Денешните мажи...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
За првиот дел се согласувам, затоа и реков, треба да престанат да се играат тие идиотски игри и да се пристапи кон отвореност.Воопшто не го поштедувам женскиот пол кога се работи за кревањето его.Али хеј, сами си се криви за тоа, затоа и реков дека после ќе останат со празни раце баш заради тоа глумење.Не знаат да ценат = нема да бидат ценети.
За другиов дел, не треба да се осудува човек ради цената/облеката што ја носи. Глупите ќе продолжат да ги гледаат работите на тој начин, но паметните, оние кои што навистина сакаат да сакаат и да бидат сакани, ќе го ценат пред се човекот.
Бебуш ај ке се праиме ненормални дека работите не стојат така, значи од една страна имаш у буквлна смисла ВОЛ од другарта страна имаш ајде да речеме топ девојка скоцкана дотерана убава сите тие ред други работи и обратно нека биде поставено,заебиу ти љубов заеби паметни глупи заеби приказни за мали деца и романтики мавање од земја реалноста е таа ако сакаш принц и ти мора да си принцеза ако сакаш принцеза и ти треба да си принц.
Толку е просто и едноставно,неразбрани, немиени, небањати, паметни глупи се тоа ти се различни класи убдувај колку сакаш дека е до карактер и љубов далеку е од тоа приказните за пепелашка,снежана, теле новели со слична содржина турски серии каде што најубавата џенцка трча по богаташот кој е грд ко кур ама не трча по него зашто е богат туку трча зашо има добро срце се дебилни во најмала рака.
Ако нема пари тогаш е свиња дебела , ако има пари тогаш е плишено мече.
Се ценел човекот и карактерот,па што е човекот бре душо златна за што ти пишав јас погоре ? :pos: Не може некој турбо фолкер шо ака по биртии да и се пушта на некоја ајде така да речеме авион женска која што слуша џез,јаде по отмени ресторани , оди најмалку еднаш неделно на театар кино концерти итн не иде така. Па после сите биле курви,или сите биле педери.
Значи за воловите крави за коњите кобили за принцовите принцези.
Е сега некоја можеби нема пари ама си заштедила и си купила поскапи штикли и облека , волов ги дава парите по биртии и пиење, епа извини ама волот нека стегне гзот за да изгледа како што треба и да го личи кога ќе застане до таа девојка а не ко просјак некој.
Се помеѓу е продавање на БАСМА и муда за бубрези па сакаш ти согласувај се сакаш не се согласувај така стојат работите.
На фб коментарите најубава си и слично ни од далеку не значи тоа дека е вистина.

L

Luki Junior

Гостин
мрзе ме да мене тастатура па те цитирам да те означам...

прво: Руба краси, Руба гнаси.... Старите са го кажале тава, и сега ти ми викаш не е се така как шо излгеда.
второ: Как познаваш дали еден маж е паметен?
трето: Ако има 50 лајка на фејсбук тава е човек болен за внимание. Рефлектира голема доза несигурност да тера афирмација на социјална мрежа за сопствен изглед.
четврто: Со индивидуи од третата точка, поарно е човек да си нема работа.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Бебуш ај ке се праиме ненормални дека работите не стојат така, значи од една страна имаш у буквлна смисла ВОЛ од другарта страна имаш ајде да речеме топ девојка скоцкана дотерана убава сите тие ред други работи и обратно нека биде поставено,заебиу ти љубов заеби паметни глупи заеби приказни за мали деца и романтики мавање од земја реалноста е таа ако сакаш принц и ти мора да си принцеза ако сакаш принцеза и ти треба да си принц.
Толку е просто и едноставно,неразбрани, немиени, небањати, паметни глупи се тоа ти се различни класи убдувај колку сакаш дека е до карактер и љубов далеку е од тоа приказните за пепелашка,снежана, теле новели со слична содржина турски серии каде што најубавата џенцка трча по богаташот кој е грд ко кур ама не трча по него зашто е богат туку трча зашо има добро срце се дебилни во најмала рака.
Ако нема пари тогаш е свиња дебела , ако има пари тогаш е плишено мече.
Се помеѓу е продавање на БАСМА и муда за бубрезси па сакаш ти согласувај се сакаш не се согласувај така стојат работите.
Не ми се допаѓа твојава генерализација..
Како и да е, пак ќе повторам, ништо не те кошта да бидеш искрен и директен.Ти немаш пари јас не сакам да бидам со тебе/ ти си свињурдија не сакам да бидам со тебе.Ќе здоболи нормално, ама бар за нареден пат кога ќе се најдеш во слична ситуација искуството ќе те подучи.
Наместо ова, се праи место за т.н. резерви т.е.девојка/дечко за сваки случај доколку не ми упали кај другиот/другата.
Иначе, ако е едниов турбофолкер како што викаш, а другава отмена рецимо, шансите да се сретнат се 0,1%.Доколку мислеше за фб, пак ќе кажам дека директноста прави чуда.
И аман прекини да едитираш само по нешто ново ставаш и ме збркуваш :icon_lol:
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 19:32 ---
мрзе ме да мене тастатура па те цитирам да те означам...

