Драга Кајгана (виртуелен дневник)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.822
Поени од реакции
17.769
Кајги ептен малце време имам во последно се помалку и помалку а поќе и поќе работа и обврски - то ме радва :). Можда ќе се одвикнам и од тебе, немам време едноставно не ми замервај ама мислам дека и то не е лошо. Сега четврток сум слободен мислам цел ден, земам Ада, земам стариот мој и одиме Неолица да го качиме врвот шубо ќе ни дојди на двата и него му треба да си ја избристри салам глата а и мене, а со кој не ако не со стариот - татко ми и обратно со кој не ако не со син му ?

Фала ти боже :)

ДН кајги

Последно уредено:
A

Antigona

Гостин
Кајги,

Добро утро.

И уште нешто ; досегашното искуство покажало дека личноста која ти збори за друг као демек друг ти мати нешто зад грб е уствари таа иста личност. Исто и со безбројните примери кога некој ќе ми рече абе тој и тој сакаат да те заебат за нешто, испаѓа дека баш тој некој сакал да ме зафркне.

Ај одам под туш да се расонам.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Шубаво вака... три дена пред колоквиумска, уште нема распоред, камо ли анкети за пријавување. Поима немаш што полагаш, а камо ли па кој ден - кој предмет. Битно полагаме бе, што е битно што, кога и како. :D Ќе ни кажат најверојатно ден пред полагање и дека за еден предмет теоретскиот дел го полагаш во десет сабајле, а практичниот во пет поручек, а измеѓу друг предмет, евентуално трет. Каде брзање, има време уште, ехеее. :D
У ствари ништо не ме чуди повеќе што е најтрагично.
Ај, пријатно. :icon_mrgr:

S

silmarillion

Гостин
Дводневни семинари во Охрид - единствената причина за евентуално зголемен наталитет во државата. Тука не ги рачунам банкарски и адвокатски игри.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Наредната недела полагам 5 предмети во 3 дена, а едниот од тие денови полагам 8 саати. Кога ми викаа дома запиши се на некој лесен факултет, јас неее на Финки ќе одам. Еве ти го Финки сега глупак ниеден, организацијата на факултетов е нула, НУЛА. Се надевам само дека еден ден ќе ми се исплати трудот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има ли некој способен на тоа ФИНКИто, срам да го фати човек на кое дереџе е IT образованието во земјава а ќе си речеш млад кадар изнапикаа :гомце:

D

dobramuzika

Гостин
во последен период на манџи сум, додека сите ја јадат едната чинија леќа јас ја јадам втората... и цел чорбалник салата изедов, свинче.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Драга, а бе ти праќај по меил забелешки до утре ако сакаш, слободно, никој не ти брани. Само што автоматски се' ти е одбиено, пошто нели нема доволно простории и нема доволно професори за да ве чуваат додека полагате. :icon_mrgr: А нели сосем логично е кога немаш ниту сопствена зграда за факултет, да примаш милион души во година, нели? Многу е логично. :D И после нема кадар, е па јеби га. :icon_mrgr:

И нели многу логично е да одиш да полагаш испит и ти викаат, аааа, извини, ама ние ве информиравме на меил дека испитот е одложен. Отвораш меил, кој патем е пратен пред 15 минути, дека испитот се одложува за еден час и половина. Благодарам многу на навремената информација, пошто ја иначе на секои триесет секунди прверувам меил. :D

Или на пример денес да добиеш меил, дека вчера се одржало предавање, што всушност требало утре да се одржи, ама битно они ти пуштиле меил, а тоа што информацијата е од денес за вчера, тоа е апсолутно твој проблем. :icon_mrgr:
А јас нели апсолутно логично, наместо да фатам книга... т.е. пардон немаме ни книги... јас си се жалам на форум. Фино. :icon_mrgr:

Да не ми биде мислењево ептен надоврзување... што и е... Еве да си се пофалам дека дур чекав на ред четириесет минути на забар, си изнаправив муабет со една бабичка за рецепти. Ни се погоди муабетот, бонбона. Фина бабичка. :D

Ај, чао. :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Немам сила, се чувствувам страшно изнемоштено и загрижено. Глетката како некој твој близок завршува во болница, се чувствува исплашено/загрижено за себе и своите и притоа знаеш дека не добива најдобра нега и надзор од здравствово наше, почнува да убива.
:unsure:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409

.
Д.... само кратко објаснување а по некој ден подетално,
на местото на црквата Св.Недела во Гази Ментеш маало,пред неколку века (1495 г.)во царството е изградена Бурмали џамијата.
Таа е урната во 1925 година,кога кралството почнало да го гради Офицерски кој е завршен во 1929 година.
Предниот дел на тој Офицерски се урна во катастрофата 1963 год.
Наредните 50 години тоа место беше празно - зелена ливада.
Таткото на градот сега на тоа место гради една грдосија од бетон.
-------------
како што напоменав поопширно друг пат.(и за киното Џабе се разбира)

B

beaverknight

Гостин
Драга,

Си го обожавам животов на електро, не знам кога последен пат вака сум уживал (kill me pls)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... глупо ми е коа ги читам овие за маките низ факултетиве, пошто мене у моментов ми е топ. Али со вас сум дечки, издржете!

Kajgana Shop

На врв Bottom