Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.089
Овој па Марадона ебати атеншан курвата неарна кокаинска. Дај бе наркоманчиште одјеби од јавноста веќе , небитен фактор си во денешниот модерен фудбал. Голем кур каква ќе била играта ако си играл фудбал денеска. Па и тие шо ти даваат толку значење се за стап. Играчишта како Роналдо , Ривалдо , Роберто Карлос , Пеле итн да не набројувам имаат освоено светски првенства , па се скромни и не ја спомнуваат во секое интервју шо им го прават.
Антипатичен си како таа нерната у квизот на Вучич шо се смее како психопат на секој збор.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
У автобус влезе црнкиња и женава спроти мене шо седеше ја глеаше со поглед полн со расизам, предрасуди и омраза...
Ми идеше да и врзам шамар...

Друга работа, влезе жена со помало дете и црнкињава одма срипа од столчето и и отстапи место на женава (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Драго прееска во автобус позади мене седeа двајца студенти од внатрешноста на Македонија. Пола саат правеа муабет како да прават пари. Едниов на другиов му го презентираше Лајонес.
Дефинитивно слушање на двајца како прават муабет за Лајонес е нешто што го прави разговорот поинтересен.

-А бе не знам не е тоа за мене
-како не е? И ја така викав али има луѓе праат пари
-Е кои луѓе бе?
-Па има у светов луѓе праеле пари..

И после се префрлија на тоа како на интернет имало сајтови што ти давале пари за кликање линкови...па имало и некој сајт за друго што давал пари....и на крај тамам пред да се симнам едниот ја кажа клучната реченица "А бе батали нема ни на интернет да правам пари ни ништо ќе земам ќе ограбам банка па ако ме фатат ќе лежам барем нема со факс и работа да се замарам, а ако не ме фатат ќе си уживам.."

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Драга, луѓево шо ги спомнува драгонски застанале со развивањето таму негде кај 15-16 година и останале на тоа ниво, а утре ќе бидат луѓе со факултетска диплома...
Овие мислат дека париве од небо паѓаат и се водат по тоа „пиј си каве, пиј си тутун, азното само ќе си дојди“...

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Електронски дневник, дебилен шаблон за дневни подготовки за час, екстерно тестирање, проект Кембриџ, академија за наставниции како и за сите останати срања со кои го осакатија основното образование - еден ден ќе сносат одговорност и ќе платат дебело...
Никој не си ја чукна празната и искомплексирана црпка да се запраша дека со ова не прават инат и штета на наставниците туку на своите македонски ученици , кои се иднината наша и кои заслужуваат квалитетно основно образование...Заради децата ќе патат, да знаат...

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Драга,
Порано или подоцна ти светнува дека апсолутна безусловност не постои. Од никого. И близнаците сам по сам доаѓаат на свет. Страшно разочарана, незахвални...

Последно уредено:
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Драга, многу убо ми пеј

Чупево има осет, го бива и сама да си направи аранжман, Даниел и Амел победници, дури и песни со менторите направија и пак тапа се.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
* 30 години подоцна *

,,Ѓорѓи Крстевски е добитник на Нобеловата награда за литература''. (Дилан еби се)

И за најбоља Спидо купача, патем.

Последно уредено:
Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Велат денес бил меѓународен ден без градник (прслук, цицкарник)........јас не верувам додека не се уверам со свои очи

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Ми заврши договорот.
Сега ситниве работички приватно што ги фаќам место додаток ќе бидат главни примања еден период.
Супер тест за докажување/елиминација на блиските. Уште неизлезена, 1 потфрли (пардон, 2).
Ајмо, ноќта е млада, има време.

Kajgana Shop

На врв Bottom