прво: Руба краси, Руба гнаси.... Старите са го кажале тава, и сега ти ми викаш не е се така как шо излгеда.
второ: Как познаваш дали еден маж е паметен?
трето: Ако има 50 лајка на фејсбук тава е човек болен за внимание. Рефлектира голема доза несигурност да тера афирмација на социјална мрежа за сопствен изглед.
четврто: Со индивидуи од третата точка, поарно е човек да си нема работа.
За да му го откријам карактерот, морам подобро да го запознаам нели? Едно гледање, друго гледање, трето гледање и или ќе има стоп или ќе има хепи енд приказната. Друга ми беше поентата со 50 лајка но во ред, има и такви случаи.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не ми се допаѓа твојава генерализација..
Како и да е, пак ќе повторам, ништо не те кошта да бидеш искрен и директен.Ти немаш пари јас не сакам да бидам со тебе/ ти си свињурдија не сакам да бидам со тебе.Ќе здоболи нормално, ама бар за нареден пат кога ќе се најдеш во слична ситуација искуството ќе те подучи.
Наместо ова, се праи место за т.н. резерви т.е.девојка/дечко за сваки случај доколку не ми упали кај другиот/другата.
И аман прекини да едитираш само по нешто ново ставаш и ме збркуваш :icon_lol:
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 19:32 ---
За да му го откријам карактерот, морам подобро да го запознаам нели? Едно гледање, друго гледање, трето гледање и или ќе има стоп или ќе има хепи енд приказната. Друга ми беше поентата со 50 лајка но во ред, има и такви случаи.
Бебо тоа му доага исто како на школо / факс едните ги зимаат оценките со плачење молакање лигавење другите со учење и после ќе ти речат исто сме паметни :pos:
И ќе едитирам дур може :pos:
Во крајна линија свињите со свиеи воловите со крави коњите со кобили,секој во својата класа.
Е сега ја видел на фб се ококорил целиот му течат лиги се сили ко шилеџе некое не си го знае местото и пука високо арно ама ништо па после курва спонзоруша провинцијалка ваква таква онаква,тој и ја пушта цеца како романтика а таа адел си ја слуша :pos: . Исто важи и за другата страна

