Драга Кајгана (виртуелен дневник)

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Што ти е животот.......
Еднаш те тапша по рамо,сто пати ти удира клоци.
А,куп злобници се шетаат наоколу.
Тешки идиоти нашле да зборуваат за загадувањето,а тие возат огромни џипишта на Еуро 95 и Еуро 98.
Државата е во опасност,а народот седи и блее во празно.
Уште колку ќе патиш,Македонијо ?
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кајче,
денес денов беше like going to a job interview, but instead being greeted by a man, there is frog in a suit that speaks softly and kindly to you while smiling faintly. You talk about your dreams and aspirations over coffee at a local cafe while it rains outside.:kafence: Само што јас цел ден го тегнам кафето сама. И ми е пријатно :)

 
Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.618
Поени од реакции
12.429
Не знам шо ме натера али еве 2-3 саати си вртам низ мислењата што ги иам на форумов. Можда и самиот факт што последниве неколку месеци ми се понапорни, па барав нешто од минатото. Како и да е, видов еден дел од мене што мислам дека веќе го нема, или барем не го покажувам. Заборавив да живеам за малите нешта. За радоста и спонтаноста што ја носеа истите.

Али упм, стварно добри моменти поминав овдека :D Со добри луѓе(y) Ми излегоа моменти од собирот пред 3 години во Мистик и не знам како сум успеал да го заборавам ова али моментот кога Божино ми го донесе Шкорпи пред мене:ROFLMAO: Стоевме на врата тој пијан ја троа повеќе да видиме дали ќе познаеме кој е Шкорпи. Ја отидов уште да пијам тој отиде да ги прашува секој поедни кој е и дали е Шкорпи воопшто тука. Коа 15 мин покасно од како го извлечка кутри човек низ цел кафич ми го носи триумфално пред мене „ ГО НАЈДОВ:vozbud::pos:Не знам шо беше по awkward. Дали овој што беше збунет или ја што не можев да дотраам да не се изнасмеам.

Сакам да кажам Драга, мило ми е што постоиш. Може не сум активен како порано, али ептен ми е драго што постоиш:love:

Време е да почнам пак да уживам во малите нешта. Биди ми поздравена. Отидов ја да глеам 4 заостанати сезони на Grey's Anatomy. Мислам дека ја прекинав пошто се плашев дека ако продолжам да ја гледам во секој момент можно е вагина да ми порасни :D Али јбг и онака не клецкам периодов:icon_mrgr:


:love::backa::oeoeoe:
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.734
Поени од реакции
24.373
Слободен викенд, јас дома сама. Наместо да искористам прилика да си посветам време, да правам накит, да читам, да гејмам и да се удавам во храна и алкохол, јас им договорив на сто души за вечер. А ми се спие и пмс ме убива во поим.
Плус ме поканија на некоја чудна домашна журка кај шо треба да се преправаме во овци затоа што тоа е заштитен знак на островов, така да ќе се преправам во Trump supporter.
\social anxiety - triggered.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom