- Член од
- 2 јануари 2024
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 9
Овие се резултати на дете на моја пријателка од 9 години . Кажано е дека има кристали и цилиндри. Дали ова е загрижувачки ?
Attachments
-
312,2 KB Прегледи: 17
Овие се резултати на дете на моја пријателка од 9 години . Кажано е дека има кристали и цилиндри. Дали ова е загрижувачки ?
Slobodno ,,tagnuvajte me,, kje Ve iskontaktiram vo privatna poraka vo prviot sloboden moment koga kje procitam //isklucok: nadvor od MK ili ,,nabien,, program za vo sala,,.@Stern, не може да ти се испраќаат пораки, може некако поинаку да те исконтактираме?
Dokolku se odnesuva na Helicob. pylori IgA rezultatot e na sama ,,granica,, do granicnite vrednosti. Dokolku se odnesuva na IgG rezultatot e negativen.Проверив преку крв хелико бактери и е 0.75 нормално ли е тоа или ?
Има една докторка на ФБ која наводно има решение за таков проблем ама колку е точно не знам, а и нема активност од 2018 година. Ако сакаш ќе го пишам тука или во ПП профилот на дотичната?Татко ми има проблем со хрчење. Препорака за доктор кој би можел да реши ваков проблем?
Можеш по ПП. Фала ти!Има една докторка на ФБ која наводно има решение за таков проблем ама колку е точно не знам, а и нема активност од 2018 година. Ако сакаш ќе го пишам тука или во ПП профилот на дотичната?
Клиника за пулмологија.Татко ми има проблем со хрчење. Препорака за доктор кој би можел да реши ваков проблем?
За р'чење треба да ослаби или да се јави на Уво Нос Грло клиника. Ако има апнеа додека спие ќе му треба CPAP терапија која кошта така доста солено.Татко ми има проблем со хрчење. Препорака за доктор кој би можел да реши ваков проблем?
Не е уопште дебел. Каде ја има таа ЦПАП терапија?За р'чење треба да ослаби или да се јави на Уво Нос Грло клиника. Ако има апнеа додека спие ќе му треба CPAP терапија која кошта така доста солено.
Јас ти пишав каде се лечи таа болест, но ти ме игнорираш...ок...кадаиф знае во мк каде е.Не е уопште дебел. Каде ја има таа ЦПАП терапија?
1)Назална конгестијаТатко ми има проблем со хрчење. Препорака за доктор кој би можел да реши ваков проблем?
За Хиалини цилиндри оваОвие се резултати на дете на моја пријателка од 9 години . Кажано е дека има кристали и цилиндри. Дали ова е загрижувачки ?
Da dostavevte KKS so biohemija kje mozev poveke da kazam, osobeno bidejki stanuva zbor za dete.Овие се резултати на дете на моја пријателка од 9 години . Кажано е дека има кристали и цилиндри. Дали ова е загрижувачки ?
Извини, сега ја видов нотификацијата. Ќе видам и таму. Фала!Клиника за пулмологија.