W
Werther
Гостин
Доста му се жалиш на модераторот бе еден.И маите така рекоа како тебе....21. 12. 2012.
Доста му се жалиш на модераторот бе еден.И маите така рекоа како тебе....21. 12. 2012.
Не бе брат.....тоа се вика демократија. И тоа ли требе да ти го цртам?Доста му се жалиш на модераторот бе еден.
Не е форумот црно-бел ти како што си мислиш единствено тоа зацртај си го во главата.Не бе брат.....тоа се вика демократија. И тоа ли требе да ти го цртам?
Сите членови да имат исти права и да важат исти закони.....ДЕМОКРАТИЈА
Не е тоа демократија бе ГурџиНе бе брат.....тоа се вика демократија. И тоа ли требе да ти го цртам?
Што ти кажува тоа?Само атеисти останавте на форумов религија....
ахахахааххахахахаНе бе брат.....тоа се вика демократија. И тоа ли требе да ти го цртам?
ахахахааххахахаха
Шо се жалиш.. каков третман даваш, таков добиваш.. како се однесуваат модераторите кон едни, се однесуваат кон други..
Него те боли коа ќе осетиш на свој грб.. па сеа демократија...
Прав си....Не, не , и ја сум приметил дека Гурџи го банираат појќе од атеистите.
Не го обичаат модераторите многу
ЈАс, јавно ги повикувам да го одбанираат од секоја тема, бидејќи конверзацијата без Гурџи на истата, ја губи дражта.
Брат..абе само на талемата сум баниран.....можеш да си замислиш кој пријавува и се гребе кај админите, да не ти цртам...Не, не , и ја сум приметил дека Гурџи го банираат појќе од атеистите.
Не го обичаат модераторите многу
ЈАс, јавно ги повикувам да го одбанираат од секоја тема, бидејќи конверзацијата без Гурџи на истата, ја губи дражта.
Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.ахахахааххахахаха
Шо се жалиш.. каков третман даваш, таков добиваш.. како се однесуваат модераторите кон едни, се однесуваат кон други..
Него те боли коа ќе осетиш на свој грб.. па сеа демократија...
Брат..абе само на талемата сум баниран.....можеш да си замислиш кој пријавува и се гребе кај админите, да не ти цртам...
И за разлика од вас атеистите, иако ме вреѓате на секој чекор, немам пријавено никој одвен Ставрос еднаш...
Овие од талемата не ги ни спомнувам за пријавување и за гребење...тие се ван конкуренција.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:56 ---
Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.
Зошто се затворени темите прашања за христијаните и исламот?
повели и објасни...
MEDDLE ај да пробам јас...
А тој само дојде да помогне на останатите да се разбудатMEDDLE ај да пробам јас...
Јас ќе ти објаснам бре момче иако одам оф-топик!!!
Провокацијата е уметност! НА граница до навреда можеби, но не е со цел да навреди! А тоа што ти паѓаше на провокации и почнуваш некотролирано да навредуваш и да се губиш по темите, јас или некој друг е крив? Зошто не го средиш разговорот да оди во твој прилог? Да те учам јас како да пишуваш и разговараш?
Што се жалиш што јас или некој друг подобро го користи форумот како алатка од тебе?
Тебе админите ти се криви, модераторите, па и членовите, што ти си неспособен и избувлив човек по природа и не знаеш да се контролираш? Немој!
Никој не е телмит освен јас овде на форумов. Така да, немам врски.
Плачко некој...
Нека те одбанираат од темите, пак ќе промашиш и ќе те банираат од форумот! Тоа си ти...
Демократија бе брат.. демократија...Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.
повели и објасни...
MEDDLE ај да пробам јас...
Јас ќе ти објаснам бре момче иако одам оф-топик!!! Ќе ме извини exlexmk ...
Провокацијата е уметност! НА граница до навреда можеби, но не е со цел да навреди! А тоа што ти паѓаше на провокации(иако јас не мислам дека намерно сум провоцирал) и почнуваш некотролирано да навредуваш и да се губиш по темите, јас или некој друг е крив? Зошто не го средиш разговорот да оди во твој прилог? Да те учам јас како да пишуваш и разговараш?
Што се жалиш што јас или некој друг подобро го користи форумот како алатка од тебе?
Тебе админите ти се криви, модераторите, па и членовите, што ти си неспособен и избувлив човек по природа и не знаеш да се контролираш? Немој!
Никој не е телмит освен јас овде на форумов. Така да, немам врски.
Плачко некој...
Нека те одбанираат од темите, пак ќе промашиш и ќе те банираат од форумот! Тоа си ти...
Никој од „мудриве“ атеисти не одговори на прашањата.Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.
повели и објасни...