Девица до прва брачна ноќ

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
И мора да ја увежбуваш со различни девојки ? Не со една ? Никако ! -.-
Јас сепак мислам дека „да бидеш фраер“ е најбитниот фактор во менувањето партнерки, али како и да е, тоа е друга тема. Да не спамираме тука.
Моето мислење на темава е напишано погоре.
Поздрав.
Се извинувам и јас не сакам да се спорам со вас но погрешно сте ме разбрале
Јас не спомнав дека треба да се менуват повеќе партнерки туку дека треба по често да се практикува и нормално пред брак

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
PA NAJ ISKRENO I TREBA DA BIDE DEVICA DO PRVATA BRACNA NOK MALKU GLUPO AMA NE MISLAM DA ZIVEAM SO TAKVA SOPRUGA KOGA I SE KACILE PRED MENE STO MASKI:nenene:
а што она за да биде добра за тебе може не ни треба да залапа некој? Ти си нешто толку над неа па заслужуваш да и бидеш привилегија прв и последен?! Жените се курви, а вие смеете да ебете на страна, не е битно колку ќе поминете :) вие пак пукате од чесност на крајот. И ако не е девица не значи дека 100души ја поминале :)

F

Frankie Yale

Гостин
Еден мој другар ми кажа дека сака жена му да биде девица а да не биде многу помлада од него, го прашав кога планира да се ожени, рече негде накај 25 до 30 години... Ајјј се згазив од смеење!!!

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Еден мој другар ми кажа дека сака жена му да биде девица а да не биде многу помлада од него, го прашав кога планира да се ожени, рече негде накај 25 до 30 години... Ајјј се згазив од смеење!!!
И тој дан се чуват за прва брачна ноќ ... :jaj:

С

сашенко

Гостин
Нека му е со среќа потрагата тогаш...за да најдеш од 25 до 30 години девица треба уште на 15 да ја ставиш во подрум и да ја чуваш до 25 иначе тешко.....

F

Frankie Yale

Гостин
И тој дан се чуват за прва брачна ноќ ... :jaj:
Aaaa сигурно :smeshko:

Нека му е со среќа потрагата тогаш...за да најдеш од 25 до 30 години девица треба уште на 15 да ја ставиш во подрум и да ја чуваш до 25 иначе тешко.....
И јас му го реков истото хахахахахахха!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.104
На таквата ко ќе и’ го ставаш треба да се изнамачиш дури гнојот да го пробиеш.

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
B

babsyy

Гостин
Само јас ли сум со мислење и став дека би почекала до брак? Кога станува збор за секс во врска, имам силни принципи и си ги почитувам. Главната причина е што сум доста емотивна и во недоволна емотивна сигурност од страна на партнерот имањето секс би го сметала за искористување. Затоа би сакала тоа да биде со личност со која сум решила да го поминам остатокот од животот, иако со мајка ми дискутиравме за истово и имаме скроз спротивни мислења. :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Само јас ли сум со мислење и став дека би почекала до брак? Кога станува збор за секс во врска, имам силни принципи и си ги почитувам. Главната причина е што сум доста емотивна и во недоволна емотивна сигурност од страна на партнерот имањето секс би го сметала за искористување. Затоа би сакала тоа да биде со личност со која сум решила да го поминам остатокот од животот, иако со мајка ми дискутиравме за истово и имаме скроз спротивни мислења. :)

Остатокот од животот вклучува и секс.

Што ако дечкото е емотивен а едноставно сексот е лош? Што ако ти дава многу подароци, те носи на скапи вечер итн, а во кревет едноставно не го бива? Што ако на сред секс му заѕвони телефонот и тој срипа за да заврши некоја работа цело време?

Тие работи можеш да ги дознаеш за човекот само ако имате секс. Со други зборови, ако треба со некого да го делиш креветот до крајот на животот, добра идеја е да дознаеш *како* е да си со него во кревет пред да се обврзеш на тоа, нели?

B

babsyy

Гостин
Остатокот од животот вклучува и секс.

Што ако дечкото е емотивен а едноставно сексот е лош? Што ако ти дава многу подароци, те носи на скапи вечер итн, а во кревет едноставно не го бива? Што ако на сред секс му заѕвони телефонот и тој срипа за да заврши некоја работа цело време?

Тие работи можеш да ги дознаеш за човекот само ако имате секс. Со други зборови, ако треба со некого да го делиш креветот до крајот на животот, добра идеја е да дознаеш *како* е да си со него во кревет пред да се обврзеш на тоа, нели?
Ако е добра личност, ме почитува, сака, се грижи и ми обрнува внимание, нема сигурно да го оставам само затоа што сексот не ни бил онаков каков што сум го замислувала. Од сите тие точки, би рекла дека сексот ми е дефинитивно на последно место. Знам дека ти е океј размислувањето, ама со ептен силен став сум на оваа тема. Можда пошто имам 20, а за едно десетина години би размислувала "ех камо да можам да го вратам времето, поинаку би постапила". :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ако е добра личност, ме почитува, сака, се грижи и ми обрнува внимание, нема сигурно да го оставам само затоа што сексот не ни бил онаков каков што сум го замислувала. Од сите тие точки, би рекла дека сексот ми е дефинитивно на последно место. Знам дека ти е океј размислувањето, ама со ептен силен став сум на оваа тема. Можда пошто имам 20, а за едно десетина години би размислувала "ех камо да можам да го вратам времето, поинаку би постапила". :)

Дали тоа значи дека планираш за 10 години да ти биде криво?

Нели мислиш дека тоа е лоша политика за твоето емотивно здравје, да правиш работи за коишто ќе зажалиш?

B

babsyy

Гостин
Мислев, можеби размислувам така пошто уште сум млада, и понатаму можно е да ми се сменат ставовите. Ама ќе си останам доследна до тоа што го кажав. Фала на советите иначе, го почитувам твоето размислување. :)

T

Tamora

Гостин
колку ти била најдолгата врска ? претпоставувам не повеќе од 2 години ...тогаш поинаку би размислувала .Сексот е потреба, желба а не принцип во врската , немој на крајот да испадне дека споругот не бил вреден за чекањето и воздржувањето ?

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Факт е дека 99,9 % од машките посакуваат да се оженат за девица исто како што посакуваат таа да биде субмасивна жена само ретко кој го признава тоа ....Исто така факт е дека денес под изговор дека е 21 век девојките многу рано ја губат својата невиност и сe впуштаат во сексуални односи и мењаат партери не од потребата од секс туку од радозналост а пред се да сe биде IN поради наметнатите “норми“ од 21 век на секс ...

T

Tamora

Гостин
Факт е дека 99,9 % од машките посакуваат да се оженат за девица исто како што посакуваат таа да биде субмасивна жена само ретко кој го признава тоа ....Исто така факт е дека денес под изговор дека е 21 век девојките многу рано ја губат својата невиност и сe впуштаат во сексуални односи и мењаат партери не од потребата од секс туку од радозналост а пред се да сe биде IN поради наметнатите “норми“ од 21 век на секс ...
99 % мажите не знат што сакаат , ем девица ем некоја која е вешта и практикува длабоко грло носи секси веш + пружа анален секс ...............

Kajgana Shop

На врв Bottom