Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 август 2014
Мислења
19
Поени од реакции
7
Hey Kajgi,

Se obiduvam da vibriram pozitivno. Go prifakjam faktot deka ne mora sekogash da sum vo pravo i deka mozam da pravam greski. So prifakjanjeto na ovoj fakt, pocnuvam da se cuvstvuvam sloboden da eksperimentiram, da probam novi raboti ili ednostavno da go zavrsham rabotniot den bez strav i vina...
Ete toa sakav da ti kazam! Dobra nokj
 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.031
Поени од реакции
2.088
Screenshot_2017-11-29-22-43-14-1.png


Au au doagjaj nova godina sto pobrzo, kajgi da ja zatvorime godinava kako sto treba a?:vozbud::vozbud:
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.247
Поени од реакции
37.848
Ми се јавува во 4 саат сабајле ... Еееј братче извини немаше да те будам али стварно сум во беља, ме остави дефект аутото на 25 км сум пред градот, можеш ли да помогнеш? Ок нема проблем, секојпат ми се наоѓале луѓе и на мене во слични ситуации па знам како е , и нормално е да помогнеш.
Одам таму, гледам колата со пробушена гума клинец од 10 сантима влезен до тапата, којзнае колку го возел пред да попушти.:pos: И отварам јас багажникот, вадам мојата резервна да менуваме гума, и ми вика абе ејј чекај имам и јас. :pos::pos::pos: Цело време финтата било шо незнаел гумата да ја смени, 30 години суртук вози од 18 незнае обична гума да смени, основно и прво правило шо треба да го знаеш од денот кога добиваш возачка. Незнаеше и дека има дигалка во ѓепекот, незнам јас брат тоа алати татко ми ги мести. :pos:
Сличен случај и на татко ми пред некој ден, носи колата на автомеханичар и овој му вика ее другарче покасно дојди, софтверчето за откривање дефекти ми кочи нешто сеа викнав програмер ќе дојдат да му среди па ќе почнам да работам.:tapp:
Се поглупо и поглупо станува човештвото, не сако кај нас скоро секаде е вака. Незнаат да излезат или да пробат нешто шо е надвор од нивната комфортна зона, ниту пак размислуват како да најдат решение во дадената ситуација, ако го нема алатчето за нив познато готово е , блокират.
 

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Заебаниот аспект на бивање сам во куќа е што кога ќе ти се потроши ролната тоалет хартија немаш кого да викнеш да ти донесе нова.
То е... :toe:
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Драга Кајгана,
Подобро прво кажи си дека не те интересира, дека не сакаш да слушаш или едноставно оддалечи се, отколку да дозволиш некој неговото негативно расположение и глупости да ги префрли на тебе.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зошто нели се вратив од работа во 4 и си легнав одма како секоја нормална личност, во 9 ете ти ја баба ми ми се качи да ми кажела во продавница дека иде :tapp: :brlav: абре кај сакаш иди ццццц и ајде сега заспиј да те видам, четири саати се мачам без врска и пуштив да гледам на NatGeo едно Масерати како го шминкаат, да се избедирам уште повеќе, барем ски скокови да имаше на ТВ, чај ќе си направев и ќе дремев.

Ми иде некогаш да заминам во планина негде, да одгледувам храна и стока и да им пишувам на фб на сите "preku kuroo" како братучедот на еден другар :(
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.724
Поени од реакции
21.049
Девојчики
Што е финта сс нову моду веѓе да су ви жбуњ, два квадрата густо ниска вегетација. Пообемни и подебели а и башка поцрни веѓе имате и од мушки еееј алоооо.
Бушмани не су ви равни, кромањонци, абориџини, биг фут веѓа

Среди малце обемче, густину, нежност,позаоблена шикана хаха
 

Kajgana Shop

На врв Bottom