Депилирани мажи: да или не?

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јануари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
neam nisto protiv depiliranjeto,,jas na primer se depiliram letoska na noze i gradi..a toa deka se gubi del od mskosta KUR!!!prosetajte nadvor po porazvienite zemiji ke vidite deka 90% mazite se depiliraat,,,

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
neam nisto protiv depiliranjeto,,jas na primer se depiliram letoska na noze i gradi..a toa deka se gubi del od mskosta KUR!!!prosetajte nadvor po porazvienite zemiji ke vidite deka 90% mazite se depiliraat,,,

И шо ме боли мене за другите...на нозе да се депилирам:uvo:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не сакам депилиран маж на нозе ни пак на гради не ми сметаат влакната сепак на машко му стои и по маженствено така ми делуваат

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Me interesira sto mislite na ovaa tema.Dali vie maskite se depilirate,pod pazuvi,na noze i sl.I dali zenskite sakaat takvi depilirani maski ili pak toa im preci?

Јас лично не се депилирам(како што споменав и у темата Депилација) сметам дека и вака сум убав(со влакна).Мене женска ми ме сака со влакна така да нема потреба да се депилирам(поз до неа).:salut:

B

Blacks

Гостин
Се губи дел од она што сме.. Од она што треба да сме...
Постојат 2 типа на машки: Машки машки и нежни машкици...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Јас не го преферирам депилирањето кај машките особи,но кај женските е неопходно.Срамота за женско со влакна,21 век .Позз .:drk:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Никако, јас лично како орангутан сум, единствено се бричам под мишки затоа што ми смета.

Член од
13 јули 2009
Мислења
34
Поени од реакции
1
tie sho se depiliraat, se peshkiri u glavnom...:helou:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
се депилирам на нозе еднаш годишно (јуни најчесто) затоа што редовно трчам, вежбам и едноставно ме нервират летно време, сепак еднаш годишно мислам е нормално (барем за нозе)
гради исто може еднаш годишно
пазуви редовно
други места не
може на други им смета ама мене ми е поубаво и похигиенски така :toe:

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Депилирани дефинитивно! Мразам влакнести посебно по грбот или градниот кош.
За под пазуви не ми пречи и да е и да не е!
И воопшто не мислам дека издепилираните машки се таканаречено педери. Тие само се грижат за својот изглед!:salut:

Али на нозе несакам да е депилисан зашо педерски е! А за женските се подразбира!:baeh:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.776
Поени од реакции
49.610
И воопшто не мислам дека издепилираните машки се таканаречено педери. Тие само се грижат за својот изглед!:salut:

Али на нозе несакам да е депилисан зашо педерски е! А за женските се подразбира!:baeh:
ај договори се, жити се. :)

за педерски-педерски е. Освен во екстремни случаи(еден другар) влакна на рамо, грб и слично кога “оправдувам’’.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
ај договори се, жити се. :)

за педерски-педерски е. Освен во екстремни случаи(еден другар) влакна на рамо, грб и слично кога “оправдувам’’.
depilirano masko e pederski isto tolku,kolku sto i nedepilirano zensko e lezbejski.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Природно си е природно, но ако мислат машките дека така ќе се чувствуваат посамоуверено и посекси, зошто да не.
Не се раѓа секој совршен (зборувам и за машкиот и за женскиот пол), така да депилирањето на одредени делови на телото кои ни пречат и не се чувствуваме комотно со нив е еден начин ако не друго, барем да се доближиме до совршенството.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Природно си е природно, но ако мислат машките дека така ќе се чувствуваат посамоуверено и посекси, зошто да не.
Не се раѓа секој совршен (зборувам и за машкиот и за женскиот пол), така да депилирањето на одредени делови на телото кои ни пречат и не се чувствуваме комотно со нив е еден начин ако не друго, барем да се доближиме до совршенството.
navistina ne mi e jasno kako moze devojka da tvrdi deka prirodno si e prirodno ,koga retko da ima nesto prirodno kaj modernata zena.
ne me svakaj pogresno,ne mislev bas i samo na tebe,tuku opsto.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
navistina ne mi e jasno kako moze devojka da tvrdi deka prirodno si e prirodno ,koga retko da ima nesto prirodno kaj modernata zena.
ne me svakaj pogresno,ne mislev bas i samo na tebe,tuku opsto.
Да не генерализираме, за кого како. :smir:
Зарем силиконите ја прават една жена модерна, или депилираните гради или нозе еден маж. Според мене не! Природно си е природно:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom