Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.685
Кaквa шпaњoлкa бoжееееее, немa телo речиси "дaскa" е, слaбa, немa стил некaкoв, aли кoooooјa нaсмевкa, кoјa фaцa, кaкoв прекрaсен aкцент, пa шпaнски кaкo збoрувa
Пa и женскиве се пoпaлијa и плус уште нa еднa бившa ме пoтсеќa. Oвaa... и гoдинaтa некa зaвршувa :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.555
Официјално на 24 години, наскоро 25, станав возач. Ни малку не се каам што не сум полагал до сега, едноставно немав ни интерес ни афинитет кон автомобили, а го немам и сега али самиот факт што растам и зреам (под знак прашалник е ова али ок) некако ја осеќам колата ко потреба, не дај Боже нешто да се деси ќе треба со 23-ка да дејствувам. :ROFLMAO:

Него, откако почнав да работам почнав да сфаќам каков народ живее кај нас, не дека не знаев какви сме али сега имам можност да го видам тоа на дело. Доаѓа и полни мобилен три саати само за дома да не троши струја... Нема везе, глеам да не се замарам со се и сешто, затоа што ако обраќам пажњана секакви будали заминав у Бардовци. До душа можда и не е лоша опција тоа али ете...

S

silmarillion

Гостин
Драга најдрага,

Пола година се тумачат контенти, стратегии, испитувања на мислење, интересни содржини кои би можеле да упалат кај нашиов народец, и доаѓаш на форумот Кајгана и гледаш дека има тема "Ајде да избориме до 100.000" која е стигната до 22.000 и кусур (рачунајте ги метриките сами само за оваа тема), и сфаќаш дека на погрешен излез си се исклучил од Е75 место да свртиш круг од кај Петровец и да се вратиш назад од кај што си дошол :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Јас сум вионвен што сеуште не изброија до 100к.

На денешен ден пред 3 години им ја "вратив километражата". Хехе

Чекајте, чекајте, чекајте...

Ако во еден пост пишувате еден број, а темава има 12500 постови, како вие сте стигнале до 44 500 ? o_O

ГАСЕТЕ ОДМА ТОА ЧИТОВИТЕ!!!
...и продолжете после овој пост

12573

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.551
Кога го привршував мојот роуд трип го почувствував последниот здив на Балканизмот во автобусот, напалени шовери што ми зјапаат во цицки, шабанска музика, ракија, народ кој те гледа и тивко те осудува... Една баба дури и ми пријде и ме праша: Сине, што си цела во црно, да не си ожалостена?
... И ми фали тоа бе! Какво и да е, стопати подобро од мејнстрим кретениве овде, #swag #yolo... и хипокритите кои ми глумат мултикултуралисти и се многу „толерантни“, рециклираат и мислиш го фатиле господ за јајца.

B

Blade Torch

Гостин
После 20 години повторно јадев МЕСЕН НАРЕЗАК! Значи тоа е таа состојба на преработените уши и пашки, недоволно течна да се мачка како паштета и недоволно цврста да се сече ко салама.

Ми се допадна! Се гледаме повторно за 20 години, г-дине Месни!

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Да и помогнеме на ова сиромашно девојче да ги закрпи својте панталони патем ова фотографов од телеграф се утепа од ебење новопечени-инстаграм- курвичиња

Па додека сме во спат да искоментираме уште нешто насловот на ова галерија гласи ''Во Скопје има што да се види'' во спојлер може да видите всушност што може да се види навистина е ужасна сабајле коа се гледа у огледеало како не и е гроз :pov:
http://www.telegraf.mk/foto/foto-zabava/ns-newsarticle-vo-skopje-ima-navistina-sto-da-se-vidi.nspx

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

Она кога не е доволно што си админ на најфорумот во Македонија и мора да се потпишеш у зграда на 15-ти спрат.

#ЗначиМораДаЕОн
#НеМиКажувајте
#НикотНеЕЧест
#ШтоВиЕ

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.128
Се мислев дали да пишам во темата дали ви се случила некоја натприродна работа ама се решив тука... изминатава година дали 10 пати имам седнато да гледам филм на телевизија на програмиве од кабелскиов оператор и сите ебени 10 пати морат на некоја програма дали на тв 1000, синестар или на синеманиа да го давет посраниов филм After life со Лиам Нисон и анорексичнава Кристина Ричи.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Д...........
Надвор истура а јас треба да одам да ја пречекам женска ми од факс, и шо е најлошо неам чадор. Потоп, чао!

Kajgana Shop

На врв Bottom