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Бебо тоа му доага исто како на школо / факс едните ги зимаат оценките со плачење молакање лигавење другите со учење и после ќе ти речат исто сме паметни :pos:
И ќе едитирам дур може :pos:
Во крајна линија свињите со свиеи воловите со крави коњите со кобили,секој во својата класа.
Е сега ја видел на фб се ококорил целиот му течат лиги се сили ко шилеџе некое не си го знае местото и пука високо арно ама ништо па после курва спонзоруша провинцијалка ваква таква онаква. Исто важи и за другата страна
Тоа е муабетот, било која цура(не само оние недостижните)ако акне корпа на машкото аутоматски станува курва.Тогаш најверојатно би ценеле доколку ве влечка за нос и ве користи како резерва, затоа што дирекноста не одговара.Поделбиве ти вриштат, ама сепак мислам дека ако се сака од двете страни, може да се најде златна средина.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Денес за жал повеќе се цени човекот по облеката отколку карактерот. И логично би било како што кажува Добро Познат секој да бара наспроти себе како свињата со свиња, волот со вол, принцеза со принц, ама пак во реалноста има многу missmatch ситуации како на пример некоја принцеза со крмак или обратно.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Денес за жал повеќе се цени човекот по облеката отколку карактерот. И логично би било како што кажува Добро Познат секој да бара наспроти себе како свињата со свиња, волот со вол, принцеза со принц, ама пак во реалноста има многу missmatch ситуации како на пример некоја принцеза со крмак или обратно.
Не викам дека нема крмаци со принцези, ретки се тие не се толку чести како што велиш ти.
Еве ај проста логика употреби се е во ред и карактер и памет ќе мериме, али ај па замисли си некоја топ средена риба а покрај неа опинчар магаре и музика бре човеку на око не личи не пак нешто друго е сега ако земеш во предвид дека таа се потрудила да изгледа убаво и дотерано зошто би прифатила некј вол со ролка од 400 денари да стои до неа , а нејзината кошула е ај да не претеруваме едно 2500 3000 денари ?
Такви фрустрации се прават и кај мушки и кај женски не се в прашање само мушките и фрлил око знае типот 5 збора да гукне и ајт мора да се фати со мене епа кој те ебе бе некоја може ќе падне ама ако е свесна колку вреди и колку може зошто воопшто да се бафта со лингури кој освен јазик за јадење лајна немаат ништо друго , исто и за женските ако имаш избор помеѓу некоја која е ете да речеме пичкетина и имаш на располагање некоја уби боже што нити знае да се облече ни да се дотера нити ти е карактерно компактибилна која би ја одбрал ?
Има принцези со крмаци ама тие крмаците батко џебот им е полн, па принцезиве ако ништо друго бар се надеваат дека ќе ги променат ( жими ашимов ќе ги променат ) на крајот сите си правиме избор и должни сме да живееме со истиот.
Прост пример -Стеф
Треба да зборам повеќе или доволно е ?:pos:
СИТЕ СЕ КУРВИИИИИ СИТЕ СЕ СПОНЗОРУШИ само пари ги интересираат, епа батка.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не викам дека нема крмаци со принцези, ретки се тие не се толку чести како што велиш ти.
Еве ај проста логика употреби се е во ред и карактер и памет ќе мериме, али ај па замисли си некоја топ средена риба а покрај неа опинчар магаре и музика бре човеку на око не личи не пак нешто друго е сега ако земеш во предвид дека таа се потрудила да изгледа убаво и дотерано зошто би прифатила некј вол со ролка од 400 денари да стои до неа , а нејзината кошула е ај да не претеруваме едно 2500 3000 денари ?
Такви фрустрации се прават и кај мушки и кај женски не се в прашање само мушките и фрлил око знае типот 5 збора да гукне и ајт мора да се фати со мене епа кој те ебе бе некоја може ќе падне ама ако е свесна колку вреди и колку може зошто воопшто да се бафта со лингури кој освен јазик за јадење лајна немаат ништо друго , исто и за женските ако имаш избор помеѓу некоја која е ете да речеме пичкетина и имаш на располагање некоја уби боже што нити знае да се облече ни да се дотера нити ти е карактерно компактибилна која би ја одбрал ?
Има принцези со крмаци ама тие крмаците батко џебот им е полн, па принцезиве ако ништо друго бар се надеваат дека ќе ги променат ( жими ашимов ќе ги променат ) на крајот сите си правиме избор и должни сме да живееме со истиот.
Прост пример -Стеф
Треба да зборам повеќе или доволно е ?:pos:
СИТЕ СЕ КУРВИИИИИ СИТЕ СЕ СПОНЗОРУШИ само пари ги интересираат, епа батка.
Извини вака ама простата логика ти е ептен проста. Не е до ролката од 400 ден, не е ни до кошулата од 3000 ден, ниту пак до автомобилот или пак до тоа кој кого ќе части цела вечер. До тоа што го носиш во глава е. Ако ти оди со девојки, ако си духовит, интересен, не фолирант, не глумиш, можеш да ја ќариш таа што сакаш. Но ако сакаш да ја ќариш баш таа што вечерната гардероба и е колку една просечна плата во Македонија, тогаш си само позер. И тоа голем позер, како тие од партија.
Значи според тебе, треба да си постои поделба уште од мали години според фамилијата од која доаѓаш. Ако татко ти е бравар, нема што ти да се вљубуваш во син на директор, зошто нели нема да можеш да си купуваш штикли од 300 евра и да одиш на викенди за Солун. :tapp:

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Не може некој турбо фолкер шо ака по биртии да и се пушта на некоја ајде така да речеме авион женска која што слуша џез,јаде по отмени ресторани , оди најмалку еднаш неделно на театар кино концерти итн не иде така. Па после сите биле курви,или сите биле педери.
1) Во Скопје нема таква авион женска.
- Кај ќе слуша џез жити се? На јутјуб? Во кој отмен ресторан ќе јаде? Пицерија е отмен ресторан? На кој концерт? Дуле и Коки или можда на Тони Зен, Суперхикс?

