Драга Кајгана (виртуелен дневник)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Драга Кајгана, сакам да те прашам и притоа сама реторички да се прашам, зошто по други теми тролање е недозволено, то значи дека е недозволено да го искажам моето мислење шо за кое јас не мислам дека е тролање а то го мисла модераторите и мислам дека пред да му мавна бан на некого за нешто треба да се консултира со зигмунд фројд или тие се експерти поголеми и од него за да процена дали некој член трола или тоа се навистина неговите мисли ...
Поздрав кајганче, ај трол ју вит лаф, ке видиш некош можда пак мој пост кај тебе

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.490
Поени од реакции
87.376
Кајги...

Одкако се дозна дека Навахо Индијанците се потомци на античките македонци, сега дознаваме дека Бог на 10-от ден го створил Македонецот.... затоа не мрази нас цел свет.

Линкот

Има ли крај на овие лудории, има ли? Ејјј еден Јанко Јади Говна дојде време да ти соли памет... (n)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А. вика будала е колешката нејзина и оваа го потврдува тоа. Викам брат женски карактер не барај логика. Уствари мене логично ми беше тоа шо го зборува, и праќал некој букети со цвеќе и оваа со тоа ни праќа сигнали колку ја сака машкиот пол. А нас не заболе машки полов орган А. затоа што не може да прочита сигнали, а мене мака ми беше од цимента пива и од трибина и од хшшшшшшшшш :icon_lol:. Пред очи не ми се гледаше со сопинав. А на трибина сето одбрана екипа :icon_lol:.

И зборуваат луѓето се најлошо за мене :icon_lol:.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
Вчера бев кај берберов да ме потшиша и баш се погоди тогаш му вградуваа соларен бојлер, па не му беше тука умот и во главава ме направи ко да земам свидетелство од четврто одделение. Уште трегери ми фалат.

Мислам дека мојот бербер е единствениот во Македонија со соларен бојлер.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,

Уште еден во низата убави денови.

Мислам дека штотуку поставив рекорд за најбрз шопинг во историјата на купување матурски/апсолвентски фустани. Очекував цел ден да го изгубам на тоа. Траеше помалку од два саати, вклучувајќи го и времето потрошено у автобус. Еден бутик, еден пробан фустан и то је то. Јес да потрошив повише пари отколку што планирав и купив нешто сосема различно од она што го планирав, ама ми е гајле. Среќна сум. Мислам дека нема женско што мрази шопинг колку мене. Т.е. не го мразам јас шопингот, го мразам движењето од еден до друг бутик и пробувањето на милиони комбинации. Имав среќа денес.

Од другите новости, ќе волонтирам на Скопски Маратон. За трчање може не ме бива, ама бар вода знам да подавам на луѓе. :D Битно да се дешава нешто.

И уште нешто. Еден ден кога ќе станам богата (или кога ќе си најдам богат маж :icon_lol: ) ќе направам пластична операција и конечно ќе се ослободам од комплексите што ми ги ствара еден дел од моето тело. Во принцип не сум поддржувач на пластичната хирургија, ама ова едноставно морам да го направам.

Тоа е се за денес. Се одјавувам.

:pivo2::pivo2: :pivo2:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како се улижуваат хунзиве наши маперски. Па моли двоглави да ми ги негираат уредувањата.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Сандаче со пораки полно, чиниш делам сендвичи(мислат ја вмро сум)

Жени ,вие тоа, сериозно?

Зарем немате друга работа освен да мастурбирате на форумов?

Излезете плоштадот е сега барем голем широк(како ги начука толку објекти на толку мал простор а мојте деца ќе мават со дрва и камења по мене зошто не сум го спречил наврeмено тоа лудило) анивеј социјализирајте се,реализирајте се себеси,хуморот е хумор и да остане на тоа ниво

Можам да се вљубам во личност.Ама претпочитам да се вљубам во диносаурс.

Шо грд ден

Ај разбирам такви глупости на фб,твитер,а да доеш да се фураш на форум како напалена багра те посматра мислам не си правете филмови у главата тоа што сте дошле да споделите,размените мислења не ве праи божици

оладете малку

Kajgana Shop

На врв Bottom