Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Така е Боткице, ти си поим за алтруист но во исто време и казнувач на егоистите, донесувач на правдата со мечот на праведонста, олицетворение на вистината...
Тебе да те акнат со заебанција, тешка 3 тона, по глава, нема ни модрица да имаш. ;) Не влага кајшто е густо, го знаеш тоа?

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.799
Кажи фратер.....
Нешто повеќе, он го живее последниот живот пред Нирваната, но и покрај тоа пак гледа де ве исправи на правиот пат со средствата кои се најсоодветни за вашиот карактер, така да иронијата и ароганцијата разберете ја како добронамерна...

Ботко ве посматра од димензија која вие не можете да ја разберете, Ботко го има клучот за сите врати, станете негови следбеници...

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Значи ти го разбра Ботко...не ебе во здрав мозок...

А ти знаеш што е нирвана?
Автоматски споено мислење:

Не сери...не верувам дека тој е толку глуп...

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.799
Значи ти го разбра Ботко...не ебе во здрав мозок...

А ти знаеш што е нирвана?

Не сери...не верувам дека тој е толку глуп...
Да, нирвана е сладолед и тоа од тие скапите, со чоколадо, што ги јадат на плажа во Дојран.

А Боткојавленије е битие од непознат идентитет, фрактал, дел од вечната енергија на универзумот...

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Да, нирвана е сладолед и тоа од тие скапите, со чоколадо, што ги јадат на плажа во Дојран.

А Боткојавленије е битие од непознат идентитет, фрактал, дел од вечната енергија на универзумот...
Супер..јас мислев дека јас сум најпаметен на форумов...али ти ме минеш....

D

Drexel

Гостин
@Ne-misli ,@Botko

Дај бе опуштете се малку Нова Година иде.
Кој се срамел од мене,ме мразел ова она,не планирам да дискутирам.
Бидете живи здрави и турете си по една од мене за арно за убаво Прегледај го приврзокот 279505
Сите рипнале врз хипе ко да е од шпанска инквизиција, Ај брат за арно нека е и среќна нова до сите :ајнапиво:

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
@Trolejbus е скромен, ја далеку сум од него! Он има развиено трансметафизички модели за катапултирање на душата со помош на јутјуб видео клипчиња за ДМТ.
Повеќе за оваа неизмерно моќна спиритуална техника (некои ја викаат и шестиот пат) може да дознаете овде.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.799
@Trolejbus е скромен, ја далеку сум од него! Он има развиено трансметафизички модели за катапултирање на душата со помош на јутјуб видео клипчиња за ДМТ.
Повеќе за оваа неизмерно моќна спиритуална техника (некои ја викаат и шестиот пат) може да дознаете овде.
Ботко ти си мојот водич, знаеш и сам дека се појави како machine elf во мојот трип... Јас со ДМТ а ти ја искористи твојата јога техника...

Од тогаш јас сум твој следбеник...

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ботко ти си мојот водич, знаеш и сам дека се појави како machine elf во мојот трип... Јас со ДМТ а ти ја искористи твојата јога техника...

Од тогаш јас сум твој следбеник...
двајца сме...

Само траеш...

D

Drexel

Гостин
Не можам да поистоветувам ДМТ со други супстанции и како ти влијаат тоа знам но никогаш не сум бил ниту ќе бидам фан на астрално трипање преку супстанции. Знам дека искуството е рецептивно по природа во која било техника и бара ти да дозволиш да те вози, Но разликата за мене е во таа мала нијанса на контрола што ја имаш кога си трезен. Без, е како ти да седнеш во кола и да возиш и после одредено време тргаш раце од воланот и колата си тера по автоматизам и можеш одма пак да ги вратиш рацете на воланот ако нешто тргне наопаку. Со, од друга страна е како да седиш во совозачкото седиште и некој друг да те шиба низ димензии без опција да се разбудиш кога сакаш туку мора да чекаш. Но во секој случај е нешто што вреди да се проба :D

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Не можам да поистоветувам ДМТ со други супстанции и како ти влијаат тоа знам но никогаш не сум бил ниту ќе бидам фан на астрално трипање преку супстанции. Знам дека искуството е рецептивно по природа во која било техника и бара ти да дозволиш да те вози, Но разликата за мене е во таа мала нијанса на контрола што ја имаш кога си трезен. Без, е како ти да седнеш во кола и да возиш и после одредено време тргаш раце од воланот и колата си тера по автоматизам и можеш одма пак да ги вратиш рацете на воланот ако нешто тргне наопаку. Со, од друга страна е како да седиш во совозачкото седиште и некој друг да те шиба низ димензии без опција да се разбудиш кога сакаш туку мора да чекаш. Но во секој случај е нешто што вреди да се проба :D
А кој плаќа патарина???

Kajgana Shop

На врв Bottom