвање.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Драга ова ќе биде еден од појаките први маеви(вака ли се пишува(n)) :vozbud::vozbud:18 души,5-:drk: 13-:цицки:, меѓу кои и една бивша:cautious:и ќе одиме кај мене на ранчот:icon_lol: по нашки речено плац,место како и да е :D во Богомила,одма под манастирот кој бил знае какво феноменална природа има таму.Јас командам од Скопјево тука шо,како да се носи,они се караат у Велесот, се колат :D Ќе спиеме две вечери, си идеме сабајле на трети,60 посто од парите ќе одат на пиење,ќе се направам клен со пиво.Мислам дека подобар ден за пиење пиво нема:pijani:ќе носеле и некои супстанци,немам пробано досега јас.Барам хелиум да најдам некако(ако знае некој,нека помага) или па балони да купам,за да биде тотално одлепено:icon_mrgr:Ќе се носат два пијопола,со три коли одиме,секири,гитари скари,ќе биде онака жустро.Вечерта логорски оган,ќе го правам да биде најголем:angel:Се надевам нема да не има на вестите:D

:masa:

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Драг voislav1 со јузер на јутуб,
Фала највише на свет и пошироко за ова што ќе го поставам подоле, а ти го имаш ставено на твојот канал, го барав извесно време :cuc:
Колку и да сум нервозна и исфрустрирана и да ми е мука и да сакам да се фрлам од тараса, особено после утакмица можам да си го пуштам и да се насмеам.
"што ти е бе дебилу еден бе пичка ти материна, што ти е, што ти е уби се кретену......да ти ебам мајкаата кажи го више аман, нервен слом ќе доживеам...
.....да ти ебам и натпреварувачи и све у пичку материну
во послднето возење...кире печијарески.....
пауза...бачко, преку кур и од пауза, преку кур и од читање, све у пичку материну, све.ни до пола не сум.а ќе читав и ентер..."
:pos::tapp: не можам да си помогнам

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Пост на кајгана за како треба да изгледаат ликовите во ГОТ ако се според книгите со слики како изгледаат и фотошопирани слики како би требало.

7. Ликот на Џора Мормонт воопшто не треба да биде згоден

На едната слика е каков шо е, на другата се е исто само шо нема коса...
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.621
Поени од реакции
66.465
Драга Кајгано

Да ебу и државу, и дистрибицију, и политику, и министерства, и провизие, и синдром чичо ке ти среди, и лоповлк, и инфраструктуру, и закони, и данаци, и давачке, и факт што нема куде да се обратиш за помош, и име Македонија, што симболизира државу, а од државу смо светлосни године далеко.

Толко.

И извинете ми на Француски, нема више никад.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.837
Драга Кајгана го знаеш она кога си машко и си студент и живееш во стан, па треба да се переш сам и по грешка си ги разбрал цимерите оти место само една треба една ипол од таа чашката прашок да се става, а дека тоа црното е течен прашок за црни руби, а не омекшивач, па фактички ставаш 50% бел прашок повеќе и плус течен прашок место омекшивач? Е не знаеш, ама јас им ја убив бојата на рубите во станов. :D

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Гледам галама за емисијава со Тентов и што да видам, очигледно има цврцнато пред емисија професоров.И пошо почна да ме зафаќа туѓ срам свртив само на крај на емисијата да видам да не заспал.Добро е издржал до крај а и киселата вода ја потерал.:)

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
На ивентот на фејсбук за протестот на 1ви мај за социјална правда и работнички права досега демек ќе идат 1636 луѓе. Арно ама од тие само 36 вистински ќе идат, другите нормално на скара ќе си бидат, ама битно стиснале гоинг. Тоа е, македонска работа!
А замисли на државава после студентите и еве сега средношколците, да и се десат и работниците. Би било јако...

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Драга,

Мене пак Мормонт ми е далеку позгоден на втората фотка кај што не би требало да е згоден. :toe:
Можно ли е да ме има фатено нешто обратно од трендов што кружи моментално, наместо да ми се секси машки со брада, мене да ми фаќаат око ќелавите? :unsure: :cautious:
Нема врска, и онака малце температура ме дрма, не го мислам ова. :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ребрата бе болат, градите исто, и нозете и грбот и вратот...Кашлам како будала и дишам како 90 години цигаре од уста да не сум извадил.
Се то заради тоа шо решив вчера да играм фудбал после дооолго време.
[DOUBLEPOST=1430265445][/DOUBLEPOST]П.С Глеам нешо овај Лазар Ангелов книга објавил, демек АБС да сикрет ревилед, абе седи немој, кажи си дека се боцкаш ебате бугарот.:kuracc:

D

Daedalus

Гостин
Дебели луѓе коишто се бунат за тоа што виткото тело се промовира по медиумите како нешто кон што треба да тежнее секој, се ретардирани. Па земале да се сликаат со тоа мишелинките коишто им искачаат од под маицата за да ја дигнат свеста на останатите за тоа дека лепотата е варијабилна и субјективна.

Као да, нема разлика меѓу тоа што го прават они и другите видови на индиректни и директни ограничувања на слободата на мислење. Ако повеќето сакаат витко тело кој к.р фактор сте вие да им кажувате што треба да сакаат? Егото ви е скршено, плачете дебели на компјутер и јадете благо пошто ве мрзи да трчате и да го помрднете дебелиот газ од фотењата?
Па уште и вина ќе ти набиваат пошто не се ложиш на јоргани од под маицата.
Телото на жената е сексуализирано, медиумите се криви....
Сте седнале да размислите некад дека не се медиумите тие коишто ги прават луѓето да се палат на големи цицки, убави жени, машки со „плажа“ мускули и витки тела туку дека медиумите се РЕЗУЛТАТ на човечките природни пориви и приказ на тоа што мнозинството го сака?
Tough life? Доста ждереш сникерс и се сликаш од специфични агли кога правиш селфиња за да не ти ги видат образите и се сликаш од горе надоле за да не ти го видат мевот!
Иди трчај на кеј.
Ако мислиш дека жените треба да имаат влакна под мишка како и машките, во ред. Имај влакна под мишка. Никој не смее да ти забрани, слободно општество. Ама ни ти не можеш да им забраниш на фаците коишто се гадат да се гадат дур те гледаат.
Нивно право е. Ако некој/ја се гади од тоа што сум дебел, имам вуна и слични карактеристики кои ги поседувам, негово право.
И ме заболе ако за време на ренесансата имало уметници коишто се ложеле на дебели жени. И тие дебели жени биле дебели со усул!!!!
Во ред, реално, го пишуем статусов пошто денес ми рекоа дека сум дебел и влакнест.
Тапа ми е животот и немам другари.
Ок, имам само еден другар.
Лажам, немам ниту еден другар, тој другар ме дружи пошто го частам увек.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Некој на овие утепаните млади снобови да им каже дека тоа не е маратон.
Наградата за победникот е ладен сендвич, парфем од овца и маица. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom