Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.702
Поени од реакции
24.167
Наоѓам лик во градов со криза на идентитет... Татко Курд, мајка Гркиња, „Македонија е грчка“ на профилот, со Ацета... Битно типот штити некакви национални интереси од туѓина. Не дека јас бранам национални интереси, баш ме заболе, ама ме иритира она покажување сила и јачање со национализам, па му изреагирав на ликот, па ќе ме тепал, па се распрашувал која сум и на крај испадна да поти со пишување и да се удвара. Like i said, моќта на пичкината магија и очајни патетичари без принципи.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
патолошкиве случаеви што трујат кучиња би зела би ги давела со голи раце. Се што ни се случува на државно ниво ни е апсолутно заслужено, ваков гамад не ни заслужува подобро.
 

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
36.765
Поени од реакции
29.042
,,,predi nekoja vecherva vo blizina na beverli bev svedok i uchesnik so ushte edna druga kola vo izvlekuvanje na eden minuvach koj beshe napadnat od chetiri, pet razulaveni kuchinja,,,jas odev na glutnicata a drugiot so otvorena veata na kolata go shtiteshe i uspea chovekot vo posledni moment da vleze vo taa kola,,inaku ke beshe samo ushte edna statistichka brojka kako napadnat i iskasan od kuchinja so traumi za cel zhivoti,,,
,,,e sea DKjg,,,koa onie od anima mundi ke isplakaat ,,,ama od nivni dzheb,,,otshteti,,ne sum tolku siguren deka bi bile tolku grlati i razgoropadeni ko onaa glutnicata na kuchinja,,,neka isplakjaat otshteti,bolnichki troshoci i ostanato,,,em kuchinjata ke bidat podobro zgrizheni em zhrtvite vistinski obeshteteni,,,
,,,,i taka,,,samo edna banalna sluchkata,,pri tolku lefterni sostojbi vo drzhavava,,,
 

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.637
Поени од реакции
27.838
Ако природата направила грешка,тоа е кога го создала човекот.Сега е вистинското време штознам,метор да ја удри земјата и да не снема па од почеток да се создаде некој нов свет,некое поубаво место за живеење
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
Кајг,
слушни го овој бисер од новинарка од едни Тв вести.... дека... ,, денес повредниот од истражниот затвор го донеле во болница со тешки повреди на главата, ама прибидејќи докторите констатирале дека нема ништо скршено ќе го врателе назад! ..,, :facepalm:
 
Ф

Флеш

Гостин
Грујо наредил Миле да се тепа против тие што скинаа 11 полицајци е изјава на СДС и е ИЗЈАВА НА ДЕНОТ ....
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Го вежбам ова филипино стил .

 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.499
Поени од реакции
80.581
14 дена диета, истотолку дена како не сум пробал благо или нешто помрсно... Епа кога не внимавав за празниците така ми е, сега ќе зобам зелени јаболка у 12 по полноќ :place:

 

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.305
Поени од реакции
10.314
Кеј,

Треба да си преголем оптимист или ментален случај да мислиш дека овде има И од иднина.Страшно е ова што се случува.Луѓе исчезнуваат , други даваат совети за кај да се движиш и некој ако те застанел да не му праиш муабет да не те снема и тебе.Живи кучиња закопуваат во ебано Пехчево каде што луѓе не останаа.На вести пред недела дена иде прилог за опасност од терористички напад. Добро може државава е полна со овци али ќе ве замолам малце осет , не сме толкави имбецили.Мизерни работи се ова, штета само што народов е толку затупел морално и сево ова ќе си помине така.Среќен дваесвторивтори ви ебам душата загадена.
 

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.530
Поени од реакции
34.793
Кајганке,

Во "оваа земја“ веќе стана секојдневие и нормална појава да се прават глупости во здравството.
Здравствениот систем ни е тотален колапс.
Луѓе да умираат после скршеница на колено, па да си умреш од слепо црево, затоа што немале слободен кревет, трудници да пораѓаат пијани анестезиолози и секогаш се останува на „Комисија ќе го испитува случајот, веќе е на терен вонреден инспекциски надзор, се работи на случајот“.
А од решавањето на случајот никако да се пронајде виновникот, никако да се казни сторителот, секогаш се следи протоколот, а вистината е сосема поинаква.

Во нормални држави паѓаат глави, за вакви работи, ама кај нас за жал, веќе е нормално, веќе се навикнавме Кајгич, веќе ништо не не чуди.
Важно ќе градиме соживот, влеговме во НАТО, ете ЕУ не чекале со раширени раце, а за Трамп сме рамноправен партнер, уште поважно е да инвестираме во телешките фотељи и за лубрикантите

Вчера згасна еден млад живот на 38 години, почина еден татко на две малолетни деца, почина од СЕПСА. Додека неговата 1 годишна ќерка засекогаш е лишена од татковата насмевка и појава, Комисија ќе прави вонреден инспекциски надзор, дали се следени сите протоколи.

Були, почивај во мир :place::place::place:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom