Драга Кајгана (виртуелен дневник)

B

Blade Torch

Гостин
Не ми е баш јасно да ти кажам искрено, за секоја е*ена серија што постои во светот што почнува отвараат теми, вртат муабет, а за Planet Еarth нема изгледа ни тема, на срч 5 мислења излегуваат. :tapp:
Ја гледав новата епизода за Џунглите денес, па таква епизода на документарка неам гледано јас до сега. :cuc: Што сВе нема низ светов, ништо не знаеме. Си седиме удобно на компјутерчињата, машките ни е страв бубашваба да отепаме, девојчињата врискаат мал пајак ако видат.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.085
Пред 2 дена куцав на фб со едно девојче од Словачка што го запознав во 2012 во САД преку work and travel. Тогаш и беше прв пат да излегува од Словачка , а до денес го има обрнато цел свет. Нонстоп е по Америки , Европи , Јапонија , Кина , Мексико , Бразил , Еквадор ... буквално сите држави во кои нема војна има отидено. Вика погледот на светот ми е за 180 степени сменет , буквално како нов живот да живеам , на какви ли само работи бев сведок дефинитивно пред тоа ништо не знаев и си седев дома во комфортната зона.

Секој шо има шанси и услови треба да прошета , ептен сме пасивна нација и незнаеме ништо подалеку од дома кафе работа кладилници и други ефтини пороци. Самата ваква бедна рутина не прави фрустрирани и ограничени личности и ни го ограничува потенцијалот да научиме доста нови работи. Направете споредба само со квизовите во државата , и со квизовите од типот на Потера што идат по Хрватска. Назадени сме интелектуално најмалце 50 години.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
По која курсна листа се водат оние на патаринине бе ?
40 денари = 1 евро, 60 денари = 1,5 евра :cuc::cuc:
Не сфаќам шо им е поентата со тоа шо нема точно конвертирање...

И друга работа, вака поактуелна.
Цело време глеам статии дека избирачкиот список не е пак прочистен. Па за кој кур ќе иаме избори ако нема пак прочистен избирачки список ?
Голема операција било тоа, гајле ми е, има луѓе шо се платени за тоа и треба да си ја завршат работата и крај !

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.551
И дојде ред некој оваков како @Del Boy да дава совет како треба да се излезе од државата, да се шета и да се прошират погледите кон светот. Девојчиња, не го слушајте, it's a trap! После ќе ви вика дека сте се ебеле со Турци. Еве го пред година дена какви изјави има дадено на некој што прошетал:

Untitled22.jpg Untitled23.png

Не бе, не верувам дека е толкав бескичмењак кој менува ставови за толку краток период. Мене ова повеќе ми личи на јадење лајна поради фрустрации. Добро е што е свесен дека има некаква бедна рутина(кафе, кладилници) која го прави исфрустриран и ограничен. А според постовите можам слободно да проценам и дека го има попушено и од државата, а Дел бој? :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.085
Ова погоре ти е за луѓе шо се амбициозни и имаат барем малце мозок у главата , не зборував за луѓе шо се селат оти не се прифатени поради сексуалната ориентација.

Македонија ти е сеуште со поголем процент конзервативни сваќања без разлика колку либералите пробуваат да го сменат тоа. Искрено не гледам каква перспектива би имала овде исфрустрирана лезбејка ако биде во отворена врска за јавноста , а да не биде покажувана со прст. :D
Еве и сама си пишала погоре да не ти се обраќам веќе , а толку те погодив изгледа шо мораше да бараш постови од пред година ипол за да ти олесни барем малце.
Кој е исфрустриран незнам , јас шо одам по кладилници и кафе и имам бедна рутина , или ти шо се лижеш горе со пингвините. :ROFLMAO:

Последно уредено:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
По која курсна листа се водат оние на патаринине бе ?
40 денари = 1 евро, 60 денари = 1,5 евра :cuc::cuc:
Не сфаќам шо им е поентата со тоа шо нема точно конвертирање..
Однеси 1 евро у менувачница и види колку денари ќе добиеш.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Гледам, Мето Јовановски кандидат за пратеник од Либерална партија. Мето Јовановски не треба да биде пратеник. Мето Јовановски треба да биде претседател на ова што го нарекуваме држава.
Доживотен.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Јас како џоа модерен, нешто глумам лудило со трансој,рапој глупости...ама лош збор неможам да кажам за /чи/чево, растурало и растурат, убо е од време на време на нешто вакво да се отруеш од пиење. :D:pivo2:

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
:shok2::confused::eek::rolleyes:o_O(n):rolleyes::несвест: мојата реакција кога дознав дека цела кумуњарана го има изгледано митингот, а јас како про вмроец уште го немам пуштено шоуто на Амди:(

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Интересни се оние ,,пријатели" што кога во моментот кога сакаат да те откачат измислуваат крајно иронично смешно оправдување. А уште поинтересни се оние ,,пријатели" што ти се пријатели се додека имаат некаква корист од тебе.

Но тоа е, и онака животот оди понатаму, а ти играш како самостоен борец, па таквите работи не треба да те чудат:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom