Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ама му кажав што треба за да прекинам...
Да потсетам.. чекам да каже...

1. Стојна е КУРВА.
или
2. Стојна е НЕМОРАЛНА.

Изгледа ипси е садо мазо телемит. :toe:

Па оти го сакам му спремам нова ситуација со Стојна.

:coffee:
Рука ќе пресече али нема да каже...ипси е тврд орах....

Лелее..садо мазо... :pos: :pos: :pos:

Значи лекција бр.2 е спремна...не е доста лекција бр.1....

Лепам г“з на ком. сипам од таа ж“тата и чекам....

со љубофф...

H

Hyperion VI

Гостин
Ама му кажав што треба за да прекинам...
Да потсетам.. чекам да каже...

1. Стојна е КУРВА.
или
2. Стојна е НЕМОРАЛНА.

Изгледа ипси е садо мазо телемит. :toe:

Па оти го сакам му спремам нова ситуација со Стојна.

Сигурно оваа Стојне Николова ти е
role model-от ;)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Сигурно оваа Стојне Николова ти е
role model-от ;)
За жал не, како и повеќето автори, и јас го користам соседството како инспирација во моите дела.

Стојна од мое мало покрај другите имаше мерак да проба и од мојата кујна, а за Миле ми е многу жал и со него често разговарам дека треба да експериментира во кујната, му сугерирам и рецепти.... дека нели патот до срцето на Стојне е преку... стомакот.
Автоматски споено мислење:

Рука ќе пресече али нема да каже...ипси е тврд орах....

Лелее..садо мазо... :pos: :pos: :pos:

Значи лекција бр.2 е спремна...не е доста лекција бр.1....

Лепам г“з на ком. сипам од таа ж“тата и чекам....

со љубофф...
Денес морам да работам за живот па помалку фокус овде, сепак овде сум про боно а мислам дека ипси и хепта можеби плата земаат за нивното пишување.... но подоцна...

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
:pos::pos::pos:
И јас сум на платен список како „опозиција",
само за да се вртат сите муабети околу Телема
Да сум на твое место и јас би им ги зимал парите. :D

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
H

Hyperion VI

Гостин
Телемет се пишувам одма...

Хипер кажува што да учам и дека да одам...
Идеш во Централен Комитет на
„О.Т.О.-Вистинска",
потпишуваш пристапница и вадиш членска книшка,после ги добиваш сите инструкции и документи ;)
Не се секирај таму све ќе ти објаснат.

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Идеш во Централен Комитет на
„О.Т.О.-Вистинска",
потпишуваш пристапница и вадиш членска книшка,после ги добиваш сите инструкции и документи ;)
Не се секирај таму све ќе ти објаснат.
Абе јас сум глуп море...ако не положам испит?

Еве хепта вели дека поима немам....тебе те нема да препишувам како што ипси препишуваше од тебе...ќе ме бутнат еј...срамота море..пези...само ќе се брукам.
Ај ќе почекам да научам нешто...млад сум јас...

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Абе јас сум глуп море...ако не положам испит?

Еве хепта вели дека поима немам....тебе те нема да препишувам како што ипси препишуваше од тебе...ќе ме бутнат еј...срамота море..пези...само ќе се брукам.
Ај ќе почекам да научам нешто...млад сум јас...
Уживај, полека работам да им ја увалам книгата, а ти имаш процент, ние така ќе им ги земеме парите.... :love:

H

Hyperion VI

Гостин
нема да препишувам како што ипси препишуваше од тебе.
Не,немаше препишување тоа беше друг муабет,малку непотребно влеговме во конфликт,ама никој од никого не препишувал.
Иначе слободно пиши мејл на официјалниот сајт на О.Т.О.,ако толку си заинтересиран за членство

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Не,немаше препишување тоа беше друг муабет,малку непотребно влеговме во конфликт,ама никој од никого не препишувал.
Иначе слободно пиши мејл на официјалниот сајт на О.Т.О.,ако толку си заинтересиран за членство
Не какај....прво кажа дека препишувал...камени а..

H

Hyperion VI

Гостин
Не какај....прво кажа дека препишувал...камени а..
Аман со тој камени изгледа ти недостига,одамна не си бил во Скопје,па цело време го спомињаш.

Дај спомни нешто малку за духовност,доста со таа агресија.

liberij

ТЕРИРЕМ
Член од
3 април 2012
Мислења
2.037
Поени од реакции
1.018
Ме поучи, но погрешно... :cautious:

Со Далет е машки род.
Ти го напиша ехаТ, така стои и во хебрејскиот канон, со Тав на крајот, женски род од ахад...
Не може да напишеш една девојка користејќи ахад, мора ехаТ (y)

Ти знаеш што има во Бог, ни лицето му го немаш видено, не пак во него да знаеш што има...

Лајк за православни христијани што ќе ги убедиме дека кабала не е сатанизам, туку правилно толкување и разбирање на хебрејскиот закон.
:pos:
Што и кого да учам, се служиш со јазикот на Шимон бар Јохан со другарчињата, вештачка категорија, Астрајлиско–Македонски, смешки...., некој за кого Бог е сексуална перцепција доволно кажува каков случај е во прашање..., Кабалистичко, “мистично“–сексуален социјализам(Стојна)

Апсолутно Лице во лице, тоа е Христијанско секојдневие, здрава мистика, бесконечно Откровение...:love:

Ти пофали се со твоите магиски методи од Шупло во Празно..., стар човек самоизлажан па и младиве ги мами...:anco:
Кабалата е езотериско, теозофско, болшит учење за “екстраординари“ , елитисти, предодредени за гноза, што е апсолутна Библиска антиномија..., престани деца да лажеш и онака никој не те есапи у микс 10·те еончиња у кои си се изгубил, па нечовечки е да мамиш у тој вртлог некои нови клинци...:misticen:

Искрено она што го бладате со другарчето ти Ипси како форма на пантеистички концепт крајно ми е суспектно, дури ми делувате максимално, панИзреалистички(живеев у Израел извесно време, знам што зборам), манијакално оптеретени... Ќе ве проверам ко ќе имам слободно време, држте се СОБОРНО у меѓу време “слободни“ индивидуалци, контрадикторни самотњаци... премногу сте ми залутани, не сакам такви Македонци да ме претставуваат по нација у свет, бруки...:coffee:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Аман со тој камени изгледа ти недостига,одамна не си бил во Скопје,па цело време го спомињаш.

Дај спомни нешто малку за духовност,доста со таа агресија.
Јебига требаше да тркнеш до Виница во кафаната до командиро на пожарната, сега ќе бевте први другари :pijanco: ... ако не со Не Мисли... со командиро :pijanco:

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
:pos:
Што и кого да учам, се служиш со јазикот на Шимон бар Јохан со другарчињата, вештачка категорија, Астрајлиско–Македонски, смешки...., некој за кого Бог е сексуална перцепција доволно кажува каков случај е во прашање..., Кабалистичко, “мистично“–сексуален социјализам(Стојна)

Апсолутно Лице во лице, тоа е Христијанско секојдневие, здрава мистика, бесконечно Откровение...:love:

Ти пофали се со твоите магиски методи од Шупло во Празно..., стар човек самоизлажан па и младиве ги мами...:anco:
Кабалата е езотериско, теозофско, болшит учење за “екстраординари“ , елитисти, предодредени за гноза, што е апсолутна Библиска антиномија..., престани деца да лажеш и онака никој не те есапи у микс 10·те еончиња у кои си се изгубил, па нечовечки е да мамиш у тој вртлог некои нови клинци...:misticen:

Искрено она што го бладате со другарчето ти Ипси како форма на пантеистички концепт крајно ми е суспектно, дури ми делувате максимално, панИзреалистички(живеев у Израел извесно време, знам што зборам), манијакално оптеретени... Ќе ве проверам ко ќе имам слободно време, држте се СОБОРНО у меѓу време “слободни“ индивидуалци, контрадикторни самотњаци... премногу сте ми залутани, не сакам такви Македонци да ме претставуваат по нација у свет, бруки...:coffee:
:zver:

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Автоматски споено мислење:

Јебига требаше да тркнеш до Виница во кафаната до командиро на пожарната, сега ќе бевте први другари :pijanco: ... ако не со Не Мисли... со командиро :pijanco:

И кмето беше..знаеш кој е кмето?

Ние кмет го викаме градоначалникот...бивши..
Затоа му реков и на Боди да дојде...да го направам човек...а не да остане будист.. :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom