До и Од модераторот на подфорум Религија

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Доста му се жалиш на модераторот бе :place: еден. :pos:
Не бе брат.....тоа се вика демократија. И тоа ли требе да ти го цртам?
Сите членови да имат исти права и да важат исти закони.....ДЕМОКРАТИЈА

W

Werther

Гостин
Не е форумот црно-бел ти како што си мислиш единствено тоа зацртај си го во главата.
И доста му се жалиш на модераторот ноќеска брковите ќе ти ги сонува.:ROFLMAO:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не е тоа демократија бе Гурџи:(

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
ахахахааххахахаха :pos:

Шо се жалиш.. каков третман даваш, таков добиваш.. како се однесуваат модераторите кон едни, се однесуваат кон други..
Него те боли коа ќе осетиш на свој грб.. па сеа демократија... :pos::pos:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

Шо се жалиш.. каков третман даваш, таков добиваш.. како се однесуваат модераторите кон едни, се однесуваат кон други..

Не, не , и ја сум приметил дека Гурџи го банираат појќе од атеистите.

Не го обичаат модераторите многу:(

ЈАс, јавно ги повикувам да го одбанираат од секоја тема, бидејќи конверзацијата без Гурџи на истата, ја губи дражта.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406

ЈАс, јавно ги повикувам да го одбанираат од секоја тема, бидејќи конверзацијата без Гурџи на истата, ја губи дражта.
Прав си....
Мора поише демократија да му се даде на Гурџи..... кутар тој...:place:

Без него не бива......

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264

Брат..абе само на талемата сум баниран.....можеш да си замислиш кој пријавува и се гребе кај админите, да не ти цртам...
И за разлика од вас атеистите, иако ме вреѓате на секој чекор, немам пријавено никој одвен Ставрос еднаш...
Овие од талемата не ги ни спомнувам за пријавување и за гребење...тие се ван конкуренција.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:56 ---

Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.
Зошто се затворени темите прашања за христијаните и исламот?
повели и објасни...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Брат..абе само на талемата сум баниран.....можеш да си замислиш кој пријавува и се гребе кај админите, да не ти цртам...
И за разлика од вас атеистите, иако ме вреѓате на секој чекор, немам пријавено никој одвен Ставрос еднаш...
Овие од талемата не ги ни спомнувам за пријавување и за гребење...тие се ван конкуренција.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:56 ---

Ајде објасни зошто хепта не го банираа на темата Ошо , а тој дојде да провоцира...него ја затворија темата.
повели и објасни...

Нема што да се објаснуе. Се е кажано. Админот е хардкор атеист со наколоност кон телемитите.

Ти како најразбуден го јадеш највише стапот, оти заспаните одма гледаат дека некој е различен од нив, а пустото човеково его и страв од непознатото и будењето, си го праи своето и најлесно е да те отстранат од темите, да не разбудиш уште некого.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
MEDDLE ај да пробам јас...

Јас ќе ти објаснам бре момче иако одам оф-топик!!! Ќе ме извини exlexmk ...

Провокацијата е уметност! НА граница до навреда можеби, но не е со цел да навреди! А тоа што ти паѓаше на провокации(иако јас не мислам дека намерно сум провоцирал) и почнуваш некотролирано да навредуваш и да се губиш по темите, јас или некој друг е крив? Зошто не го средиш разговорот да оди во твој прилог? Да те учам јас како да пишуваш и разговараш?
Што се жалиш што јас или некој друг подобро го користи форумот како алатка од тебе?
Тебе админите ти се криви, модераторите, па и членовите, што ти си неспособен и избувлив човек по природа и не знаеш да се контролираш? Немој!
Никој не е телмит освен јас овде на форумов. Така да, немам врски.
Плачко некој...
Нека те одбанираат од темите, пак ќе промашиш и ќе те банираат од форумот! Тоа си ти...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

Јас ќе ти објаснам бре момче иако одам оф-топик!!!

Провокацијата е уметност! НА граница до навреда можеби, но не е со цел да навреди! А тоа што ти паѓаше на провокации и почнуваш некотролирано да навредуваш и да се губиш по темите, јас или некој друг е крив? Зошто не го средиш разговорот да оди во твој прилог? Да те учам јас како да пишуваш и разговараш?
Што се жалиш што јас или некој друг подобро го користи форумот како алатка од тебе?
Тебе админите ти се криви, модераторите, па и членовите, што ти си неспособен и избувлив човек по природа и не знаеш да се контролираш? Немој!
Плачко некој...
Нека те одбанираат од темите, пак ќе промашиш и ќе те банираат од форумот! Тоа си ти...
А тој само дојде да помогне на останатите да се разбудат:(

Исто како и пред 2 000 години, на едно друго место, во едно друго време, заспаните не ја увидоа вистината и го убија гласникот кој им ја носеше.

Историјата се повторува.

Само што сега нема убивање, туку банирање од теми и скратување на можноста да се запознаеме со вистината од страна на оној кој ја знае - Гурџи наш:(

После немојте да плачете кога ќе останете заспани. Сами си ја кроите судбината.

Одбанирајте го Гурџи од сите теми и дајте му доживотен имунитет од банирање.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
повели и објасни...
Демократија бе брат.. демократија... :D

Simple as that! Шо се буниш? :D
Иначе, се слагам со Donald Sikert , не треба да те банираат тебе, и МИКИ1 такоџе.... и покрај се.. ќе фалиш на форумов додека пак да никнеш.. ко рок ѕвезди сте....не иде свирката без вас двајца, давате штимунг.. ;)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 19:59 ---

Јас ќе ти објаснам бре момче иако одам оф-топик!!! Ќе ме извини exlexmk ...

Провокацијата е уметност! НА граница до навреда можеби, но не е со цел да навреди! А тоа што ти паѓаше на провокации(иако јас не мислам дека намерно сум провоцирал) и почнуваш некотролирано да навредуваш и да се губиш по темите, јас или некој друг е крив? Зошто не го средиш разговорот да оди во твој прилог? Да те учам јас како да пишуваш и разговараш?
Плачко некој...

Оо.. па не видов дека си пишал.. :D

поише и од доволно си пишал по однос на она што јас сеа го пишав.. хех!

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
повели и објасни...
Никој од „мудриве“ атеисти не одговори на прашањата.

Оваа тема како се вика? „Критики за Г. од страна на атеисти и секташи?“

Kajgana Shop

На врв Bottom