Добро другар мислам дека е баланитис .. само да те прасам лошо ли е тоа ? нешо може да ми се задеси ?Појди на лекар. Најверојатно имаш баланитис. Ќе ти дадат антибиотик и крема против габична инфекција. Да не те плашам, можно е и СПБ...оди прегледај се!
Vo ovoj period najdobro e da miruva, najmnogu da pravi po nekoj krug okolu masata ili sobite, ako toplite poveke sobi, no nikako da ne menuva od toplo na ladno, koga ke se zaproleti, najdobro e da seta, vozavisnost od sostobata, kako ke bide do togas, pod presetka se podrazbira na ramni mesta kade sto nema bucava soobrakaj i nikako ugornini.Здраво луѓе. Татко ми пред 2 недели правеше операција на срце имаше инфаркт и му ставија два бајпаса на кардиохирургија во Скопје. Но, не ни кажаа ништо за после операцијата. Што би требало да прави? Некои вежби? Исхрана? Позз.
Може да добиеш полоша инфекција, па да се сликаш. Плус, како имаш секс со таква рана?Добро другар мислам дека е баланитис .. само да те прасам лошо ли е тоа ? нешо може да ми се задеси ?
Fala ti mnoguVo ovoj period najdobro e da miruva, najmnogu da pravi po nekoj krug okolu masata ili sobite, ako toplite poveke sobi, no nikako da ne menuva od toplo na ladno, koga ke se zaproleti, najdobro e da seta, vozavisnost od sostobata, kako ke bide do togas, pod presetka se podrazbira na ramni mesta kade sto nema bucava soobrakaj i nikako ugornini.
Еве брошурка од Филип Втори.Здраво луѓе. Татко ми пред 2 недели правеше операција на срце имаше инфаркт и му ставија два бајпаса на кардиохирургија во Скопје. Но, не ни кажаа ништо за после операцијата. Што би требало да прави? Некои вежби? Исхрана? Позз.
Јас кога имав памтам дека ги мачкав со една бела течна пудра. Таа ги суши и не ми останаа белези.За сипаници, постои нешто друго со што може да се мачкаат против белези, освен со хиперманган?
Не ги чепкам, ама огромни се, и кога паѓаат оставаат дупчиња.![]()
Да, да, прво ги мачкав со течна пудра, а веќе 4-5 дена, откако почнаа да се сушат, почнав да ги мачкам со хиперманган. И сега не знам со што.Јас кога имав памтам дека ги мачкав со една бела течна пудра. Таа ги суши и не ми останаа белези.
Oфф, јас ни хиперманган не ставав. Само со пудрава, ама не ми останаа белези. Можеби и немав толку големи, или па има врска тип на кожа нешто...којзнаеДа, да, прво ги мачкав со течна пудра, а веќе 4-5 дена, откако почнаа да се сушат, почнав да ги мачкам со хиперманган. И сега не знам со што.Бидејќи некои се стварно ептен големи.
![]()