Да му помогнеме на нашиот форумџија Димитар (Хуманитарна забава, 10.06.2012, Temple caffe)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Повеќе донирано отколку пишано на темава :icon_lol:.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки повторно да ве потсетам дека бројчето на Т-Мобиле ќе биде во функција уште денес. Така да палете мобилните. Ready, steady, GO!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Повеќе донирано отколку пишано на темава :icon_lol:.
Грешка правите сите и тоа голема.

Ајде once for all да го објаснам овој феномен. Темава не е ставена за фалење кој колку донирал па демек ако пишал 100 пати дека донирал ќе му се креваат акциите. Не, многу погрешна замисла имате 90% од вас. Па и уште кога ќе ја видам онаа стандард реплика на овие темиве што се за хуманитарност „Јас донирав ама не пишав, зашто пишувате вие другите, ќе се фалиме сеа кој колку донирал..“ :facepalm::facepalm::facepalm: Кога и да донира некој нека пише, задолжително е, така темава повторно се враќа во нови теми при пребарувањето и се зголемува шансата што повеќе луѓе да ја видат ако ја испуштиле и да донираат. Така функционираат форумите и ваквите теми поставени за некаква цел.

Ајде сега идеме donate повторно (y)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Грешка правите сите и тоа голема.

Ајде once for all да го објаснам овој феномен. Темава не е ставена за фалење кој колку донирал па демек ако пишал 100 пати дека донирал ќе му се креваат акциите. Не, многу погрешна замисла имате 90% од вас. Па и уште кога ќе ја видам онаа стандард реплика на овие темиве што се за хуманитарност „Јас донирав ама не пишав, зашто пишувате вие другите, ќе се фалиме сеа кој колку донирал..“ :facepalm::facepalm::facepalm:
Воглавно не донирам за да помогнам некому туку да се чувствувам добро вака пред себеси колку добар сум човек и што ми е гајле за таму некој не го ни знам важно е пост да се брои под слика од аватар.

И многу сум популарен поради тоа :icon_lol:.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Мило ми е што се забавуваш на вакви теми. Фала за донацијата, а сега, ако може да ја заобиколиш темата и да си најдеш друга занимација.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мило ми е што се забавуваш на вакви теми. Фала за донацијата, а сега, ако може да ја заобиколиш темата и да си најдеш друга занимација.
Не се забавувам на темата само укажувам на нечија човекова карактеристика, не е смешна не е забавна, ама постои и е реалност. Е сега човек кој што се чувствува така како што опишав погоре никогаш не би го признал тоа, а и останатите не би го воочиле тоа поради чувствителност на тема.
Не обвинувам никого конкретно ама си знае тој што ќе го прочита и се препознае во тоа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Донирано, мислам дека веќе четврти пат.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ајде и од мене... Нека се множат и понатаму :love:

C

Crazy Diamond

Гостин
Како оди до сега? Има подобрување?

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Мене ми викат дека целта на хуманитарната акција е исполнета и не можит да се донират уште(n)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Мене ми викат дека целта на хуманитарната акција е исполнета и не можит да се донират уште(n)
На која мрежа?На Вип е уште активно, сега проверив :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да ми ве поздравам со омилената химна на џими.:)

Исто така да ви напоменам дека бројчињата за донации ќе бидат активни до кај 22 Мај ( Т-Мобиле) и 6 Јуни ( ВИП). Затоа ајде уште малку да се спрегнеме сите, за да му помогнеме на џими да си ги гледа Милан како земаат титула наредната година без никакво гајле. Можеме ние. Ајде:)
Епа толку дечки, уште денес може да се донира. Направивме многу, денес може да направиме уште нешто. Кој може денес нека донира на бројот од ВИП.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Донирано #6
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 09:03 ---
Донирано и #7, за среќа :)
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 09:06 ---
Море, донирано и #8, #9 и #10. Зошто 7-ца, кога може чиста 10-ка :)

Со лесно.(y)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
И овде да пишам.
Значи се прави забава со цел да се соберат сретства за Џимеј. Се надевам дека ќе се собреме доста кајганџии, може да го сфатите и како неофицијална кајгана собиранка. Ве молам кој може да дојде барем на саат време.
Хуманитарна забава со цел собирање на финансиски средства за Димитар Димоски од Охрид, кој има 20 години и од 2005 година боледува од Кронова болест со фистулозни форми заради што повеќе пати е хируршки третиран.
http://www.facebook.com/events/323794441029258/
Кафичот е карши Mлечен (Тафталиџе/Капиштец), или карши ресторанчето Мома...

И пријавете дека доаѓате, мислам дека тоа ќе има ефект кон помасовно доаѓање.

Kajgana Shop

На врв Bottom