Ако бебиња пишуесва на форуми Published by НикО on November 24, 2012 | Leave a response
-Сакав да ме хранив с`с брокулу… како да реагирам? -Не сам какаја два д`на. Како да се спасу? -SOS! Мама спие цел ноќ! -Не ми давав да си еду од ламинат! -Како да се лизну до мачку? -Здосади ми да иду на прегледи! -Стављав ме да спију у 9 сат. Како да се бору против тој? -Помош! Мои слике с`с голо дупе су на Фејсбук! Куде да протестирам? -Одмор у странство – вреди ли да се отиде с`с родители? -Свирење с`с уста и други начини на креативно самоизразување. -Пробаја ли га некој укус на павловиќеву маст? До с`г не сам имаја можност… -Дали и на вас роднине ви га целивав г`з? -Колко памперси сте потрошиле до с`г? -Помош! Куписва ми ципеле – Како да стоју право? -Како да научу да спију без да гу испушту цуцлу? Увек к`д ќе заспију она ми пада… -Уметничко цртање с`с кашичку по лице. -Нос на маму уопште не е еластичан. Нормално ли е тој? -Помош! Расне ми коса. -Зајче бело…. леле рукчиња… А кој е креативан потенцијал на ваши родители? -За мене пире од морков, а за њим чоколада. Куде е правда? -Стомак на маму се надува. Што значи тој? -Анкета за доенчиња: Што сакате мама да руча за новогодишну ноќ? -Здосадисва ми груди на мајку ми, сакам други! Некој сличан проблем? -Наеде се!!! Како да ги објасну на родители? -Маче га хранив с`с поукусну храну! Свак мој покушај да пробам од његову храну е најстрого казњив. Зашто? -Треба ми социјална помош. Немамо сол и шикер. Еду само голу кашичку. Повраќа ми се! -Помош! Нови пелене ме правив да изгледам дебел. -Свак д`н ме бањав. Има ли и некој друг што толко се прља? -Што да изеду за да какам лилаково? -Сонце, зајче, миличко, душиче… Како си га дознасте право име?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.