Донирајте за Борче Јовановски

Член од
22 јануари 2009
Мислења
253
Поени од реакции
199
❗❗❗❗❗❗❗❗
Да му помогнеме на 16-годишниот Борче Јовановски од Скопје кој боледува од многу ретка болест на крвта Бета Таласемија за што е потребна операција која треба да биде направена во Италија, а истата е многу скапа.
Сите кои имаат можност и сакаат да донираат за да му овозможат здрав живот и среќна иднина на ова младо момче можат да се јават на следниве телефонски броеви.
ВИП: 143 473 (префикс)
Т-мобиле: 070-143-103

Сметка: 300001000024834

Вашето МАЛКУ, некому значи МНОГУ!!!
 
На врв Bottom