Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.167
Поени од реакции
17.966
Драга, не знам зошто се секираат луѓево за Васко Ефтов, па тој е таква величина од новинар што ако сака емисијата негова можи да оди на CNN.
Само тој не сака.
 

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
3.345
... you don't have to hold onto those fears, you just take one step at a time
not to say that one day these fears are just gonna completely disappear
but can you forgive those who have hurt you..because that is when healing starts..
..and you don't tell anybody what you are going through because first of all they wouldn't understand and second of all they can't even help you anyway but hold onto that person who you think might help you,who will hold you and keep you warm until the storm passes.
..it is not the end until you have given up.
 
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.195
Не знам зошто, но отсекогаш сум мислел дека пратечките вокали под маски во овој спот се многу секси.

 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Простувај им на луѓето, но не биди онака близок со нив како што некогаш си бил, држи се на дистанца:)
 

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.320
Поени од реакции
17.764
Она кога гледаш резултати од тестот што е за бонус поени и глеаш дека на него си извадила минус 4 поени. Додека на колоквиумот крајниот резултат ти е минус 1 поен. И си викаш, ќути, има и бетер шо се у минус. :ROFLMAO:
Финки и Чаир, тие се тие места каде што секоја грешка скапо се наплаќа. :ROFLMAO:
Шала на страна, ама чекам резултати од друг колоквиум, се надевам дека тие резултати барем нема да искочат негативни. :ROFLMAO: Да не можеш на раат да истрескаш одговор, одма негативни ебате. Ми шират тука негативна енергија. :P
Па и родниниве коа ме прашуваат како на факултет? Па еве, у минус сум малку, ама има надеж. :ROFLMAO: Ама ќе праиш, тоа ќе праиш. :D Иначе ја арна, ај пријатно. :D
 
K

Kacar

Гостин
Драга кајгана,
Денес бев да си изберам кученце, легло од расата минијатурен пинчер.
И, гледам шарени кученца, а пинчер може да биде само во 4 класични бои. И мајката беше таму. Не знам дали мислеа дека сум толку прост. Згора на се ми вика човекот ,,Ете, како шо можеш да видиш, имаме редок вид на пинчер, шарен пинчер, ова е машко, земи види дали ти се бендисува".
И јас го земам кутрето, кое очигледно беше некаков вид на мелез и му велам ,,Рековте дека може да се види и таткото, кај е таткото дајте да го видам !".
И оди жената од надвор позади ми носи минијатурен пинчер куче и вели ,,Ова е таткото !"
Не знам дали стварно мислат дека човек можат да го излажат, па ја наивно и безобразно одговарам ,,Па овој татко нема к°р, да не се лезбејки кучкиве :о , тоа би објаснило све " ! Жената се запрепна а, мажот ми вели ,,Ма не, само после ова парење го кастриравме и нема сега полови органи " ...

Жими се, ова го може само МАКЕДОНЕЦ !!!! У глава ќе им пукав....
А може некој да го излажат и да му земат 100€. Н ц ц ц
 

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.789
Поени од реакции
6.992
Уште 24 дена до дома. Тука е единствено добро што го учам полскиот јазик и доста напреднав, главната цел за која сум тука ја исполнив. Ама, ваква осаменост никогаш не сум почувствувал. На два огна сум, еден дека сум тука за учење и треба да го ценам тоа што имам ваква прилика, а другиот е дека на секој му е потребен живот, да види луѓе, да зборува со нив и сето тоа. Деновите се тешки и се трудам било како да ги исполнам, ама на крај повторно се враќав во собава кај што нема никој и само блеење во ѕид, условно кажано.
 
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.240
Поени од реакции
4.433
Женa шo мислев декa е нa местo и oнaкa сме пoзнaници дa ти билa тoлку рaсипaнa

Фaтилa дечкo и ми спoмнa декa oд еднa фикус институцијa гo префрлиле у другa, aмa oн не бил вемерoвец. Акo не е, зoштo не кaже стaв јaвнo зa тепaњетo у сoбрaние, зoштo не му се спрoтистaви нa Илче Гебелс.

Oдгoвoрoт беше oн е пaметен a и 450еврa кoј ти ги дaвa шo aкo рaбoти у штaб. Тaкa викaaт и свaрoвски судииите кoј ти ги дaвa 2000-3000еврa шo aкo пушиме пo цели денoви.
Зaмисли дa не пoстoеa тие тaквите кo дечкo ти шo oдaт сo ценa нaпишaнa нa нив

А и типoв изгледa бaш кo oние типчињaтa oд УМС вемерo шo се нaредени пред кoмпјутер и пoсле стереoтипи биле. Ќе пoчне дa рaзмислувљ зa мaжење и ќе нaде некoј шo мисли кo шo ќе му кaжaт и леснo ќе гo кoмaндa. И не бил Сусaрo у прaвo....
inb4 никaд не сум и се пуштaл ниту ме oдбилa

Дo тoлку дa те срoзи пoлитикaвa шo би прифaтил дa пишувaш текстoви сo Илче гебелс зa стрaнски служби, федерaлизaции, кaнтoнизaции и кaкo Зaев ќе нaпрaел Укрaинa и уште дa се рaдувaш нa крвaвии пaри.
Oвие се нaјлoши шo се прaaт глупи
Хк пу!!!!
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Минатиот викенд другар од маало славеше 10 години матура. Направиле група на фејсбук и се договарале во која кафана да одат и прв предлог била Скара Бар, мени за цела вечер било 1100 денари. Од 70 луѓе (два класа), 30тина рекле „еееееееееееејјјјјј абе многу е 1100 за една вечер, дајте некој поефтин“ за на крај да се согласат за Боними каде што платиле по 800 денари за мени.

Е сега, без дисреспект према луѓето ама две работи сакам да потенцирам:

- Да ти ебам државата мртва каде што 300 денари на месечно ниво те обогатуваат/осиромашуваат
- Да ти ебам и животот да ти го заебам кога 10 години после завршување средно, на ебани 28 години сфаќаш дека и 300 мочани денари ти се МНОГУ и не можеш да си ги дозволиш како „луксуз“.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom