Јас во супа ја ставам сецкана.Со дршката што праите? Ја обарувате, се јаде ли? Ме боли срце да ја фрлам, повеќе тежи од останатиот дел од цела брокула.
Обарена на пареа со сол, лимон и маслиново масло... И три кила стек, или од тоа перверзните, мрсни свињетини на Митре.Инаку партали зеленчук, не знам што толку се згрозени луѓево од вкусот, нема некој прејак вкус, можеби обарена кога е малце е потешка али пак, далеку од гадно. Тоа колку е корисна башка муабет. Не ја конзумирам на секојдневно ниво, јебига скапичка е, поскапа е од кило ослич риба а тука негде е и со стекот, па зелката ми е другата алтернатива како финансиски и количински поисплатлива варијанта за секојдневно користење.
Јас ја фрлам.Со дршката што праите? Ја обарувате, се јаде ли? Ме боли срце да ја фрлам, повеќе тежи од останатиот дел од цела брокула.
бљакNie doma site jademe brokula. Odlicna e i vo supa i dinstana vo kombinacija so drug zelencuk.
Zaboraviv da dopolnam, deka i przena vo maslo e odlicna vo kombinacija so drug zelencuk.Јас ја фрлам.
Заедно со остатокот од брокулата.
Автоматски споено мислење:
бљак
Od sekogas znaev deka ne znaes sto e dobro.Јас ја фрлам.
Заедно со остатокот од брокулата.
Автоматски споено мислење:
бљак
Како да ја приготвиме свежа, а да биде вкусна, со оцет можеби?Od sekogas znaev deka ne znaes sto e dobro.
Jas brokulata ja jadam sveza.
So drug zelencuk. Cveklo, morkov, zelka i limonov sok i sol, biber, maslinovo.Како да ја приготвиме свежа, а да биде вкусна, со оцет можеби?