2) Авион женска е женска што убаво изгледа, а не женска што слуша одреден вид музика.
- Елена Ристевска е авион женска, стварно е авион. Ама она слуша Бијонсе, јаде у седмица или пицерија пет, иде на концерти на Здравко Чолич. Тамара Тодевска нека слуша и оперети, нека се храни во најексклузивните ресторани у свет, нека иде на лондонски филхармонии пак ќе остане дебела свиња а не авион риба.

3) Кој треба да има ексклузивно право да и се пушта на твојата фиктивна авион женска ако нема оној со различен вкус во музика, храна и што и да е друго?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Извини вака ама простата логика ти е ептен проста. Не е до ролката од 400 ден, не е ни до кошулата од 3000 ден, ниту пак до автомобилот или пак до тоа кој кого ќе части цела вечер. До тоа што го носиш во глава е. Ако ти оди со девојки, ако си духовит, интересен, не фолирант, не глумиш, можеш да ја ќариш таа што сакаш. Но ако сакаш да ја ќариш баш таа што вечерната гардероба и е колку една просечна плата во Македонија, тогаш си само позер. И тоа голем позер, како тие од партија.
Значи според тебе, треба да си постои поделба уште од мали години според фамилијата од која доаѓаш. Ако татко ти е бравар, нема што ти да се вљубуваш во син на директор, зошто нели нема да можеш да си купуваш штикли од 300 евра и да одиш на викенди за Солун. :tapp:
Епа тоа го зборам јас цело време и тоа го прават волови , и гледаш плачат после по форуми спонзорушииииииии курвииииииииии провинциалкиииии.
Сите се криви само тие не се криви.
Чергата
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 22:32 ---
1) Во Скопје нема таква авион женска.
- Кај ќе слуша џез жити се? На јутјуб? Во кој отмен ресторан ќе јаде? Пицерија е отмен ресторан? На кој концерт? Дуле и Коки или можда на Тони Зен, Суперхикс?

2) Авион женска е женска што убаво изгледа, а не женска што слуша одреден вид музика.
- Елена Ристевска е авион женска, стварно е авион. Ама она слуша Бијонсе, јаде у седмица или пицерија пет, иде на концерти на Здравко Чолич. Тамара Тодевска нека слуша и оперети, нека се храни во најексклузивните ресторани у свет, нека иде на лондонски филхармонии пак ќе остане дебела свиња а не авион риба.

3) Кој треба да има ексклузивно право да и се пушта на твојата фиктивна авион женска ако нема оној со различен вкус во музика, храна и што и да е друго?
Да ама елена бе брате и женски како неа никогаш нема да си имаат работа со ропаци како тебе. Си требе кешарица тау дури и за селанчето од прилеп кое што дошло во скопје.
Пошто и се може а ти плачи колку сакаш дека е курва ваква таква онаква.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Епа тоа го зборам јас цело време и тоа го прават волови , и гледаш плачат после по форуми спонзорушииииииии курвииииииииии провинциалкиииии.
Леле не ми се верува дека се согласуваш со мене! Дај бе друже да се спукаме, па да добиеме опомени, па да се жалиме во Прашања за модератори/администратори!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Леле не ми се верува дека се согласуваш со мене! Дај бе друже да се спукаме, па да добиеме опомени, па да се жалиме во Прашања за модератори/администратори!
Па и ти нешто паметно да кажеш.
Куќа,Стан , Кола, Пари на сметка :sneaky:

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Чергата
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 22:32 ---

Да ама елена бе брате и женски како неа никогаш нема да си имаат работа со ропаци како тебе.
Пошто и се може а ти плачи колку сакаш дека е курва ваква таква онаква.
:facepalm:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сакаш да кажеш дека селанчето од прилеп би се ебело со тебе или некој како тебе ?
Не бе ако е селанче на нејзе и требаат шетања парички поклончиња, покрај толку што и се набацувале баш тебе или некој како тебе ќе те одбере.
:pos:
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 22:40 ---
А што сакаш да кажеш дека не сте такви и вие? Па такви сте бе другар. Машки спонзоруши! Не ја сакам оти нема 20 декари на нејзино име.
Немора 20 нека бидат и 15 ама покрај пат и на актрактивна локација или пак и 2000 квадрати нека бидат ама во центар на град.
На темата за курви се јави една битолчанка ака поштена што прашуваше што има сиромав маж да понуди на девојка па девојките имале право да бараат богати и у странство, е сега зашто па богат да нема право да бара некоја спроти себе ?
Знаеш како велат вошка на вошка пара на пара

Kajgana Shop

На врв Bottom