Грешка правите сите и тоа голема.Повеќе донирано отколку пишано на темава .
Воглавно не донирам за да помогнам некому туку да се чувствувам добро вака пред себеси колку добар сум човек и што ми е гајле за таму некој не го ни знам важно е пост да се брои под слика од аватар.Грешка правите сите и тоа голема.
Ајде once for all да го објаснам овој феномен. Темава не е ставена за фалење кој колку донирал па демек ако пишал 100 пати дека донирал ќе му се креваат акциите. Не, многу погрешна замисла имате 90% од вас. Па и уште кога ќе ја видам онаа стандард реплика на овие темиве што се за хуманитарност „Јас донирав ама не пишав, зашто пишувате вие другите, ќе се фалиме сеа кој колку донирал..“
Не се забавувам на темата само укажувам на нечија човекова карактеристика, не е смешна не е забавна, ама постои и е реалност. Е сега човек кој што се чувствува така како што опишав погоре никогаш не би го признал тоа, а и останатите не би го воочиле тоа поради чувствителност на тема.Мило ми е што се забавуваш на вакви теми. Фала за донацијата, а сега, ако може да ја заобиколиш темата и да си најдеш друга занимација.
На која мрежа?На Вип е уште активно, сега проверивМене ми викат дека целта на хуманитарната акција е исполнета и не можит да се донират уште
Епа толку дечки, уште денес може да се донира. Направивме многу, денес може да направиме уште нешто. Кој може денес нека донира на бројот од ВИП.Да ми ве поздравам со омилената химна на џими.
Исто така да ви напоменам дека бројчињата за донации ќе бидат активни до кај 22 Мај ( Т-Мобиле) и 6 Јуни ( ВИП). Затоа ајде уште малку да се спрегнеме сите, за да му помогнеме на џими да си ги гледа Милан како земаат титула наредната година без никакво гајле. Можеме ние. Ајде