Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Auu te neam poseteno 100 godini i samo 16 strani ne sum procitala?!?!
Nemogukje!
Nego
Dobro mi vlijae ova so new start gluposti
Btw se osekjam preubavo, onaka vnatresno
Mi igra srcevo, se smeam celo vreme, me zdogleduvaat luge po ulica se potsmevnuvaat koa ke im se nasmees
I taka...
Its a nice feeling to be free
Gnight

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Кој е побудала, јас што не успеав да заспијам цела вечер, излегов во 7 да си купам бурек и на ладното го јадев в парк или типацот што по шорцеви и Вимблдонски полувер скокаше на јаже и си правеше кратки спринтови во истиот тој парк? Ваљда јас, а?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409

.
Д.... скопскиот ВУДСТОК, во градски парк (втор дел)
тоа беше на 4 април 1972 година и никогаш повеќе
тоа беше дружба и Рокен-ен-Рол и ЉУБОВ без секс,
Д.... наброј ми две-три рок-групи денес што вредат
а јас ќе ти набројам дваесет од 70 години од мин.век.
а ова нели се РЕПУБЛИКА-903 кој се спремаат за свирка.(настап)
( и тоа за чудо без хонорар ) ама тоа беше едно вереме поштено.

A

Antigona

Гостин
Кајги,

Заврши напнатава недела , викенд конечно. Туку не е тоа муабетот, а не сакав да коментирам во темата Кој јазик сакате да го зборувате? па затоа тука само ќе кажам дека им љубоморам на битолчани кои го умеат грчкиот јазик , алал да ви е бре , буквално ви љубоморам. Ептен ебозовно ми звучи ко слушам некој да ми збори на грчки , уффф брате :drk:

Не дека има убави гркинки, ама оваа од клипов подолу ми е фаворит ..... заводлива , згодна, сексипилна , па каква уста има , па тој поглед , ц ц цц :vozbud: Не мора на друг да му се свиѓа , тоа си е лично мој вкус за убава жена :pipi:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ај тоа што колата ќе ти виси на тротоар, па за тоа и ти наплаќаат паркинг зона. Бар катни гаражи да направеа или асални паркинзи, па да имаше зошто да наплатат.
:cautious:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ми фалат на времето оние црвени монтки шо ги носевме (барем јас имав таква боја). Ми купи мајка ми една зима, ја носев наредни 5 години :D На сликите кај шо сум во монтката сликана сум ко во вреќа ставена, кутрата до колена ми пошо е ми беше едно 10 броја поголема, ама како топлеше.
Неделава бев да барам јакна, некоја приближно шо ќе ме топли ко таа монтка. Резултатот беше агонија по бутици, лупнале цени 5999 денари за парталчиња со Ера Истрефи мотив, со сумливи синтетички влакна и тенки ко да купуваш пролетна јакна,а не зимска.
На 17ти на Рајн Некар-Вардар во Франкфурт :pipi: Ме интересира дали тамо, ќе ми запленуваат железни 50 со кои имав намера да ги гаѓам играчите, како вамо.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Зеленото трепкаво светло на уредот за давање на светлосни сообраќајни знаци, за учесниците во сообраќајот го има следното значење:

- предупредување за блиско престанување на слободното минување и појава на жолто односно црвено светло
- сигнал за возачот да ја зголеми брзината на возилото, како би ја поминал крстосницата на жолто односно црвено светло

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.928
Сакам и јас да си ги решавам проблемите во животов ко детективите во оние сериите на тв што си ги решаваат убиствата. Идат да јадат и оп земјотрес, се дели кровот и паѓа оружјето од убиството кај нив на маса. Стануваат во паника, се чукаат со келнерот, оп келнерот перика носи, а влакна од перика имаше на телото на жртвата. Он осеќа дека го гледаат под око, сфаќа што е работата и трча да бега, па трча таа згодната детективка со штиклите по него едно два метра, го легнува на под сместа и вечерта идат на романтична вечера со партнерот со дупчиња на образите..
Ех да е животот толку лесен.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Драга мене денес мие денот средно жалосно. Никогаш во животот не сум бил член на партија и води види денес шо ми стига СМС :

IMG_20161104_230747.png

и нормално му вратив во мој стил гледаш како погоре. Сеа чекам повратна реакција или повик ако има да прашам од каде добиле мој број и со која храброст вршат ваков 'рекет'.

Не бе не прицкаме по СМС нееее. Море мрш цркнете

Kajgana Shop

На врв Bottom