Девица до прва брачна ноќ

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мое мислење е дека во ред да имате секс со различни личности, но многу ми е важно да е заштитен односот од сексуални болести .... јас коа би имал девојка,нема шанси да и барам орален однос, па после да се мувам со нејзе ... еве на пример ќе се земам со нејзе и ќе имаме деца .... не сакам да ми ги бакнува децата со уста каде што била претходно на место каде што у у у ..... ме разбирате ... немам проблем за секс со заштита,но орален секс никако брееее ..... :)
Невин.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ја би рекла дека глеа многу мафијашки филмови ко на пример Analyze This:
Dr. Ben Sobel: What happened with your wife last night?
Boss Paul Vitti: I wasn't with my wife, I was with my girlfriend.
Dr. Ben Sobel: Are you having marriage problems?
Boss Paul Vitti: No.
Dr. Ben Sobel: Then why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: What, are you gonna start moralizing on me?
Dr. Ben Sobel: No, I'm not, I'm just trying to understand, why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: I do things with her I can't do with my wife.
Dr. Ben Sobel: Why can't you do them with your wife?
Boss Paul Vitti: Hey, that's the mouth she kisses my kids goodnight with! What are you, crazy?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ја би рекла дека глеа многу мафијашки филмови ко на пример Analyze This:
Dr. Ben Sobel: What happened with your wife last night?
Boss Paul Vitti: I wasn't with my wife, I was with my girlfriend.
Dr. Ben Sobel: Are you having marriage problems?
Boss Paul Vitti: No.
Dr. Ben Sobel: Then why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: What, are you gonna start moralizing on me?
Dr. Ben Sobel: No, I'm not, I'm just trying to understand, why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: I do things with her I can't do with my wife.
Dr. Ben Sobel: Why can't you do them with your wife?
Boss Paul Vitti: Hey, that's the mouth she kisses my kids goodnight with! What are you, crazy?
Или невин или сакал да се направи интересен :)
Или и двете.

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Ни десет нема да ти се доволни. Како ќе знаеш дека е најдобар ако не си ги пробала сите? А секогаш ќе има нови за пробуење. Значи, те чека долга и систематска дегустација. Со лес!
Може некоја и 1000 да проба и да не го најде она што го бара т.е одговара ,а може некоја и еден да проба и да и се погоди за да несака да го смени за цел живот .Тоа му доаѓа нешто како на пр. некој може од 1000 бинго ливчиња да купи само едно и да му биде добитно ,а некој да купи 999 а ниту едно да биде добитно ...Многу зависи од тоа кој како гледа на сексот ,ако гледаш на сексот како чисто физичко задоволство тогаш нема никогаш да ти биде доволно од пробувањето на партнери и секогаш на било која возрас ке сакаш да пробаш нешто ново ,но ако гледаш на сексот составен дел на љубовта т.е те исполнува само секс со емоции тогаш ке бидеш задоволена и со еден партнер / саканиот цел живот и нема да имаш потреба за секс со друг на било која возрас .Не може никој да ми каже дека сексот со измеѓу двајца што вистински се сакаат а со тоа постои и хемија /страст и меѓусебна доверба може да биде лош...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Почитувам почитувам, инаку на темава пишуваат личности од женски пол каде сексот истовремено им е задоволство и понижување, сакаат да бидат заебани изневерени натепани и оставени.

Него каде се бранителите на женското достоинство зарем само јас сум тука :icon_lol:?

Ф

Флеш

Гостин
Почитувам почитувам, инаку на темава пишуваат личности од женски пол каде сексот истовремено им е задоволство и понижување, сакаат да бидат заебани изневерени натепани и оставени.

Него каде се бранителите на женското достоинство зарем само јас сум тука :icon_lol:?
под јорган на непозната локација ,најсигурно таму се ... :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276

ХАХАХААХАХХХАХА е баш си ме изнасмеал да да неизбежно е дека ги има и такви :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Порано луѓето кога се свиѓале меѓусебно си поставувале само 2 прашања откако конечно ќе се бацеле за првпат :
- Дали ќе ме чекаш да завршам со војска?
- Дали си способен/на за било каква работа?

Искрено.(y)

Сега има додатни прашања: дали си добар/а у кревет, дали има други кои повеќе ме/те палат, и дали ќе ти здосадам.

Не дека сум за или против првата или втората ситуација, си имаат предности и недостатоци, но воглавно општественото сфаќање за љубовта било секогаш погрешно.

Kajgana Shop

На врв Bottom